עכשיו אני! עכשיו אני!../images/Emo88.gif

טוב אז ככה...:
מבחנים
קיבלתי 95 בלשון!!!! בעקרון זה די גרוע כי זה היה מבחן ממש קל והמורה-זונה הזאת הורידה לי 5 על ניקוד מזדיין אחד!!!
בהיסטוריה קיבלתי 77
אני יודעת שזה ממש ממש גרוע אבל זה היה מבחן מזזזזזזזזזה קשה.. כמעט כל החברות שלי נכשלו..
אממ זהו..
עוד 6 ימים יש לי יום הולדת!!
11/11
יייייייייייייייייייהההיייייייייייהההייייייייייהההייי!!!! אממ.. אח שלי הגדול נסע לטיול שנתי של 3ימים אז יש לי את המחשב שלו ל3 ימים!!! או יותר נכון את הפוטושופ שלו.. מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאאאאא!!!! ועכשיו שאלה, כשאני אפתח שרשור יום הולדת לי אתם תכתבו לי ברכות נכון?

../images/Emo186.gifגם לי יש מה להגיד../images/Emo70.gif

1. יש לי דלקת גרון
2. אבא שלי מוסע להונג-קונג ותאילנד לשבועיים

ו.........../images/Emo186.gif

קיבלתי 98 במבחן בספרות והמורה שלי לצרפתית איבדה את המבחנים שעשינו...

אוי באמת..../images/Emo13.gif

צרפתית זה לא חוכמה.. זה ממש ממש ממש קל!!! עוד מעט יהיה לי מבחן על כל הקטע של ההטיה בקבוצה הראשונה של הפעלים.. כאילו מה שצריך לעשות זה רק להוסיף e ב-je וב-il/elle/on וכל מיני כאלה... זה ממש מממש ממש קל!!! בינתיים קיבלתי 100 בכל הבחנים שהיו עד עכשיו.. זה בסך הכל etre ו-avoir... בינתיים זה הרבה יותר קל מאנגלית... אבל רק בינתיים כי אני גם רוצה להמשיך ללמוד בתיכון.. ז"א ללמוד ממש ממש חזק וללמוד לדבר שוטף.. חוץ מצרפתית הכל קקה.. קיבלתי 77 בבוחן באנגלית א1.. פויה אנגלית!!!

the rock girl

New member
HELP NEEDED!!!!!!

שלווום!! אני עושה בדיוק עבודה האנגלית על "מלך האריות"... יש לכם במקרה איזה אתר או משו באנגלית להבי לי על זה?? פלייייזזזז אני אבודה וזה למחחר

../images/Emo92.gif../images/Emo70.gifתכנסי לפורום מס´ 172 ../images/Emo13.gif

"סרטים מצוירים ודיסני"- יש שם הכל
תכנסי לקישורים או משהו, או שסתם תדפדפי!

סליחה?! צרפתית קל?! רואים שהבית ספר

שלך לא מלמד צרפתית... צרפתית זה קשה!!!!!! אני שונאת את זה ושונאת צרפתים אנטישמים! (לא את היהודים הצרפתים) איכס צרפתית! אבל זה עדיף על ערבית... חוצמזה שאני לא אעשה בזה בגרויות להנאתי (ואין לי כזאת תאמינו לי...)

