נכון רק שצילמת אותי עם פלאפון ויצאתי מוזר >_< וגם אז היו לי ספייקים לא משהו כי הם נהרסו...
T tommboy New member 13/5/05 #23 נכון ../images/Emo13.gif רק שצילמת אותי עם פלאפון ויצאתי מוזר >_< וגם אז היו לי ספייקים לא משהו כי הם נהרסו...
נכון ../images/Emo13.gif רק שצילמת אותי עם פלאפון ויצאתי מוזר >_< וגם אז היו לי ספייקים לא משהו כי הם נהרסו...
B BrainDaMaGeD New member 14/5/05 #52 אני היחידה שלא זוכרת? טוב בטח היינו במעליות או משו... מועחחעחעחעחה עררררפפפפפד.נוסטלגיה.
T thebaby New member 14/5/05 #60 נחמד.. אבל איך אתה מצליח../images/Emo101.gif להעמיד אותם... לי יש שיער כבר דיי ארוך והרב הזמן שרציתי לעשות ספייקים אבל אין מצב שזה יעמוד עם סתם ג'ל... אמנם שלך קצרים... אבל חשבתי אולי יש לך איזה שיטה
נחמד.. אבל איך אתה מצליח../images/Emo101.gif להעמיד אותם... לי יש שיער כבר דיי ארוך והרב הזמן שרציתי לעשות ספייקים אבל אין מצב שזה יעמוד עם סתם ג'ל... אמנם שלך קצרים... אבל חשבתי אולי יש לך איזה שיטה
G GC FOR EVER New member 16/5/05 #76 ../images/Emo95.gif../images/Emo129.gif לפני שנתיים דוד שלי העמיד לי את השיער... הוא העמיד לי אותו עם סבון של FA.... עם אתה רוצה אני יכולה להסביר לך איך..
../images/Emo95.gif../images/Emo129.gif לפני שנתיים דוד שלי העמיד לי את השיער... הוא העמיד לי אותו עם סבון של FA.... עם אתה רוצה אני יכולה להסביר לך איך..
C Cut Up Angel New member 13/5/05 #22 יום שישי נחמד עם הרבה../images/Emo70.gif התחרמנויות על בנים *XD בדיחה פרטית*
B BrainDaMaGeD New member 13/5/05 #25 הוא באמת שמח! פגשתי מישי שלא ראיתי שנה =] אוף תמיד ימי שישי ה13 האלה הם יותר טובים מכרגיל. מועחהחעחחהחהחהחה. יום שישי ה13 בתחת שלי.
הוא באמת שמח! פגשתי מישי שלא ראיתי שנה =] אוף תמיד ימי שישי ה13 האלה הם יותר טובים מכרגיל. מועחהחעחחהחהחהחה. יום שישי ה13 בתחת שלי.
J Just a Kid 3 New member 13/5/05 #26 ../images/Emo45.gif היומולדת 13 שלי היה ביום שישי ה 13, וזה דווקא היה היומולדת הכי נחמד שהיה לי עד אז.
../images/Emo45.gif היומולדת 13 שלי היה ביום שישי ה 13, וזה דווקא היה היומולדת הכי נחמד שהיה לי עד אז.
J just jenny New member 13/5/05 #28 חחח חולע על היום הזה../images/Emo99.gif והאמת.. היום הזה הוא של הנוצרים.. כי הספרה 13 זה מספר עם מזל רע או משו כזה.. אינלי מושג למה גם היהודים "חוגגים" אותו:X
חחח חולע על היום הזה../images/Emo99.gif והאמת.. היום הזה הוא של הנוצרים.. כי הספרה 13 זה מספר עם מזל רע או משו כזה.. אינלי מושג למה גם היהודים "חוגגים" אותו:X
B bRoken faiRy New member 13/5/05 #30 אם אני לא טועה ... היהודים מאמינים שזה יום של מזל טוב , והנוצרים מאמינים שזה יום של מזל רע .. ככה לפחות אמרו לי ... אבל ... כל אחד והאמונה שלו [=
אם אני לא טועה ... היהודים מאמינים שזה יום של מזל טוב , והנוצרים מאמינים שזה יום של מזל רע .. ככה לפחות אמרו לי ... אבל ... כל אחד והאמונה שלו [=
J just jenny New member 13/5/05 #43 כע, האמת שזה ככה.. אז טכנית.. יום שישי ה-13 זה אמור להיות יום רגיל בשבילנו