פמי

New member
אנשים עזרה!!!!

יש לנו עכשיו את כל הקטע של המחוייבות האישית.... בחרתי בינתיים ביה"ס "הרצפלד" שזה עזרה לנכים והכל בבית שלהם... וגם בבית חולים וולפסון שזה יעני להביא בדיקות לדבר עם חולים להביא להם מה שהם צריכים לענות לטלפונים ובלה בלה בלה... מה כדאי לי לבחור בעדיפות ראשונה???????????? ועוד משו- יש לנו יום ראשון מבחן ע-נ-ק (שכבתי) בהסטוריה על החומר של כיתה י´ ואנחנו לא יודעים כלום כי המורה שלנו ב ט´ היה שיא הדפיקות לא הגיע לשיעורים ולא כלום ואוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תאחלו לי בהצלחה!!!!!!!!!!

דיייייייי את חולונית?????

איזה בי"ס? גם אני חולונית, עושה מחוייבות במד"א......

פמי

New member
לא חולונית אבל בת ימית... קרוב../images/Emo121.gif

:)) אני בבת-ים ולומדת בביצפר שז"ר אם שמעת... אבל חבר שלי גר בחולון ככה שאני שם מספיק :)

TaAaLi

New member
../images/Emo72.gif

לחברה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד טובה שלי כנראה יש דלקת בקרום המוח. עכשיו היא מאושפזת ועושים לה בדיקות.

משהו חשוב../images/Emo4.gif

זה אולי
אבל זה משהו חשוב בפורום.. אני לא הכי נמצאת כאן אבל בכל זאת, בזמן האחרון יש אווירה בפורום של תחרותיות... יש המון תחרויות,חשבתי שאולי יהיה לכם כדאי להפחית בכמויות של התחרויות..
(וזו רק דעתי
)
, נועה.

Mooa-Numi

New member
הודעה מועדת למחיקה

כל מה שקשור לפורום........ X_X טוב אני יוותר אבל תזכרי...

The Girl Who

New member
ייאי! עוווווווף! ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

כבר לא הייתי פה כמה ימים!! בגלל כל המבחנים שיש לי כל יומיים! (בדיוק) ביצפר פסיכי!
וכל הכבוד כרמממממל! גאונה שלי!!!!
המממ... ומחר יש לי מבחן בתושב"ע! כן כן... אני לומדת את זה, ונראה לי שאני היחידה...! הו וול. זה גם ככה מקצוע לא חשוב. אבל נמאס לי לשנן מה זה ברייתא, משנה, תלמוד בבלי וירושלמי... מסכת ראש השנה...(מה זה בכלל?!) בלההההההההההה!! תראו עם איזה נושאים אני צריכה להתמודד!!!! ואין לי מושג בכלום! *מתאבדת*
אניוואי, הלו כולם!

BIG wannabe

New member
-זה- נשמע לך נוראי??

טוב, אז את צודקת
סתם עזבו אני מצחיקה את עצמי
לי יש מחר מבחן באקולוגיה (אני היחידה שזה נשמע לה כמו שם של חומר ניקוי?!), והנה כמה דברים: וואי רגע עכשיו שכחתי את כל המושגים.. פאק! יווווווו אני לא זוכרת כלום!!!!! ארררר לא משנה

TRaffiC LiGhT

New member
אוווו.... אקולוגיה!../images/Emo99.gif../images/Emo117.gif

[
האיש הכחול הזה של השרותים שמתהלך בין התוכן לנושא מפחיד אותי בטירוף. שמישהו יקח אותו מפה בבקשה.o_O]

BIG wannabe

New member
../images/Emo6.gif

דווקא לא היה יותר מידי קשה המבחן! טוב נו, כן היה, עבדתי עליך

טללללללללללללללללללללפוקיפיטץ´!!!

(
) אווו... תודה!
|לאב| יו ורי ורי ורי ורי מאץ´!
היום גזרתי כרומוזומים לשיעור מדעים, ואז הם התפזרו לי! ובלע! כמעט ולא הצלחתי לעשות מש´ו!
ואז חברה שלי הצילה אותי ואמרה לי מה זה כרומוזום Y ואז זה הסתדר לי
. סתם..... סתם....
o_O את עוד פה?

../images/Emo99.gif

96 במבחן במתמטיקה ! 98 בבולן במתמטיקה ! מה שאומר שאם בבוחן שיש לי מחר(יום שישי) אני אקבל מעל 92 אני נכנסת למואץ !! תאחלו לי בהצלחה !! 95 בספרות... ולשאר המבחנים אני מחכה (שיחזירו..!) !!

coolit

New member
ענת!|בלוןכ|

חשבתי לעצמי.. המממ... באתר שלך כתוב בהתחלה "ותודה לכל הבנות שהכינו טיוטוריאליז"--- הממ!! לדעתי צריך לתקן את זה ל"ותודה לכל הבנות+מוטי שהכינו טיוטוריאליז"... הממ. כי הוא הכין כמה. אני משועממת. קשות. אההההההההה.

למעלה