חחח זה בצחוק
ע עדידי15 New member 2/10/05 #20 חחחח תקשיבו משהו../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif שמתי לב שהרבה פה אוהבות את השיר של ג'יימס משהו(סורי לא טובה בשמות) זה שהוא שר "יור ביוטיפול" אז בקיצור זה הצלצול שלנו בתיכון חחח *מתלהבת*
חחחח תקשיבו משהו../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif שמתי לב שהרבה פה אוהבות את השיר של ג'יימס משהו(סורי לא טובה בשמות) זה שהוא שר "יור ביוטיפול" אז בקיצור זה הצלצול שלנו בתיכון חחח *מתלהבת*
B BacKarin Street Girl New member 2/10/05 #21 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אממ לא כולן פה אוהבות אותו... ואני רוצה ללמוד בבית ספר שלך
ע עדידי15 New member 3/10/05 #24 חחח כן הא?../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif יש כל מיני צלצולים מגניבים כאלה
L lovenickcarter New member 2/10/05 #22 ../images/Emo12.gif איזה כייף לך! |מקנאה| הצלצול שלנו זה כמו של האוטו גלידה
C C r a z y S h e e p New member 3/10/05 #25 ../images/Emo75.gif רגעע!!! מה הם באמת הומואים או שזה סתם???????? בילבלתן אותייי
ע עטר9 New member 3/10/05 #29 חחחח שווה לך!!!!! אם ישימו לנו כל דבר חוץ מהזה של יונתן הקטן, אני יהיה שמחה!!!! וג'יימס בלאנט?!?!? זה כבר אני לא חולמת אפילו!....חחחחחחחח
חחחח שווה לך!!!!! אם ישימו לנו כל דבר חוץ מהזה של יונתן הקטן, אני יהיה שמחה!!!! וג'יימס בלאנט?!?!? זה כבר אני לא חולמת אפילו!....חחחחחחחח
C C r a z y S h e e p New member 3/10/05 #30 ../images/Emo75.gif אהםםם!!! שאלתי שאלההההה נווו ניק ואלכס באמת הומואים או שזה בצחוקקקק???
ע עטר9 New member 3/10/05 #32 גמאני תהיתי ושאלתי... ענו לי שזה... כמובן לא ברצינות, גמלי היה ברור שצחקו... אבל ליתר ביטחון ביררתי. קיצר זה לא באמת!!!!
גמאני תהיתי ושאלתי... ענו לי שזה... כמובן לא ברצינות, גמלי היה ברור שצחקו... אבל ליתר ביטחון ביררתי. קיצר זה לא באמת!!!!
C C r a z y S h e e p New member 3/10/05 #33 ../images/Emo75.gif תודהה מזל אפחד לא יקח לי את ניק בלי רשות ממני