OMG OMG!

Aerosmith2006

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo12.gif OMG OMG!

90% שאני אהיה בהופעה של Led Zepplin!!!!! הם יהיו בLA כשאני אהיה שם, וכמו שזה נראה אנחנו נלך קבוצה של אנשים. וכן כן זו התרגשות גדולה בשבילי - זה תהיה ההופעה הראשונה שלי (מחוץ לארץ) אם זה באמת יקרה ועוד LZ שאני מאוווד אוהבת. זהו היה בי צורך עז לשתף!

Aerosmith2006

New member
כן כן.... אבל הם מופיעים, כלומר

בהרכב חלקי - האמת שזה לא ברור באמת אבל יש להם הופעה ב- LA עוד מעט אני אחפש לכם את המקום זה מופיע בו....

AeroTom

New member
לא הם לא...

לרוברט פלאנט יש להקה משלו, ג'ימי פייג' לא ממש מופיע בימים אלו וגם כן עושה פרוייקטים אחרים וג'ון פול-ג'ונס גם עושה את שלו לבד. שלושת חברי הלהקה הנותרים הופיעו ביחד בכמה ערבים בודדים חד-פעמיים לצורך אירועים שונים מאז הפירוק. אבל הלהקה מעולם לא התאחדה (מה גם שג'ון בונהם לא איתנו מ-1980, אבל בכל מקרה, גם שלושת חברי הלהקה הנותרים לא התאחדו ממש אף פעם). לא יודע מי אמר לך את זה, אבל לבן-אדם אין מושג.

Aerosmith2006

New member
אוקיי. אז משהו לא בסדר כי

אני ראיתי את זה בעצמי - פשוט לא על המחשב שלי. אני אוציא את זה עוד מעט... אני חושבת שחלק מהם כן.

AeroTom

New member
תאמיני לי שלא...

זפלין הם להקה שדי קרובה אלי...אני תמיד מתעדכן מה קורה עם חברי הלהקה הנותרים. ותאמיני לי שדבר כזה לא קורה.

Aerosmith2006

New member
סביר להניח שאתה צודק ../images/Emo10.gif

אני לא אומרת ב- 100% עכשיו כי ערערתם אותי - אני עדיין מנסה להשיג את האתר הזה - הבחור שראיתי את זה אצלו במחשב לא מתחבר למסנג'ר!!! גם אם כן וגם אם לא הבנו נכון (למרות שאני ראיתי במפורש! Zeppelin In LA!!!) זה צריך להיות טוב :)

AeroTom

New member
תאמיני לי שאני צודק

ויכול להיות שהאתר הזה שהביאו לך הוא כתבה מה-Sun שהיו שם שמועות על איחוד...כי זה משהו שעבר בפורומים וכאלה לפני כמה זמן ואנשים באמת חשבו ששלושת חברי הלהקה הנותרים מתאחדים. אבל זו גם הייתה כתבה ממש לא רלבנטית מלפני כמה שנים, וגם ממש לא נכונה... אני לא בא להתנשאות פה או משהו, אבל זפלין היא להקה שאני באמת יודע עליה לא מעט וגם ניהלתי את הפורום שלהם בתפוז ויש לי הכל שלהם וספרים ואני תמיד מתעדכן מה קורה עם חברי הלהקה הנותרים...ובאמת שאיחוד של זפלין כיום זה משהו מאוד מאוד מופרך (מה גם שאם איכשהוא היה קורה דבר כזה, הייתי שומע על זה איפה שהוא). לכל חבר בלהקה יש משהו משלו היום. בלי קשר גם ג'ימי, גם ג'ון פול-ג'ונס וגם רוברט פלאנט עם ה-Strange Sensation שלו אמורים להוציא אלבומי סולו חדשים בעתיד הקרוב. הם מאוד רחוקים מזפלין היום וגם הם אמרו את לבד, ו-99 אחוז שאיחוד של זפלין לא יקרה אף פעם. גם לא קרה אף פעם מאז הפירוק ב-1980 (שלושת חברי הלהקה הנותרים רק התאחדו פעמים בודדות לערב אחד באירועים מסויימים כמו ה-Live Aid הראשון ב-85 והכניסה להיכל התהילה של הרוקנ'רול ב-1995). אז או שהמישהו הזה ראה את הכתבה הזאת שהתכוונתי אליה שהיא ישנה ורק שמועה ולא רלבנטית בכלל, או שהוא חשב שראה זפלין אבל זו להקת מחווה שלהם או משהו (יש למשל הקה בשם "Letz Zep" שהם הכי מוכרים בלהקות המחווה ללהקה והסולן שלהם גם דומה לרוברט והם מופיעים כיום עם המוזיקה של הלהקה), או שאין לי מושג מאיפה הוא קיבל את הרעיון הזה...באמת שאין לי מושג מאיפה בן-אדם יקבל כזה דבר לגבי זפלין כיום...כי זה ממש לא קורה וממש רחוק מזה. באמת ארצה לראות מאיזה מקום הוא חשב את הדבר הזה. משער שאוכל להסביר לך גם עוד ולתת תשובות אחרי שאראה את זה ולהראות איפה הטעות שם או האי-אמינות או מה שזה לא יהיה.

