בקיץ אני חוזרת, אבל הקיץ רחוק.
ר רקדנית בובתית New member 17/3/07 #25 ../images/Emo32.gif מישהו ראה מועדון לילה אתמול?? הופעתי שם בקטע שעשו הפתעה ליוליה
D Dark Angel Rinat New member 17/3/07 #29 יאא באמת?. איזה מגניב../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif תשימי תמונה שלך או משהו.. ואני אנסה להזכר אם ראיתי אותך..
יאא באמת?. איזה מגניב../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif תשימי תמונה שלך או משהו.. ואני אנסה להזכר אם ראיתי אותך..
ר רקדנית בובתית New member 17/3/07 #34 ../images/Emo203.gif הסגולה ../images/Emo3.gif אבל אני לא חושבת שזה יגיד לך משהו... אם את רוצה לראות שוב יש את הקטע באתר של קשת..
../images/Emo203.gif הסגולה ../images/Emo3.gif אבל אני לא חושבת שזה יגיד לך משהו... אם את רוצה לראות שוב יש את הקטע באתר של קשת..
P P i x i e s New member 17/3/07 #35 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif את כזאת יפהההה ../images/Emo13.gif אה אגב, הייתי בCapezio בטיימס סקוור, (אוקיי, ליד P וקניתי דאנסניקרס! רציתי לספר לך כי ידעתי שתעריכי גאד את מוכשרת!!
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif את כזאת יפהההה ../images/Emo13.gif אה אגב, הייתי בCapezio בטיימס סקוור, (אוקיי, ליד P וקניתי דאנסניקרס! רציתי לספר לך כי ידעתי שתעריכי גאד את מוכשרת!!
ר רקדנית בובתית New member 18/3/07 #38 ../images/Emo203.gif איזו חמודה את ../images/Emo9.gif תודה!! למרות שלא ממש ראו אותי אבל בקטנה אני חייבת להגיע לחנות של קפז'יו!!!! וראיתי פעם את הדאנסניקרס שלהם...נראות נוחות מאד!! תתחדשי בובה
../images/Emo203.gif איזו חמודה את ../images/Emo9.gif תודה!! למרות שלא ממש ראו אותי אבל בקטנה אני חייבת להגיע לחנות של קפז'יו!!!! וראיתי פעם את הדאנסניקרס שלהם...נראות נוחות מאד!! תתחדשי בובה
P P i x i e s New member 18/3/07 #40 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif חחח חפיף, העיקר שרקדת! ותודה הנעליים שלהם באמת נוחות, ושלא תחשבי שהחנות איזה "וואו", המחירים של הבגדים די יקרים, רק הנעליים זולות יותר מבארץ ולכן בכלל הלכתי לשם חח. יש לך מסנג'ר או אייסיקיו? :]
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif חחח חפיף, העיקר שרקדת! ותודה הנעליים שלהם באמת נוחות, ושלא תחשבי שהחנות איזה "וואו", המחירים של הבגדים די יקרים, רק הנעליים זולות יותר מבארץ ולכן בכלל הלכתי לשם חח. יש לך מסנג'ר או אייסיקיו? :]