תאמיני לי שאני צודק
ויכול להיות שהאתר הזה שהביאו לך הוא כתבה מה-Sun שהיו שם שמועות על איחוד...כי זה משהו שעבר בפורומים וכאלה לפני כמה זמן ואנשים באמת חשבו ששלושת חברי הלהקה הנותרים מתאחדים. אבל זו גם הייתה כתבה ממש לא רלבנטית מלפני כמה שנים, וגם ממש לא נכונה... אני לא בא להתנשאות פה או משהו, אבל זפלין היא להקה שאני באמת יודע עליה לא מעט וגם ניהלתי את הפורום שלהם בתפוז ויש לי הכל שלהם וספרים ואני תמיד מתעדכן מה קורה עם חברי הלהקה הנותרים...ובאמת שאיחוד של זפלין כיום זה משהו מאוד מאוד מופרך (מה גם שאם איכשהוא היה קורה דבר כזה, הייתי שומע על זה איפה שהוא). לכל חבר בלהקה יש משהו משלו היום. בלי קשר גם ג'ימי, גם ג'ון פול-ג'ונס וגם רוברט פלאנט עם ה-Strange Sensation שלו אמורים להוציא אלבומי סולו חדשים בעתיד הקרוב. הם מאוד רחוקים מזפלין היום וגם הם אמרו את לבד, ו-99 אחוז שאיחוד של זפלין לא יקרה אף פעם. גם לא קרה אף פעם מאז הפירוק ב-1980 (שלושת חברי הלהקה הנותרים רק התאחדו פעמים בודדות לערב אחד באירועים מסויימים כמו ה-Live Aid הראשון ב-85 והכניסה להיכל התהילה של הרוקנ'רול ב-1995). אז או שהמישהו הזה ראה את הכתבה הזאת שהתכוונתי אליה שהיא ישנה ורק שמועה ולא רלבנטית בכלל, או שהוא חשב שראה זפלין אבל זו להקת מחווה שלהם או משהו (יש למשל הקה בשם "Letz Zep" שהם הכי מוכרים בלהקות המחווה ללהקה והסולן שלהם גם דומה לרוברט והם מופיעים כיום עם המוזיקה של הלהקה), או שאין לי מושג מאיפה הוא קיבל את הרעיון הזה...באמת שאין לי מושג מאיפה בן-אדם יקבל כזה דבר לגבי זפלין כיום...כי זה ממש לא קורה וממש רחוק מזה. באמת ארצה לראות מאיזה מקום הוא חשב את הדבר הזה. משער שאוכל להסביר לך גם עוד ולתת תשובות אחרי שאראה את זה ולהראות איפה הטעות שם או האי-אמינות או מה שזה לא יהיה.