../images/Emo178.gif ניסיון נוסף להסבר בעברית

מדוע הסתמכות על החוק הבינלאומי היא "ציות עיוור"? מדוע הסתמכות על ארגוני זכויות אדם היא "ציות עיוור"? מה זאת אומרת "ישר קופצים"? רק לך מותר "ישר לקפוץ"? מדוע, כשמישהו חושב על משהו שהוא אינו חוקי ואינו מוסרי, זה בהכרח "ציות עיוור"?. השאלה ברורה? מדוע כשמישהו מתנגד לחיסולים ולהרס מבנים, זה בהכרח "ציות עיוור"? יש לך אישור כלשהו ולוּ לאחת מטענותיך (חוץ מהנימוק כבד-המשקל ש"זו דעתך")?

שוב פעם!../images/Emo46.gif

זה כבר נראה כמו שיטה, זה נראה כל כך צפוי שאני כבר יכול לדעת מראש מה יגידו אנשי חי"ד ודומיהם, אני אפילו לא שומע הסתייגות, תמיד זה נשמע רובוטי, תמיד פסקני, תמיד במושגים של "חוקי/לא חוקי", תמיד, תמיד "האו"ם ככה, אמנת ז'נבה ככה, החוק הבינלאומי אמר...", חלאס!, נמאס!, אולי התיחסות עיניינית, פעם אחת שתהיה עיניינית!. כן זה ציות עיוור, הרבה יותר עיוור מציות של חייל בצבא, הוא אוטומטי, הוא צפוי הוא משעמם, הוא מזיק!. כבר כתבתי מאיפה שמעתי ברבות השנים את ההתייחסות הזאת, לא אני לא מתכוון לחפש בארכיניונים.

יש לי הצעה טכנית ../images/Emo26.gif

אחרי שחזרתי לפחות 10 פעמים על שאלה אחת שנותרה ללא מענה, התעורר בליבי ספק, שמא לא הצלחתי לנסח אותה באופן ברור? לכן, למען הבהרה טכנית של עניין זה, יש לי הצעה כזאת: בבקשה, אם לא קשה לך, נסח אתה את שאֵלתי, כפי שאתה הבנתָ אותה. רק כדי שנוודא שהשאלה הובנה (או לא הובנה). בסדר?

תשובה

הסתמכות בלעדית על החוק הבינלאומי היא חלק מציות עיוור, למה? כי החור הבינלאומי נכתב לפני שנים רבות ביחס למלחמות מהסוג הקונבצינלי והישן, הוא נכתב תחת נסיבות שונות מכאן, רקע שונה, החוק מנוסח כאילו הוא נכתב בתנאי מעבדה, וואקום, פסקני, יבש, "עשה ואל תעשה" שחור ולבן ןכל הלאה, להתכל עליו כאל אורים ותומים במקום למצוא פתרון בהתם למציאות כאן מראה על 0 גמישות בכל הקשור לחשיבה עצמאית ותפיסה, אז כן זה סוג של ציות עיוור, במיוחד שזה נעשה פעם אחר פעם אחר פעם... אירגוני זכויות האדם הם לאר יותר מרובוטים

המשך...סליחה.

אירגוני זכויות האדם כמו שזה נראה הם לא יותר מרובוטים, יותר נכון "פקידי שטח", שעושים סטטיטיקות, אוספים נתונים, גם הם פסקנים, בנוסף הם מגמתיים כלפי הפלשתינים, התפיסה שלהם ישראל חזקה פלשתינים חלשים כלומר ישראל אשמה, זכויות אדם במצב מלחמה זה לא זכויות אדם במצב שלום, כמו שבמיקרים מסויימים זכות הדיבור מוגבלת (הסתה), המיקרים מסויימים זכות הציבור לדעת גם מוגבלת (צנזורה) אז במיקרים מסויימים גם זכות התנועה מוגבלת, כל מקרה לגופו, במקרה של יח"ד אין מקרה לגופו, יש פסיקות אבסולוטיות של "אבירי זכויות האדם" כמו אמנסטי ("תלחמו בטרור על יד קשורה מאחורי הגב...") ובצלם.

חוץ מזה מי קובע מה חוקי ומה מוסרי?

זה הרי לא שחור ולבן, אין כאן אמת אבסולטית, הסמכות לא נמצאת במקום אחד, מי שמטיף לנו מוסר לא יודע איך העיניינים עובדים כאן, אז מה נותן זכות? למשל דוגמא אחרת, נגיד מישהו שלא מבין את מה שקרה באנגליה יתחיל להטיף לבריטים מוסר על המעצרים שהם עושים בקהילה המוסלמית (בטוח עברו כאן על כמה חוקים), על הפגיעה בזכויות הפרט בהם עושים ובטוח יעשו בצורה "מפלה" לחלוטין, אז מה!, בריטי שפוי יגיד, באיזו זכות מטיפים לי על זכויות?, התפוצצו כאן אנשים, פגעו בזכות הכי חשובה, זכותי להגן על עצמי העקבות מראים על טרור איסלמי, אז בודקים מוסלמים, עושים את המתבקש, זה לא הזמן להיות פקידים שעובדים לפי אמנות וספרים.

