קוס!../images/Emo99.gif
כ-ל מה שבא לך לדעת, תשאלי חופשי. ההורים המשוגעים דחפו לי 450 יורו + כרטיס אשראי כדי למשוך עוד כסף וכאלה. אני יכולה להגיד לך שהייתי בקוס שבוע מלא, אכלתי טוב, יצאתי כל ערב עם חברות, לקחנו קרוז 3 איים ועוד שטויות שכאלה- בזבזתי רק 150 יורו. מה כדאי להביא? בתוך המזוודה תביאי תיק קטן ותיק ים. ממש לא צריך את הארנק-גרב או פאוצ'ים הנסתרים האלה, זה לא נוח ולא יעיל ולא שמענו שם על גנבות בכלל. אבל כדאי שיהיה לך תיק קטן להסתובב איתו ברחבי העיר כשיוצאים לקניות או בערב [אני הבאתי תיק פצפון והייתי סוחבת בו כל יום את הפלאפון, כסף, מצלמה, מפתח לחדר ולמזוודה], תיק כזה שאת מסתובבת איתו בארץ כשאת יוצאת לכל מיני מקומות. חוץ מזה, תביאי איזה תיק שק נוח לים, לסחוב בו את כל המגבות, הקרם הגנה וכאלה, זה הכי נוח ביקום. אני גם ממליצה לך לא לקנות אלכוהול בדיוטי פרי, האלכוהול בקוס זול בטירוף. האוכל מעולה, המחירים ממש בסדר. האי כיפי בטירוף, אבל אין יותר מידי אטרקציות בשעות היום, אז אם אתן כמונו, שבוע מלא, בימים הראשונים בטח תסרקו את האי ותכלו לים, בימים האחרים..לכו לים ותסרקו חלקים אחרים בעיר [זה תמיד כיף. פשוט הולכים איזה שעתיים וסתם רואים דברים..]. יום אחד לקחנו, עם בנים שהכרנו שם, קרוז 3 איים על הספינה "סנטה מריה"- זו אחת הסירות הכיפיות. עצה חשובה מאאאאד- לא להקשיב למדריכים/אנשים מהחברת תעופה שנמצאים ביוון. לא לקנות מהם כלום, לא לקחת מהם שום דיל נוסף! שומדבר! הם רמאים גנבים ושקרנים והם פשוט דופקים את הישראלים. למשל...בשיחה עם ה..אשת קשר הזאת שלנו, היא אמרה שקרוז שלושה איים עולה 30 יורו או משהו, ושאם נמצא מחיר נמוך יותר זה בטח שקר ויש קאטצ', וצריך לבוא אליה ולספר לה. אז..לא. אנחנו הלכנו לסירה לבד, נרשמנו לקרוז לבד, וזה עלה לנו רק 20 יורו, יום שלם על ספינה מתוקה לגמרי מעץ, כולל ארוחת צהריים מאד טובה [שכללה סלט, שיפודי עוף וצזיקי]. לא הלכנו לפשן [המועדון היחיד בכל האי] כי שמענו שהם קושרים קשרים עם ה..אנשי קשר האלו, מסווגים אותכם כישראלים ודופקים אתכם במחיר. אבל כל ערב כמעט הינו הולכות לבר סטריט, אתן כבר תראו איך להגיע, רחוב ברים חמוד עם דנסברים וברים ומלא אנשים שיכורים וחביבים! הכי אהבנו את molly malones [נראה לי שככה קראו לזה..
], דאנס בר אירי ממש נחמד [והסן פרנסיסקו שם בנזונה..]. אבל שאר הברים מקסימים גם כן. המון ישראלים בכל מקום- לא להתבאס! זה נורא כיף, מחליפים חוויות, שומעים טיפים קצת מאנשים שראו דברים נחמדים על האי, חוברים אליהם, יוצאים איתם יחד- תמיד יש עם מי להיות! הנמל מקסים, החופים כיפים! זה מקום להתבטל אבל להנווווות כמו מטורפים. תתכונני לשתות הרבה בקוס.. בריזרים וכאלה זולים יותר מקולה ואת פשוט חיה על זה.. מה עוד...מה עוד? לוידעת, תשאלי, אני אענה. וקחייייי אותי איתך לקוס! אני מתה לחזור.. איזה מלון תיהי?