Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo108.gif

טוב איפשהוא אני חייבת לכתוב את החוויות מחו"ל נצלשו בכיף

Ne§t£A Gi®L

New member
אומגדדדדדדדדדד

טוב תקשיבו היה מושלם. החודש הכי מדהים שהיה לי אי פעם בערך. חרשתי את NY, והייתי בבוסטון, וגוואטמלה זו המדינה הכי יפה שקיימת בעולם, ואמנם בפראג היה לי קצת משעמם אבל די מהר התקמבנתי עם זוג ישראלי מידל-אייג'ד שהכרתי שם ויש לי כל כך הרבה חוויות לספר, ולמרות שאני כבר כמעט 5 ימים בארץ אני עדיין לא מעכלת שנגמר או שבכלל התחיל... וכמה שופינג עשיתי גאאד, אני צריכה להעיף עכשיו חצי ארון בשביל שהדברים החדשים ייכנסו. וכל NY בסייל, אז יש לי בגדים מH&M, Forever 21, מלא מויקטוריה סיקרטס ועוד ים דברים...וכמובן נעלי סלסה חדשות [לא נוחות בהיסטריה, אבל לא משנה]. ועוד לא הספקתי לנחות, ואמא אומרת שחבל, שהייתי יכולה להשאר עוד שבוע. שטויות, העיקר אחי מתחתן עוד שבועיים ואני צריכה להתחיל בשופינג מחדש:) ועל גוואטמלה אני בכלל לא אתחיל לדבר, כי אני לא חושבת שאני מסוגלת לכתוב כמה מדהים היה לי שם. נכנסתי למערת עטלפים, וקפצתי מגשר של 10 מטר, והלכתי 3 שעות בתוך מבוך-מערה-בריכה חשוכה והייתי פשוט שבוע וחצי ברשות עצמי, היה בלאגן הכרתי ופגשתי והיה מעולה למה נגמר, למה? היה כל קצר. [אין לי יותר מדי תמונות מכווצות שאני יכולה להעלות. אם זה מעניין מישהי, שלחי לי מסר ואני אשלח לך לינק לאלבום]

יאא:)

האמת שבדיוק אתמול רציתי לכתוב פה מתי את חוזרת ואם חזרת כבר:) אני שמחה שנהנת! וברוכה השבה. ותתחדשי על כל הדברים!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואאאו,

יו נשמע שהיה לך ממש כיף;[ אני גם רוצה ניו יורק, זה פשוט החלום שלי !! שמחה שנהנית ושמחה שחזרת
תתחדשי על כל הדברים [:

In Dreams

New member
איך מתאים לי עכשיו...../images/Emo29.gif

באמת עושה חשק! שמחה שנהנית:)

coolit

New member
איזה בהמה!

את חמישה ימים בארץ ורק עכשיו באת לפורום?! לירי התגעגעתי!! ואיזה כיף שהיה לך כיף!!! נשמע מושלם באמת
הכי כיף זה הדברים האלה שיישארו לך חוויה לכל החיים ותמיד יהיו לך עוד סיפורים עליהם..

THE ronch

New member
../images/Emo32.gif לילה מדהים.

