P i x i e s

New member
לא אמרתי באופן כוללני על כיתה י'.

וכן, יש הבדל בין ח' לי'. הייתי ממש מטומטמת אז ומאז עברתי המון, והשתניתי, והנה, עובדה שאני מחליטה אחרת מאשר בכיתה ח' והתבגרתי. זה שאולי את לא התבגרת מאז (אני לא ממש יודעת, ככה ש) לא אומר שיש אנשים שעוברים המון בשנתיים האלה ומתבגרים.

noname202

New member
D:

לא אמרתי שאין יוצאי דופן, אבל בתור אחת שמדריכה כיתות ח', ורואה לעומתם את הילדים בשכבה שלי...אין שום הבדל עקרוני במיוחד, לא הבדל ברמה שמתאימה להחלטה הזאת, זה בטוח וד"א...התבגרות זה עניין מאוד סובייקטיבי, השאלה היא איך היית לפני זה, אם עכשיו את תופסת את עצמך בתור יותר בוגרת.

noname202

New member
ובשביל להבהיר נקודה מסויימת

אני לא אומרת שאין הבדלים בין כיתה ח' לי', אני פשוט אומרת שאלה לא הבדלים בתחום הזה. [אולי מבחינת שיקולים הגיוניים ואחריות, קצת הבדל, אבל מבחינה של ערכי מוסר, התנהגות, נורמות חברתיות ותפיסה של העולם והשפעות...לא, ממש לא]

היא נקראת בתולה זקנה

את לא יכולה להבין את חוסר התמימות פה, בחיי עכשיו רצים ריכליויות על איאן בן 15 שעשה את זה עם בת 35, על שושי בת 16 שעשתה הפלה וכאלה הם עושים את זה כל הזמן, מגיל צעיר בטירוף, זאת אחת הבעיות הגדולות של אמריקה

P i x i e s

New member
דווקא אני זוכרת שנטע (nse) סיפרה לי על

הבי"ס שלה (אולפנא ובצמוד יש בצפר של בנים או משהו), ושהבנות פשוט זנותיות או משהו.

זנותיות במושגים של דוסים אולי

גמני לפני שהגעתי לפה ריכלתי על בנות זונות וואייייי הן נגעו בבן! בחיי זה נרוא הן התנשקו שיוואואואואו התבגרתי מאז, אבל יש כאלה שלא הבצפר של צליל נראלי יוצא דופן=/

יש שניים.

אורי צמח ואורי סלומון. צמח פחות מרחיב וכותב יותר קצר (המיקודית בצבע כתום), סלומון יותר מרחיב (מיקודית בצבע כחול)

כוסעמעמעמעמק. ../images/Emo163.gif

צבעתי לאדום את כל השיער. השורשים יצאו באדום חזק, הפוני גם באדום חזק, והשיער עצמו בחום-אדום. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני עצבנית על הקקה הזה.

MoonyAvFreak

New member
../images/Emo12.gif ישלי דלקת ריאות ../images/Emo10.gif

רציתי טיפה לצאת מהבית ואמא לא מרשה לי היא אומרת שאני צריכה לשכב במיטה ולהחלים. לא רוצה לשכב ולהחלים. באלי להחלים אחרת :( משעמם לי לבד במיטה. חח

למעלה