דבר נוסף

מי שמתנגד לחיסולים והרס מבנים "כי כתוב ב...." או "בגלל אמנה...." או כי "האו"ם אמר...", ולא מציג אלטרנטיבה בעלת יעילות דומה אז הוא צייתן עיוור, הוא עושה כי אמרו כי אמרו מבחוץ, זה לא כמו בצבא שהפקודה היא מהשטח על ידי אנשים בשטח שעושים שיקולים כתוצאה של מה שהולך השטח. מתנגד לחיסולים?, תנמק, תציע הצעה אלטנטיבית לא כי החוק אמר מתנגד להריסת מבנים המשמשים לבניית נשק?, תן דרך אחרת שבה ניתן למנוע פיגועים/התחמשות/התעצמות פלשתינית. בינתיים מיטב המוחות הצבאיים והמדיניים, אנשים עם ניסיון רב בשטח לא מצאו שום דרך אחרת שהיא "יותר מוסרית" מבלי לפגוע באפקטיביות מבצעית.

א. זו אינה תשובה - כי זה לא נכון

עובדתית. זו המצאה שלך ש"מרצ מתנגדת להרס רק כי כתוב". זה סתם סילוף. ואם נבקש ממך להציג סימוכין, תענה ש"אינך אוסף ציטוטים", ושעצם טענתך מהווה הוכחה לנכונותה? כך אפשר להמציא מהראש מה שאתה רוצה, ואח"כ לומר שאינך אוסף ציטוטים
בקיצור, הַצעתי נשארת בעינה. מה שיש לנו כרגע זה השמצות שלך ללא כיסוי, ושאינך מבין את הבקשה הפשוטה, להציג סימוכין לטענתך, על מנת שהיא לא תישאר בגדר השמצה. ובאשר ל"דרך אחרת" למניעת פיגועים - הרי היא ידועה לכולנו. היא עוברת דרך נכונותנו להכיר בקו הירוק השנוא עליך. הנה אני עוזר לך להסיט את הנושא מהשמצותיך ("ציות עיוור", "למכור את אימותיהם"). זה שהפסקת לגדף ("חשוך", "עיוור צבעים", "צבוע"...) זה כבר מעיד על התקדמות

כל מה שנותר לך זה להיפטר מהטון

המזלזל והמתנשא ואז גם אתה תתקדם, מה שאני כותב זו ההוכחה העובדה הטענה והמסקנה גם יחד, לך יש את הבעיה שאתה לא מקבל משהו אם אין לו סימוכין מתוך YNET/WALLA/NRG/ או שאר האתרים, זו בעיה שלך, אני מקבל את התפיסה שלי מעשרות אם לא יותר מקורות, זה מה שאתה מקבל, מה המקרונות שלי?, תאמין לי אני לא זוכר, יש יותר מידיי, מרסיסי מידע מכאן ומשם את שיש תמונה מלאה, אולי אתה גם רוצה סריקה של המוח שלי כדי לדעת מאיפה זה בא?, אני לא משוטט בארכיונים, לא מחפש ציטוטים ונימוקים, הראש שלי עובד אחרת, אתה זה שלא תופס ומחפש לבדוק את באמינות שלי במקום להתמודד עם הכתוב, כמו הרבה אחרים כאן, בעצם כולם חוץ ממך.

ערב רב

New member
טלמון הוא האחרון שיהיה מוכן לקיים

דיון רציני ומנומק עם מי שהוא מחשיב כ-"איש ימין". אם תשים לב, כל תכני הודעותיו הם נסיונות כאלה או אחרים להוקיע אותך ולתקוף אותך אישית משום שאין לו שום עניין בדיון ענייני.

אני מקבל את כניעתך ../images/Emo13.gif

המשך בילוי נעים עם רסיסי המידע שלך. אם אני אתקדם, זה לא יהיה, מן הסתם, לכיוון שלך. איך אומרים הסינים? באאאאאאאאאאאאאאאאאאי.

a e q u i t a s

New member
../images/Emo41.gif לא מתאים לי הפורום הזה

מצטער, אנשים לא מתאים לי הפורום הזה, נמחקים פה יותר מידי הודעות, ואפילו עוד לפני שיכלתי לקרוא אותם, בנוסף גם ההודעה שלי נמחקה על שום מה
על ששאלתי שאלה לגטימית? אין בכוונתי לגרום לבעיות או מהומות ולכן נפרד כידידים.

Fleddermaus

New member
שרשרת אותה להודעה שנמחקה ../images/Emo119.gif

הייתי שמח להשאירה, באמת.

a e q u i t a s

New member
בסדר, חלילה לא אשמתי אותך

חלילה,לא אשמתי אותך פשוט חבל שיש פה אנשים שמרעילים את אוירה. זה בסדר גמור, זה חלק מאוירת הפורום פוליטי. מובן לחלוטין וסיבותך למחוק הודעות אלו כנראה והיו נכונות.

ואם כבר

אז המגבר שלי יותר טוב משלו, וגם אני מוכר אותו. מרשל, אמנם 15 ואט, אבל חזק כמו 40 לפחות. כמעט לא משומש. ובדרך אני גם מוכר את הגיטרה עצמה. Silver Cadet By Ibanez, שחורה, יפה, 5 מצבים ו-3 פיקאפים. מישהו מעוניין?

למעלה