אז נסעתי לכיכר דיזי, פגשתי את אודליה ואחרי קצת אלכוהול נסענו במונית לVOX. הגענו, נכנסנו בשניה כי אנחנו חשובות ורשומות ברשימה והלכנו לפגוש את שרה מאחורי הקלעים, היא הייתה דוגמנית מסלול שם באיזה תצוגה של מעצבת. הבחורה פשוט פאקינג מהממת! כשיעלו תמונות לאינטרנט אני אראה לכן, אתן עפות! בחיים לא ראיתי אותה כל כך יפה. אז אודליה ואני צללנו קצת במועדון ושיעמם לנו ואז התחילה התצוגה, טוב שלא צרחנו את נשמותינו החוצה ("Shake that ass!!!!!!!!!!!!!")
כשהסתיימה התצוגה קיבלנו אלכוהול חינם כי שרה הייתה דוגמנית וכל זה, ופשוט התחלנו לרקוד והיה מלא היפהופ ובחיים לא היינו ככה שלושתינו, ומלא ערסים התחילו איתנו ואנשים צילמו אותנו וכל הזמן אמרו לנו כמה אנחנו יפות ביחד. מי אמר זריקה לאגו ולא קיבל? ב3 יצאנו משם, נסענו לאלנבי ומשם הלכנו ברגל לים, פגשנו מלא חברים וישבנו שם עד עכשיו. הגעתי הביתה ואמא ישנה ובכלל לא יודעת שחזרתי רק כשכבר אור, החיים כל כך יפים ואני אוהבת אותן כמו אני לא יודעת מה. היו כמה שיחות ממש טובות, אודליה לא הפסיקה לומר שהיא אוהבת אותנו וכל כך לא רוצה לאבד אותנו ונדרנו נדר שאנחנו לנצח ביחד. אמרתי להן שאני אמנם באחת התקופות הכי טובות של החיים שלי אבל שדווקא בגלל זה אני צריכה אותן איתי, והן פשוט חיבקו אותי ואמרו לי שלא משנה מה הן שם כדי להשאר. אנחנו פשוט מרגישות אחת את השניה ברמות מטורפות ואני מודה למי שזה לא יהיה שם למעלה על שיש לי אותן, ובעיקר להן. שרה כל כך שמחה שבאנו, היא הייתה כל כך מבוהלת בפעם הראשונה על המסלול, אבל עם השמלה בפעם השנייה היא כבר קלטה אותנו מתחתיה והתחילה לצחוק קצת ולהנות, ושמחתי שאנחנו שם בשבילה, והיא כל כך פאקינג העריכה את זה. מחר מרתון סרטים עם אסף ויהיה כיף. איזה יופי לי. שלא יגמר לעולם. תגיבו?

THE ronch

New member
דיי מה עשיתי כל כך טוב שיש לי אנשים כאלה?

לפני יומיים שרה ואני דיי יצאנו על בן, הוא עצבן אותנו, אמר שיתקשר ולא התקשר ואז ראינו אותו בדרך הביתה ולא אמרנו כלום אבל ממש התרגזנו. לא משנה, היום הוא התקשר לבקש סליחה וזה, אז עכשיו-- "בנג'ו, שיהיה לך בוקר מדהים, מחר אני רואה אותך לא אכפת לי מה!" "עף עלייך!!! לילה טוב מותק :)"

ש י ר י ו

New member
../images/Emo32.gif כולם הלכו,

נשארתי עם השקט. והוא כל כך ריק. [נעלמתי. אין זמן לנשום, הכל עמוס כל כך.]

Tears Dont Fall

New member
../images/Emo32.gif הלך לי יום עבודה.

למה? כי אתמול מישי החליטה להיכנס בי עם העגלה המלאת קניות שלה במרפק, ולדפוק אותו לגמריי ולמנוע ממני לעבוד. חצי יום אתמול, ויום שלם היום. כוסעומו. לא חשבתי שזה יכאב ככה. ;[

LimiMimi

New member
../images/Emo32.gif קוס-

או בכלל חו"ל. מחר אני טסה ואני מנסה להבין מה בדיוק כדאי לי להביא, מה לא להביא, כמה כסף לכל השבוע הזה. והמלצות וכאלה יתקבלו בשמחה!