חחח..כן אני יודעת..../images/Emo13.gif

בגלל זה אני רוצה להמשיך ללמוד בתיכון ואז אני משערת שזה יהיה קשה.. בכלל, ערבית יודעים רק 5 מילים והם בקושי כותבים במחברת ואנחנו כבר כל היום כותבים.. יש לי מבחן בצרפתית ביום ראשון על שלילה, פעלים של זכר ונקבה (grand- grande, mignon - mignonne.. לא נראה לי שככה כותבים מיניון אבל וואט אבר..), etre עם משולש למעלה ו-avoir , פישטי דונטיטה (חחח..זה התעודת זהות של נום, פרנום, תאריך לידה, גיל ועיר שבו אתה גר) ויש משהו כמו 15 פעלים מהקבוצה הראשונה שצריך ללמוד להטות אותם משהו כמו: הפועל זה rParle (לדבר) וצריך להטות אותו בכל הגופים: Je - parle Tu - parles אני כל כך בטוחה ב-טו-.. אני עוד צריכה לעבוד על זה.. בכלל, היום היה מזזזה כיף בשיעור צרפתית.. כן כן, גם שיעור צרפתית יכול להיות כיף..!! הילדים מ-ח1 שאיתנו בצרפתית (אני ב-ח2) נסענו ליום שדה אז נשארנו רק 8 ילדים בכיתה בגלל שיש שתי קבוצות של צרפתית.. אז כל הזמן הלכתי מכות עם הדר (ליטל פיי) ואז היא זרקה את הקלמר האומלל שלי (שהרבצתי איתו לה) על ילד אחד והוא כזה אומר : לאן הגענו? פעם תמיד היה זורקים ניירות, מחקים ועכשיו פתאום הגענו לקלמרים? אז אני והדר מתפוצצות מצחוק...
אה כן, וגם המורה כזה יושבת על השולחן ושמה את שתי הרגליים שלה על הכיסא ומתחילה לדבר כמו איזה ערס, רק שרשרת מזהב הייתה חסרה לה
ושכחתי להגיד לכולם!! היום להדר - ליטל פיי הייתה/יש יומולדת!!! אז אני וכמה חברות שלי הלכנו אליה הביתה לעשות לה מסיבת הפתעה כזאת.. אני באתי אליה, כי הייתי אמורה, וכשנכנסתי השארתי את הדלת פתוחה.. אז תקעתי את הדר בחדר ליד המחשב שלה ואמרתי לה שהלכתי לשתות.. בנתיים דיברתי עם אימא שלה ואמרתי לה שכמה חברות שלי מחכות למטה והן תיכף יעלו עם בלונים ועוגות כאלה קטנות חמודות שאני וחברה שלי הכנו אתמול.. אז אמרתי להדר שתשים מוזיקה כי פחדתי שהיא תשמע אותן נכנסות.. אני עוד פעם הלכתי לשתות ובינתיים הם נכנסו לסלון והדליקו נרות וסבבה ודבבה.. אז צעקתי לה שאני לא מוצאת כוסות ושתבוא לעזור לי.. היא באה, עוצרת ליד איזה משהו של אחות שלה ופתאום מרימה את הראש ו..: היום יום הולדת!! היום יום הולדת להדר!!!!!!!! איזה קטעיייייייייייייםם!! ודיברתי איתה לפני זה וחירבשתי לה שאני באוטובוס ודוחפת זקנות ויש לי קקי בנעל ויאדה יאדה ובנתיים היינו כולם למטה וסידרנו את הנרות על העוגה.... איזה כיף היה!! נכון הדר?? וואיייי איזו הודעה ארוכה יצאה לי!! עוד 4 ימים יש לי יומולדת!!!

טוב אם את אומרת....

אז מאיפה כולכן שאתן מכירות?! זה כזה הורס אני מרגישה בדד... אמרו לי שאני וחבר שלי צריכים להתחתן ולהתנחל... (אני בת 14 עוד מעט וחבר של בן 15...) וזהו... וצוחקים עלי שאני אוהבת את השמות מולדת וגילבוע

אני מכירה רק את הדר

בפורום הזה... לעומת זאת בפורום פיות אנחנו משהו כמו 5 או אפילו שש ילדים מאותה השכבה באותה העיר - הרצליה.. אני אישית מתעבת את העיר הזאת וגם ככה רוב הסיכויים שאני אעבור דירה בחופש הגדול לאיזה ישוב ליד אום-אל-פחם או משו אז גם ככה תהיה לי שנה חרא.. לא שזה קשור למשהו..

אני שונאת את מי ששונא אותי....

ותאמיני לי שיש לי קרובים בצרפת והם ממש שונאים את הצרפתים... איכס עם מגעיל שפוט של הגרמנים... והם ממש שונאי ישראל...

Mooa-Numi

New member
לא כל הצרפתיים אנטישימיים.

וזה געזנות להגיד שכולם ככה. גרמניה המודרנית היא לא גרמנייה הנאצית, ואחת מבנות הברית הגדולות של ישראל, אז נכון-יש בה נאו נאציים אבל במיעוט וגם בשאר העולם יש.

Solinka

New member
למה לא מאה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חיחיחיחיחיחיחיחיחיD-:

למעלה