MPD הלהקה

New member
הכירו את MPD!!!

הכונו להופעה של MPD ב-20.5 בקולטורה, 21:00. מופע של חוק, סדר ורוק! MPD (Music Police Department) אוכפים את הרוק כמו שאבא לימד. הם שומרים על המוסר והאתיקה של הגיטרה ולא מהססים לשבור מקצבים על הראש של כל חריאט שלא מוכן להזיז את הצוואר. בחורות חסרות ישע צווחות באושר כשהן בסביבה, גברים משליכים את הטלוויזיות שהם בזזו. MPD באים לשמור על הרוק. קראדי, MPD מאחוריך. ארז זינגר למד את שלטון הרוק בארצות הברית. בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות הוא הבין כי מוסיקה טובה באה עם מוסיקאי מסור. שם למד כי כל אחד תורם כפי יכולתו. MPD תורמים באמצעות שמירה על מסגרת שלטון הרוק. אם הם היו צרפתים הם היו קלוזו, אם הם היו אמריקאים הם היו הבלשים ב-NYPD. אבל הם ישראלים ויש להם את הסטייל שלהם. הזהרו פושעי חסרי נשמה, הזהרו רמאים נטולי גרוב. MPD בסביבה וכדאי לכם להזהר. עד כה אכפו MPD את הרוק במועדונים שונים ונחשבים בישראל, בין היתר הבארבי והייניקן הבימה קלאב. ההמונים שאגו להם כשהודיעו לכל הפושעים – אנחנו הרוק והסדר. בראש הכוח עומד רב זמר ארז זינגר, אותו מגבים: רס"ג גלעד בן צבי – גיטרה, רס"ב יניב קדוש - גיטרה בס, רס"ת דוד ברוך – תופים. במופע מסוגנן, תוך שהם מופיעים במדי השוטרים שעיצב להם דורון אשכנזי, מגובים בתאורה משטרתית, הם נותנים בראש. המסר שלהם שנוסח על ידי רב זמר זינגר הוא בשפה האנגלית, כדי שגם הפועלים הזרים יבינו. בימים אלה הכריזה הלהקה על מבצע "אלבום בכורה", השלב הראשון שלו נגמר לאחרונה והיא שחררה סינגל ראשון העונה לשם "BUTTERFLY", בהמשך מתוכנן שחרור שני סינגלים נוספים שקיבלו את שמות הקוד הקשוחים הקשוחים "PAIN" ו-"SHADOW". ניתן לרכוש את הסינגלים בהופעות הלהקה. הלהקה מגובה בכוחות הסיוע של "מטאליסט הפקות" ו"קולטורה הפקות" על מנת להשלים בצורה המיטבית את משימותיה. הורידו את השיר הראשון שלהם בלינק הזה: http://www.high-fiber.com/MPD-Butterfly.mp3

Knotted String

New member
וואו.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אוף-טופיק מקומו באוף-טופיק. להקת הרוק והסדר [שנינות לשון משעשעת] שלכם לא צריכה לדחוף לעמוד השני טופיקים בנושא של הפורום. [כן, יש לו נושא. *gasp*] אני בטוחה שאתם קשוחים, מגניבים ואפלים. אבל זה לא צריך להפריע לכם לשרשר אוף-טופיק לשרשור אוף-טופיק. תודה, שלום.

thebaby

New member
אז אני כן הולך לרוק"צ בסוף../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

nachmi

New member
היייי אנשיםםם

ל outwit יש הופעה ב20.5.05 בפאטיפון בתל אביב רחוב הרצל 32 בשעה עשר עם "איפה ג'וש". כרטיס כניסה עולה 30 ג'ובות חדשות:p אפשר לשמוע את הלהקה שלנו באתר www.myspace.com\outwit be there or be squar!

tommboy

New member
תמונה של הספייקים שלי ../images/Emo9.gif

שלום לכולם ^_^ אני אומנם לא שומע את גוד שארלוט, אבל בזכות בנג'י התחלתי לעשות ספייקים לפני כמה חודשים (זה פשוט נראה לי מגניב) הממ, אז חשבתי להשוויץ קצת? P; מקווה שלא איכפת לכם :)

kokain1

New member
מאגניב

גמני אתמול ניסיתי לעשות ספייקים.. חחחחח היה לי מלא ספריי על הראש אז הכל נעמד לי בפוקס חחח

EleVaTioN

New member
התמונה לא עולה../images/Emo4.gif../images/Emo129.gif

הממ ואתה מוזמן להשאר:)

tnx

New member
חחח מגניב!

אתמול אני עשיתי מואיקן עם הקצף, אולי אני אוסיף תמונה בהזדמנות.. אמממ, אם איזה ג'ל עשית את זה? סוף סוף יש לי אורך מתאים לזה אז למה לא לנסות..

tommboy

New member
בג'ל של "כיף"

ואם להיות ספציפי, אז הג'ל הכחול של פליפה... heh זה ממש חזק. ודרך אגב, אני רוצה להבהיר שזה לא שאני הלכתי עם ספייקים רק אתמול בגלל יום העצמאות, אני כל הזמן הולך איתם כשנאי יוצא לאנשהו...

tnx

New member
יש לי אותו! ../images/Emo98.gif

ייפיי.. טוב יום שישי הבא זה מבוצע.. תגיד כמה שעות עבודה זה?! נראה המון זמן לעשות כזה דבר.. טוב עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות בסוף שנה, שוב צמות סיניות או ספייקים .. ממש יפה..

yardenbm

New member
אני עושה סיני

מצאתיחברה חדשה שיודעת לעשות ולא אין בא צד איתיופי מה שמפתיע אין האתיופיות עושות בסט

tommboy

New member
זה מסובך...

זה לוקח בערך 45-60 דקות... בהתחלה אני מבקש קצת עזרה ממישהו (בדרך כלל אמא) שתפריד לי את כל השיער בגומיות, ואז אני מוריד כל גומיה ועושה ספייק... אבל בכל זאת זה לא קל. ובגלל שזה ארוך מאוד, מאחורה זה נופל, אז על החלק האחורי צריך עוד לעבור עם פן. אבל אחרי כמה שעות זה מתקשה כל כך, שאפשר לישון על זה וזה לא נהרס. (לא שזה אפשרי לישון עם זה) וצמות נשמע גיי

Knotted String

New member
נמנמ.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אתה ממש דומה למישהו שאני מכירה. >< והוא גם רואה טריגאן, מה שהופך את המצב למבלבל מאד. אבל אתה לא יכול להיות הוא. נראה לי.
ספייקים נחמדים.

למעלה