P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif משהו ממש מגניב- חובה

לנסות לפחות! זה משחק כזה שיש 22 חידות. צריך להגיע בעצמך כל פעם לעמוד הבא. עושים את זה על ידי שינוי הלינק בכתובת השורה. בעצם הם משתמשים שם בכל מיני סוגים להצגת מספרים בדרכים שונות. (לדוגמא מה המספר אומר בכימיה, מה הריבוע שלו.. כל מיני כאלה) וזה ממש כיף! אני אישית נהייתי אובססיבית לזה לחלוטין P: היום בבצפר פתאום קפצה לי לראש התשובה כדי להגיע לעמוד הבא, איך התלהבתי! סיימתייייייי!!!!
:] (טיפ- להשתמש בגוגל)

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif יו תביא לינק!

באמת אמרו שזה חיקוי למשחק אחר.

Under the GUN

New member
חיקוי של Not Pron

משחק ממכר וקשה אחושרמטה אני הגעתי רק לשלב 11 זה לא רק לנחש את הכתובת, זה הרבה יותר מסובך דוגמה, (מן הסתם כולל ספויילר
) באחד השלבים הראשונים צריך לעשות פרינטסקרין כדי לראות מה מהבב שם, ורשום משהו, ובסוף צריך לעשות בכתובת במקום False צריך לכתוב truth
קפיש? הנה המשחק http://www.deathball.net/notpron/

P i x i e s

New member
צורה בעלת 20 פאות.

חפשי 21 sided בגוגל ותמצאי איפשהו. אם אני לא טועה התשובה היא icohisegon או משהו בסביבה

Snow fairy

New member
חח אני וטל סיימנו את זהD:

[האמת שאני עשיתי 22 מהחידות וטל עשה אחת, אבל בקטנה
]

=(( חרא בלבן ../images/Emo163.gif

יש לי פריחה בשני פרקי כף היד (מכף היד עד למרפק) בשתי הידיים, והכל בגלל הקיורטן המזדיין הזה =(( אוף חרא אני הולכת למות בלעעעעעעעעעעעע

אין סיכוי

הייתי אמורה לטוס לארץ ביום חמישי ולחזור בראשון אבל אין פאקניג מקום א-ח-ד בכל הטיסות האפשריות חזרה לכאן למה לעזאסל, פורטלנד ז מקום כ"F לא מאוכלס, למה למה לממממההההההההההה אין לי מקוםםם בטיסהההההההההה אני כ"כ רוצה לטוס לארץ דמט כבר סיפרתי לחברות אני רוצה להיות בארץ ששוב יהיה לי חם לראות את החברות והמשפחה וסבתא זה היה אמור להיות כ"כ מושלם רק נס יגרום לי לטוס

P i x i e s

New member
יעריתי ../images/Emo201.gif,

לא נורא, תזמיני כרטיסים לחופשה ארוכה בקיץ

למעלה