greeneye

New member
קוס!../images/Emo99.gif

כ-ל מה שבא לך לדעת, תשאלי חופשי. ההורים המשוגעים דחפו לי 450 יורו + כרטיס אשראי כדי למשוך עוד כסף וכאלה. אני יכולה להגיד לך שהייתי בקוס שבוע מלא, אכלתי טוב, יצאתי כל ערב עם חברות, לקחנו קרוז 3 איים ועוד שטויות שכאלה- בזבזתי רק 150 יורו. מה כדאי להביא? בתוך המזוודה תביאי תיק קטן ותיק ים. ממש לא צריך את הארנק-גרב או פאוצ'ים הנסתרים האלה, זה לא נוח ולא יעיל ולא שמענו שם על גנבות בכלל. אבל כדאי שיהיה לך תיק קטן להסתובב איתו ברחבי העיר כשיוצאים לקניות או בערב [אני הבאתי תיק פצפון והייתי סוחבת בו כל יום את הפלאפון, כסף, מצלמה, מפתח לחדר ולמזוודה], תיק כזה שאת מסתובבת איתו בארץ כשאת יוצאת לכל מיני מקומות. חוץ מזה, תביאי איזה תיק שק נוח לים, לסחוב בו את כל המגבות, הקרם הגנה וכאלה, זה הכי נוח ביקום. אני גם ממליצה לך לא לקנות אלכוהול בדיוטי פרי, האלכוהול בקוס זול בטירוף. האוכל מעולה, המחירים ממש בסדר. האי כיפי בטירוף, אבל אין יותר מידי אטרקציות בשעות היום, אז אם אתן כמונו, שבוע מלא, בימים הראשונים בטח תסרקו את האי ותכלו לים, בימים האחרים..לכו לים ותסרקו חלקים אחרים בעיר [זה תמיד כיף. פשוט הולכים איזה שעתיים וסתם רואים דברים..]. יום אחד לקחנו, עם בנים שהכרנו שם, קרוז 3 איים על הספינה "סנטה מריה"- זו אחת הסירות הכיפיות. עצה חשובה מאאאאד- לא להקשיב למדריכים/אנשים מהחברת תעופה שנמצאים ביוון. לא לקנות מהם כלום, לא לקחת מהם שום דיל נוסף! שומדבר! הם רמאים גנבים ושקרנים והם פשוט דופקים את הישראלים. למשל...בשיחה עם ה..אשת קשר הזאת שלנו, היא אמרה שקרוז שלושה איים עולה 30 יורו או משהו, ושאם נמצא מחיר נמוך יותר זה בטח שקר ויש קאטצ', וצריך לבוא אליה ולספר לה. אז..לא. אנחנו הלכנו לסירה לבד, נרשמנו לקרוז לבד, וזה עלה לנו רק 20 יורו, יום שלם על ספינה מתוקה לגמרי מעץ, כולל ארוחת צהריים מאד טובה [שכללה סלט, שיפודי עוף וצזיקי]. לא הלכנו לפשן [המועדון היחיד בכל האי] כי שמענו שהם קושרים קשרים עם ה..אנשי קשר האלו, מסווגים אותכם כישראלים ודופקים אתכם במחיר. אבל כל ערב כמעט הינו הולכות לבר סטריט, אתן כבר תראו איך להגיע, רחוב ברים חמוד עם דנסברים וברים ומלא אנשים שיכורים וחביבים! הכי אהבנו את molly malones [נראה לי שככה קראו לזה..
], דאנס בר אירי ממש נחמד [והסן פרנסיסקו שם בנזונה..]. אבל שאר הברים מקסימים גם כן. המון ישראלים בכל מקום- לא להתבאס! זה נורא כיף, מחליפים חוויות, שומעים טיפים קצת מאנשים שראו דברים נחמדים על האי, חוברים אליהם, יוצאים איתם יחד- תמיד יש עם מי להיות! הנמל מקסים, החופים כיפים! זה מקום להתבטל אבל להנווווות כמו מטורפים. תתכונני לשתות הרבה בקוס.. בריזרים וכאלה זולים יותר מקולה ואת פשוט חיה על זה.. מה עוד...מה עוד? לוידעת, תשאלי, אני אענה. וקחייייי אותי איתך לקוס! אני מתה לחזור.. איזה מלון תיהי?

LimiMimi

New member
פאק! את גדולה!

לא האמנתי שתרשמי לי כזאת הודעה מפורטת.
את גדולה. אנחנו נוסעות 8 בנות, והולכות להיות במלון "סיינט ג'ורג'". רוב הדברים שציינת כאן כבר שמעתי האמת, אבל רווח לי לדעת שזה באמת ככה.. אוח וכלכך ניחמת אותי עם הכסף! אני רוצה להביא 300 יורו וממש פחדתי על זה. אני קמצנית מטבעי אבל נו, חשבתי שבטח יצא יותר יקר והכל. אנחנו פחות או יותר רוצות לעשות את מה שציינת שם, אני מניחה שזה יצא בערך שלושה ימי בטן-גב ופאבים בלילה, ואח"כ כבר נתחיל להסתובב ולהכיר את המקום. גם רצינו לקחת שיט לבודרום או 3 האיים, שמעתי שיש גם מעיינות חמים וכאלה. קיצר עשית לי טוב על הלב.
מחר הטיסה בחמש ואני שיא המתרגשת! מה לקחת בכלליות? סתם בגדים וכו'? אין לי משהו מיוחד שצריך לקחת נכון?

greeneye

New member
בכיף ../images/Emo13.gif אתן תהלנו מלא!

