hkatsman

New member
בבצפר דתי זה בדרך כלל ככה

זה או ממש קיצוני לשם או ממש קיצוני לשם

hkatsman

New member
חחח הזכרת לי חבר שלי אחד שתמיד אומר

''לחלוטין'' או ''בהחלט''

חצילע

New member
וואו. איזה לינץ' עשיתם עליי.

אז מה, גם ילדה בכיתה ח' יכולה להרגיש מוכנה, זה הגיוני לעשות את זה בכיתה ח'? לא יודעת, אני פשוט חושבת שכיתה י' זה מוקדם מתי, בלי קשר לכמה היא מרגישה מוכנה וכמה היא אוהבת אותו. טוב, אבל זאת רק דיעה אישית שלי. X: אה, ותמיר, זה לא קשור לחילול הקודש. אני פשוט חושבת שילדה בכיתה י' לא צריכה לשכב עם חבר שלה. אני חושבת שהיא צריכה לשים גבולות. אבל שיהיה, זאת רק דעתי.

חצילע

New member
זה לא קשור לשמרנית.

גם לי יש חבר ואמ. אנחנו לא ממש אוספים פרחים ביחד, אתה יודע. אני פשוט חושבת שגיל 16 זה מוקדם מידי - זה הכל. יש גבולות שאני אשים לעצמי, מה לעשות. ומי שמכיר אותי יודע שאני ממש לא שמרנית. אני סתם חושבת לעצמי מה היה קורה אם הייתי יודעת שחברה שלי שכבה עם חבר שלה, לא הייתי כועסת, פשוט הייתי חושבת שזה מוקדם מידי, זה הכל.

אני חושבת בדיוק כמוך.

ואני לא מחשיבה את עצמי שמרנית, אבל אני גם לא מחשיבה את עצמי כזאת ליברלית (למען ההבדלים)

חצילע

New member
גמני ליברלית, באמת.

אני פשוט חושבת שכיתה י' זה מוקדם מידי. לא בקטע של שמרנות, בקטע של גבול אישי שאתה שם לעצמך.

yaelhr

New member
אבל..

כל הקטע של גבול *אישי* שאתה שם לעצמך, זה שהוא אישי
והוא משתנה בין אנשים.

חצילע

New member
נכון.

בגלל זה אני אומרת שאני ~אישית~ לא הייתי שוכבת בכיתה י'. ושזה פשוט תלוי בבנאדם עצמו. הקטע הוא שלפי דעתי יש קווים אדומים שצריך להיות אצל כל אחד, וזה נראלי אחד מהם. זה פשוט לא מכבד את אותו בן אדם לעשות את זה בגיל הזה. אבל אמרתי, יכול להיות שאני טועה. זה באמת כל אחד ומה שהוא חושב. סתם נראה לי שיש דברים שבגיל הזה פשוט לא עושים, וזה אחד מהם. זה כמו לנהוג במכונית לפני שיש לך רשיון. אתה יכול לעשות את זה, אבל לא עושים את זה. חוץ מכמה יוצאים מהכלל, שלפי דעתם - זה בסדר. [נכון שיש הבדל כי במקרה הזה זה חוק, וביחסים אין חוק קובע]. אם הכל היה תלוי בהגדרות האישיות שלנו, ומה שאנחנו מחליטים, אני לא בטוחה עד כמה זה היה טוב. אבל חפרתי, ובטח את עכשיו אומרת "שיואו$@#% איזה חפרנית היא, שמרנית בלעלהלהלה" בעיניי ולפי דעתי, לעשות את זה בכיתה י', לא קשור כמה את מוכנה נפשית או פיזית, זה פשוט... מוקדם מידי.

P i x i e s

New member
אפילו שדעתי משוחדת, 16 נראה לי גיל הגיוני.

במיוחד אם היא מרגישה שהיא מוכנה וזאת לא סתם גחמה שלה. לכי תדעי את הקייס.

חצילע

New member
נוטוב.

לא באה לשפוט אף אחד. זה סתם קווים אדומים שאני שמה לעצמי. ואני ממש לא שמרנית, אגב%@%%@%! בסוף תחשבו שאני איזו דוסית. [לא שיש לי בעיה עם דוסים, כע?]

noyy

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!

תגידו מה שתגידו כל יפי הנפש פה, לדעתי בפירוש ילדה בכיתה י' לא מספיק בוגרת כדי לעשות את זה. עזבו את זה שהיא אחראית והיא כבר "בשלה" מבחינה גופנית (או איך שלא תקראו לזה), עדיין זה לא רק סקס אלא גם מעבר, משהו שצריך אליו קצת יותר בגרות מזו שיש לידה בכיתה י'. אני מסתכלת על עצמי במהלך השנים ורואה שפשוט הגיל עושה את כל ההבדל. הבגרות נצברת עם הזמן ועם הנסיון ופשוט צריך לחכות, כל ההשקפות שלי השתנו מאז תחילת השנה, לדוגמה. אם אעשה דברים עכשיו, אני בטוחה שאצטער עליהם בהמשך. גיל 17 נשמע קצת יותר טוב לדעתי להתחיל בזה. אם הבת שלכם הייתה שוכבת בכיתה ח' כמו שהעלו פה לדוגמה, בגיל 13, הייתם מוחאים לה כפיים? אני בטוחה שלא, הייתם רק רוצים להגן עליה, וזה כן אקט שעלול לפגוע בה.

P i x i e s

New member
לפי דעתי, יש הרבה בנות בכיתה י' שיש להן שיקול

דעת. ותכל'ס, איש איש באמונתו. באמת.. שכל אחד יעשה מה שבא לו :) (למרות שאני באמת מסכימה שכמעט באופן קולקטיבי בנות בכיתה ח' פשוט לא יכולות להחליט על כאלה דברים)

noname202

New member
לא מסכימה

בכל גיל אתה אומר לעצמך "עכשיו אני יודע הרבה יותר משידעתי כשהייתי בן X, אני הרבה יותר בוגר עכשיו, איזה שטיות עשיתי" ועוד כל מיני דברים בסגנון גיל 15-16, לפחות לדעתי, זה לא גיל שאתה יכול להיות שלם בו עם עצמך מאוחר יותר יובל, למה נראה לך שילדה בכיתה ח' שונה בצורה משמעותית מילדה בכיתה י'? שנתיים, זה לא כזה הבדל... גם פה וגם פה מדובר בבנות בגיל ההתבגרות, שבד"כ, לפחות לפי אורח החיים במדינה שלנו, לא עוברות שום שינוי משמעותי בחיים שלהם באמצע [כמו צבא, או כניסה לחיים של מבוגרים...]... אני לא רואה שום סיבה להבדל, האמת, ילדה בכיתה ח' וילדה בכיתה י' חושבות בערך אותו הדבר, כנ"ל לגבי השיקולים שלהן בד"כ, החשיבה ההגיונית והאחריות, אלה דברים שלא משתנים עד כדי כך בגיל הזה. אל תמעיטי בערכם של ילדים שקטנים ממך, ותתפסי את עצמך ואת בני הגיל שלך בפרופורציות מתאימות.

למעלה