OMG OMG!

AeroTom

New member
את Big Ones ו-GAG כבר יש לה...

ודווקא GAG לדעתי לא ממש שונה מ-Big Ones. שניהם של גפן ומאוד קרובים אחד לשני והלהיטים הכי גדולים של הלהקה הם מ-Get a Grip והם מופיעים גם כמובן ב-Big Ones. שליש מהשירים של Big Ones זה שירים מ-Get a Grip... הם מאוד באותה תקופה ואותו הסגנון לדעתי. GAG הוא השיא של הלהקה מבחינת להיטים מוצלחים ממנו, ו-Big Ones מייצג את הלהיטים המצליחים (והמוצלחים) של הלהקה בתקופת גפן.

AeroTom

New member
בהחלט יש הרבה

אצטרף להמלצות על Nine Lives ועל Pump שהזכירו כבר. הראשון פה מ-97 והשני מ-89. Honkin' On Bobo מ-2004 עוד אלבום מומלץ. ובתקופות המוקדמות יותר של הלהקה משנות ה-70 הייתי ממליץ על כל אחד מארבעת האלבומים הראשונים: Aerosmith Get Your Wings Toys In The Attic Rocks קצת קשה להשיגם בארץ, אבל את 2 הראשונים פה אפשר בטאוור רקורדס אולי או במקומות אחרים.

Aerosmith2006

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין לי מה לומר....

תסתכלו בתאריך ה- 27/9/07 ותבינו על מה היה כל הרעש...
כשמסתכלים על כל הרשימה לא שמים לב... (נ.ב - אלו כל ההופעות שיהיו באזור כשאני שם = מצאם משהו שווה?) http://pollstar.com/tour/searchall.pl?By=City&Content=CA_Los+Angeles&PSKey=Y&Sort=Date&Date_From=09-01-2007&Date_To=12-01-2007&Market=Y&Page=2

SaintJohn

New member
יחי ההבדל הקטן../images/Emo6.gif

נראה לי שהייתי ממליץ לך על ה-דייב מת'יו'ס בנד, כתוב שם שהם מופיעים ב-26/9 וב-1 וב-2 באוקטובר. יש גם את דף לפארד ב-23/9, לא ידעתי שהם עדיין פעילים.

AeroTom

New member
אז אני לא צריך להסביר...../images/Emo13.gif

רק אוסיף ש-Lez Zeppelin זו להקת מחווה של זפלין שכולה מורכבת מבנות. שיערתי שזה בטח בלבול עם להקת מחווה עם שם דומה...

למעלה