לה לקחת? ר-ק בגדים קצרים! רקקקקק! אין, הבאתי 2 מכנסיים קצרים ועוד 3 ארוכים, לבשתי רק את הקצרים. ערב אחד יצאתי עם ארוך ודי התבשלתי [אבל הייתי קצת טיפסי מהאלכוהול ולא כלכך היה לי איכפת..
]. תמעטו בנעליים סגורות, אתן באמת תתבשלו.. בגד ים, מטען לפלאפון [החשמל שם הוא כמו פה, אבל רק שני חורים, אם יש לכן מטען עם שלושה זה לא טוב..], מטען למצלמה [אני מפגרת ושכחתי אותו בבית..], קרם הגנה [זה נורא יקר שם משום מה!]. אהה! חשוב! בגלל שזה מלונות ברמת האכסניה פחות או יותר, תביאו מגבת למקלחת. אני באמת מנסה לחשוב מה עוד.. לא היה חסר לי כלום..אבל אולי כדאי להביא מחברת ועט כדי למנוע שעות שיעמום בשדה תעופה [בהלוך ובחזור]. ו..לא להיבהל מהגודל הזערורי [גובל בגודל של בוטן בערך] של השדה תעופה שלהם..זה נורא חמוד! והמסוע מזוודות נראה כמו מסוע של ילדים! ולא להבהל בחזור מהבדיקה הבטחונית המעיקה, בתור ישראלים אנחנו עוברים קצת מסלול ייסורים וגם אם את טוענת שהמזוודה הייתה איתך כל היום ונעולה כל היום, את עדיין תאלצי לכרוע על ארבע ולפתוח אותה מול כולם ולחטט בה מול האיש בטחון ולהראות לו שאת מכירה את כל הדברים במזוודה או משהו. אממ..אתן תשמעו המון עברית, זה משעשע פלוס! כולם שם יזהו אתכן גם אם תראו שוודיות ולא תוציאו מילה מהפה. בכל מקום תשמעו "סבבה!" כי זה בערך הדבר היחיד שכולם יודעים להגיד. ולאאאא להיבהל מטיפה אנטישמיות, למרות שאתן בנות ותרגישו את זה הרבה פחות מהבנים, הבנים די סובלים מזה בכניסות לברים ומועדונים וכאלה, לא מונעים מהם להכנס, אבל גם...לא ממש מזמינים אותם פנימה.. לא להתבייש, לחייך ולענות "ישראל" אם שואלים בכניסה לפאב. אם לא רוצים אתכם שם זו בעיה שלהם, אני מעדיפה לא לבלות במקום שלא רוצים ישראלים מאשר לשקר ולהגיד שאני ממקום אחר כדי להכנס. עוד שאלות? בכל אופן, אתן תהנו כמו מטורפות! [שימי לב לנוף מהחוף..
]

LimiMimi

New member
יו אני כלכך מתבאסת.

יש לי רק מכנס קצר אחד! ורציתי לקנות לעצמי עוד כמה אבל פשוט לא מצאתי/הספקתי.. אני כלכך מתחרטת עכשיו. אני יודעת שאני ארקב שם מרוב חום, אבל נקמבן משהו.. גם כל הבנות יבואו עם מכנסיים אז בטח אני אגנוב קצת P: בכל מקרה עשית לי ממש חשק אני הולכת עכשיו לארגן מזוודה ולסגור אותה.. ומחר דברים אחרונים
אני אעדכן אותך איך היה! תודההה.

../images/Emo207.gifאני מתגעגעת אליו... ../images/Emo204.gif

המקום שלו ריק מדי, אני באה ואומרת בוקר טוב שלג, ואין מי שיענה לי, או שיקפוץ על הכלוב ויראה מי בא ואמר לו בוקר טוב.. אני אוהבת אותו יותר מדי יש לי תמונה שלו בפלאפון כטפט ויש לי במסנג'ר והוא מזכיר לי אותו יותר מדי, זה טוב ורע אבל אני מתגעגעת אליו, נוראאאאאא היום אכלנו צהריים כל המשפחה יחד, ואמא אנרה: ואו כמה זמן לא אכלנו כזאת ארוחה ביחד אה? ואמרתי אני:"ארוחה ראשונה בלי שלג.." כולם השתתקו, כולםם, ואבא אמר: הוא אוכל טוב למעלה, ואומר לנו תודה על מה שנתנו לו, " אני שומעת אותו מהלך בלילה על הפראקט, אני מתגעגעת אליו זה לא הולך ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה