..
..

DankaN5

New member
אתן יודעות.....

שזה שיר מתורגם, הוא תרגם אותו זה לקוח משיר בצרפתית avec le temps

לינורי

קחי את הזמן ותהיי חזקה. יש אנשים שאוהבים אותך (אני יודע לפחות על אחד כזה). עד היום אני מידי פעם חושב על האהבה הראשונה שלי. כמעט המרתי את דתי בשבילה. הבטחתי לה שאני יעשה את זה. היא הייתה מבית מסורתי ואני אתאיסט (עיד היום אני כזה). בסופו של דבר, היא זרקה אותי בגלל זה. היא ראתה שאין סיכוי למשהו אמיתי, רציני, מתמשך. היום אני יודע שזה נכון, אז לא ראיתי את זה. בעקבות זה שהיא זרקה אותי, קיבלתי את האומץ וברחתי לזרועות מישהו, הומו מוצהר (ובזמנו זה לא היה כל כך שכיח כמו היום) וחוויתי את החוויה הראשונה שלי עם גבר. בכרטיס שלך רשום שאת פנויה ומחפשת, אולי זה יביא לך את המזור לכאב, אהבה חדשה. יש הבדל בין הכאב של לאהוב מישהו שלא אוהב אותך חזרה לבין הכאב על אהבה שאבדה. אני מקווה שאת יודעת לעשות את ההפרדה. "מה יקרה אם פתאום תבוא אליי ותייפה את הכל" מה יקרה באמת
כבר התייחסו לשאלה הזאת משני נקודות מבט. הנקודת מבט החשובה היא נקודת המבט שלך
מה באמת יקרה
דר' זמן הוא רופא טוב אבל עובד לאט.

lost green eyes

New member
אל תדבר אלי כאילו אתה לא מכיר אותי.

זה נשמע מוזר ולא אמיתי מפיך. אבל תודה.. תודה בכל מיקרה.

לינורי

בין התגובה שלי ועכשיו יצא לנו לדבר בפון. לא רציתי לעשות אאוטינג לקשר ביניינו כי לא ידעתי אם נוח לך עם זה. מי כמוני יודע כמה היה לך קשה עם הקשר שלך עם האקס, מי כמוני כאב את הקשר שלך עם האקס, מי כמוני יודע על מה שאת מדברת, גם בשיר וגם בתגובות שלך למה שכתבו לך. אני כואב את הכאב שלך, את יודעת טוב מאד על איזה אחד (לפחות) שאוהב אותך אני מדבר. את יודעת שזה אני. ויש עוד, בדרך אחרת, שונה אבל יש. יש עוד הרבה נקודות להתייחס אליהם אבל נעשה את זה ביננינו ולא בפורום הזה.

DankaN5

New member
לינורי שלי

אני שונאת לדבר כשאני תוהה בעצמי על דברים שכאלה.. אבל אני מבינה אותך, פחות או יותר או פחות...(מהשיחות שנאבדות לנו..!) מקווה שיהיה לך טוב, ואני מאמינה שתתגברי, זה טבעו של עולם.. והלוואי שאצלך זה ייגמר מהר
..LOVE YOU

*שיעול*זכויות יוצרים*שיעול*

אסור לפרסם בתפוז מילים של שיר שלם, מקסימום לתת קישור. וחוץ מזה- שיר יפה

למעלה