AeroTom

New member
חזרת במקרה אחורה בזמן?

כי לד זפלין התפרקו ב-1980...

AeroTom

New member
לא שמעתי על שום סיבוב או איחוד של חברי הלהקה

הנותרים...תמיד עולות שמועות כאלה מדי פעם. מה גם שהם בעצמם אמרו שזה לעולם לא יקרה כבר. לכל אחד טוב איפה שהוא נמצא היום בקריירת הסולו שלו. במיוחד רוברט פלאנט.

AeroTom

New member
שלחי מה שזה לא יהיה, בכיף

אני אשמח לראות מאיפה קיבלו את המושג שדבר כזה קורה.

Aerosmith2006

New member
גרר, אני מחכה שהבחור שראיתי את זה אצלו

יתחבר למסנג'ר וישלח לי קישור- אבל זה לא קורה. בכל אופן - אני מניחה שכולכם צודקים למרות שאם זה לא נכון - אז זה פשוט שקר גס כי לא היה כתוב הופעת מחווה ולא כלום.

SaintJohn

New member
Wouldn't THAT be fun../images/Emo8.gif

הניחוש שלי הוא שכנראה תלכו לאיזו הופעת מחווה. להקת טריביוט שעושה שירים של זפלין, וזאת הופעה שכשלעצמה יכולה להיות נהדרת, תלוי בכשרון של הלהקה עצמה.

בָלבָל

New member
../images/Emo6.gif צחוקים

ויחד עם הסיפור שהלהקה התפרקה, הפורום נראה כאילו שוב 1 באפריל

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo207.gifעזרה..

שלום לך פורום אירוסמית' היקרים
כמעריצה דיי חדשה של אירוסמית' נורא קשה לי להחליט איזה אלבום שלהם לקנות (יש להם כל כך הרבה!) אז איזה אתם ממליצים לקנות? (יש לי כבר את Big Ones ו- Get A Grip... מקוריים
)

בָלבָל

New member
ברוכה הבאה!

אמממ מה לקנות עכשיו אם יש לך גישה לדיסקסנטר (בדיזנגוף סנטר ת"א) אז יש שם מבחר יחסית גדול מברוב החנויות הייתי ממליצה לך להמשיך או עם האלבום הבא אחרי 2 הדיסקים שכבר יש לך, nine lives, או עם האלבום שבא לפניהם, pump (אבל אני לא כלכך בטוחה שיש בחנויות בארץ). אם בא לך להתחיל להכיר את השנים המוקדמות של הלהקה, שהן שונות יחסית ממה שאת מכירה, את יכולה להשיג את האלבום הראשון (והמעעעווולללההה) aerosmith שיש להשיג בטאוור רקורדס עד כמה שידוע לי... סה"כ הייתי ממליצה לקנות מה שנראה לך.. כל האלבומים מעולים אה ואולי אם בא לך, תקני את אלבום ההופעה האחרון שיצא, rockin' the joint. ביצועים מעולים לשירים מעולים. מקווה שתישארי פה בסביבה :)

Aerosmith2006

New member
אוו הא? דווקא שני אלה? ../images/Emo13.gif

הם מאוד שונים אחד מהשני - Big Ones הוא כמו שאת שומעת - להיטים. ו Get A Grip יש שם גם כמה כאלו שהפכו ללהיטים אבל הוא סגנון אחר. בתור התחלה אני דווקא ממליצה לקחת את האוסף Big Ones כי אני תמיד חושבת שכדי באמת להתחבר - קל יותר לאהוב בהתחלה את מה שכולנו מגדירים כלהיטים - כאלה שאוהבים לנצח.... ואחר כך כשתהיי יותר מבוסת על הלהקה ותכירי כבר את הדברים הקטנים בסטיבן, והריף של ג'ו וכו' אז את תהני יותר מהאלבומים הפחות מוכרים (עם הלהיטים הפחות מוכרים) !
! אבל שניהם אחלה ...חח..

למעלה