..
..

lost green eyes

New member
../images/Emo32.gif ..../images/Emo14.gif..

גשם כיסה את אספלט הכביש ביום הכי קר בשנה ומעיני שלי טפטוף מקומי כי יש סדק בלב האהבה כשהלכת מכאן לא ידעת לאן מסגרת פניי בחלון אבל גם בתמונות לפעמים הדמויות מקשיבות לטקטוק השעון ואולי אתה פה חסר לי אתה כאן אתה שם ובכל זאת אתה פה חסר לי ואולי אתה פה חסר לי אתה אידיוט אמיתי אם חשבת אותי שאבוא וארוץ עד אלייך וכלום לא קרה כשאתה לא בסביבה כן הכל די רגיל בלעדייך הייתי בכיף מחבקת אותך מחכה לך בין הסדינים אני שונאת אנשים אנשים חלשים שבמקום לדבר הם זזים ואולי אתה פה חסר לי אתה כאן אתה שם ובכל זאת אתה פה חסר לי ואולי אתה פה חסר לי מה יקרה אם פתאום תבוא אליי ותייפה את הכל רגע של שקט בחוץ שוב הגשם ממשיך על הכביש עוד ליפול ואולי אתה פה חסר לי אתה כאן אתה שם ובכל זאת אתה פה חסר לי ואולי אתה פה חסר לי

lost green eyes

New member
לאקס..

ומה שמוזר זה שכן הוא חסר לי.. אבל לא כמו פעם. לא חשבתי שאי פעם זה יקרה.. כל כך קשה לי להתגבר עליו. אבל הזמן באמת עושה את זה! לא האמנתי בזה.. אבל זה קרה

lost green eyes

New member
מיזדהה עם כל מילה ומילה בו.

במיוחד ל: אתה אידיוט אמיתי אם חשבת אותי שאבוא וארוץ עד אלייך וכלום לא קרה כשאתה לא בסביבה כן הכל די רגיל בלעדייך

lost green eyes

New member
אממ..אין יותר מדי במה לשתף..

מלבד שהוא היה הראשון שלי. קשר של שנתיים. ניפרדנו לפני כחצי שנה קצת יותר.. אבל עדיין המשכנו לשכב ולהתנהג כמעט כמו בני זוג. רק לפני 3 או 4 שבועות (הפסקתי לספור כבר) החלטתי שאני לא יכולה להמשיך ככה.. ושהקשר איתו עושה לי המון רע. אז החלטתי לחתוך.. לא להפגש איתו יותר. לפחות בתקופה הקרובה. לדבר איתו בפעם ב..בטלפון וזה הכל. היה לי נורא קשה בהתחלה והמיפגשים והשיחות היו נורא חסרים לי.. אבל לאט לאט זה נהייה די בסדר בלעדיו.. חשבתי שעולמי חרב ולא אחיה בלעדיו ושהוא אהבת חיי וכו'. מסתבר שזה לא נכון. ושאביב גפן צדק.. "ועם הזמן הכל חולף" (שיר שהייתי שומעת הרבה בשבועות הראשונים). וזהו.. כמובן שעוד לא התגרתי עליו ממש ממש לא! אבל אני מרגישה שאני נהיית יותר חזקה בקשר אליו וזה נותן לי הרגשה טובה. הייתי משפילה את עצמי כל כך הרבה בפניו.. זה נורא כאב לי.

מזדהה, לא איתך, וגם לא מהצד שלו.

אבל, נגיד והיה לך חבר (או חברה...) עכשיו, אחרי האקס... והיא הייתה קוראת את מה שרשמת עכשיו, אומנם, בצורה אחרת. לא ישירות. אבל בכל זאת, היא מבינה שלא התגברת לגמרי על האקס שלך... > והוא בעצמו (האקס) אומר: "אני יודע שהיא לא התגברה עליי, ואם אני אגיד לה עכשיו שאני רוצה להיות איתה ביחד שוב, היא ישר תעזוב את החבר/ה שלה ותחזור אליי. היא עדיין אוהבת אותי, אני יודע את זה בלב שלם." מה תעשי?
הפכתי לגמרי את הסיטואציה, אבל איכשהו הזדהיתי. (כי כל דבר אני מקשרת לזה.
) אם לא הבנת, לא חשוב. העיקר שהבנתי את עצמי... ובקשר למצב שלך, אני מקווה שהמשפט "עם הזמן הכל חולף" באמת נכון. ושתצליחי להתגבר עליו, ולמצוא לך אהבה חדשה, הרבה יותר חזקה ויציבה, שתגרום לך אושר תמיד.
יהיה בסדר.

^ "מה תעשי?" , בהנחה שאת החברה שלך.

(זו שכביכול הבינה שלא התגברת על האקס שלך.) סיבכתי את עצמי, ואותך.

lost green eyes

New member
מה שאני יודעת בוודאות ועם לב שלם

זה שאני לא אחזור אל האקס. לעולם לא.

lost green eyes

New member
בגלל המון המון סיבות.

הוא לא בשבילי. ואני ידעתי את זה עוד מההתחלה. אני לא אתן לעצמי שוב "לרדוף אחריו" ולהשפיל את עצמי. וזה שלא התגברתי עליו עדיין זה עניין זמני.

זכוכיות

New member
מוכר.

את לא תאמיני איך דברים עלולים להשתנות. את השאר אני אגיד לך באייסי, לכשתפציעי :)

זו לא הסיטואציה הכי קלה שיכולה

להיות למען האמת.. זה די יכול לסבך את החיים, תלוי במקרה שלכם ספציפי. אם את אומרת שחתכת את זה וזה פשוט יותר טוב לך ככה, אז תהיי שלמה עם ההחלטה שלך. אם את מתגעגעת ולא יכולה בלעדיו, אבל בכל זאת חושבת שזה לא בריא עבורך, אני עדיין חושב שעשית את הדבר הנכון כשהחלטת להתרחק, כי אם לא טוב לך אז מה כל זה שווה.. לפעמים פשוט קשה לנו לשכוח מהאהבה שלנו, ואנחנו נוטים להשאר מקופלים עם זנב בין הרגליים עד שאנחנו מתגברים, אבל לפעמים אנחנו חזקים מספיק בשביל לקבל החלטות כמו שלך ופשוט לעזוב.. טוב לך בלעדיו? את מרגישה קצת יותר משוחררת אבל עם זאת מתגעגעת? תנסי לחשוב על דרך לשכוח ממנו, כי את באמת לא זקוקה לו, על אחת כמה וכמה אם הוא השפיל אותך. מתעליך
רן.

alexandron

New member
זה נראה לי מעניין,-

כנושא לדיון- 'במה אביב גפן צדק, והאם יש כאלה?' אגב, ראיתם את הראיון עם אסי דיין? הוא ענק! אדיר, מדהים! האיש הכי מטורף בארץ!!! מתה עליו, מה אתם אומרים?

למעלה