../images/Emo32.gif ../images/Emo101.gif

כי כבר יום שני וליאלי לא פתחה והשרשור אוף הקודם לא קופץ

סססס'נוטשת אני. ../images/Emo101.gif

כן, אני נוטשת אתכם. שוב.
אני עוד מעט נוסעת למלון בטבריה לשבוע :) אני לא לוקחת את הלפ טופ אבל אם יהיה לי זמן אני אתחבר מהמחשבים במלון
כשאני חוזרת אני רוצה לראות את הפורום פעיל עוד יותר D::: ואם מישהו יכול לפתוח את הפינות שלי [שרשור יצירות - יום חמישי, סיכום שבועי - יום שישי ושרשור חיובי - יום ראשון] במקומי בזמן שאני לא פה אני אודה לו מאוד
וכולם ביחד: אווווווווווווווו לקה לקה!! איי דו איט לייק א טראקקקקקקקקקקקקק! ססס'שיר ממכר
אני אתגעגע המונים 3333333> חנוכה שמח לכולם

HandsStainedRed

New member
אומיייגאדדדדדדדדדדדדדדדד

השיר הזהההההההההה אני רוקדת אותו בביצפר כל הזמן XDDD כלכך טואווווווב

אנייי אחחת הנוטטשות!!D:../images/Emo79.gif

סוף. סוףףף! הצלחתי לסדר את כל העיניין של המשתמשיים.. ועכשיו אין מצב אני ישכח שוב את הסיסמאD: אנייי שמחה לחזור^^ למרות שתמיד הייתי פה גם כשלא הגבתי..
בקשר למפגש, בטח נהיה כמה בנות..אבל את כל העניין של הפרוייקט לפי דעתי נדחה לפסח. נ"ב. מישהי כבר קנתה את האלבום?. הייתי שלשום בטאוור רקורדס ולא היה להם :(

אה והמנצחת במשחק התמונות היא: ../images/Emo101.gif

רגע.. ~מתח~ ~תופים~
FallOutBoy4
עם תמונה מספר 2
גם התמונות שעדן העלתה היו ממש יפות :) לא לשכוח לפתוח את הפינה השבוע :]

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהיי בנות :) אני מוכרת פוסטר.

עשיתי קצת סדר בחדר שלי (ניקיון חנוכה כמו נקיון פסח XD) ומצאתי פוסטר של פוב שקניתי בשביתה שנה שעברה! אני יודעת שאז שקניתי את הפוסטר, שבוע אחרי הוא כבר נגמר בחנות. קניתי בתומר ב50 שקל ולא תליתי אותו בכלל! במשך שנה! קיצור הפוסטר ענק, הוא אחד מהישנים שהיו בתומר. אני מוכרת אותו ב30 שקל - והוא חדש לגמרי! הוא היה מגולגל הרבה מאוד זמן חחחחחחחחחחחח תדביקו לקיר וזה יסתדר. אני ביום חמישי הקרוב (25) בת"א. אז שלחו לי מסר כי אני לא אכנס לכאן לראות את התגובות על זה. להית' :)

fobnikit

New member
~בלי קשר לתוכן~../images/Emo15.gif

גמאני בת"א ב25! נראה אותך?D:D:D:D:D:D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifנוו אני לא יודעת אם סתם לסחוב את זה

אני לא רוצה שזה יתקע אצלי כל היום ;;

fobnikit

New member
כהההה!!!!!../images/Emo15.gif

אבל אני לא בעזריאלי מחר,אני בסנטר

FallOutBoy4

New member
כנסו דחוף D::

שמעוו!! אני עבדתי יומיים על הקליפ של סימס 2 (פול אאוט בוי איי דונאט קאר) ואני נורא השמח אם אתם תיראו אבל דבר נורא חושב: *יש מיתחת לקליפ כתוב watch in high quality אז תילחצו (תיראו את הוידיאו באיכות הכי טובה שיש) אז כנסו: http://www.youtube.com/watch?v=mC_Y3ASk5tE

The Rasmus

New member
../images/Emo204.gifאני גאה להגיד ש:

יש לי את כל האלבומים של פוב!
כולל לייב אין פניקס. :) אבל לא בשביל זה פתחתי הודעה, שמתן לב שבאלבום החדש יש להם המון שירים שהם שרים ביחד עם אמנים אחרים? what a catch, donnie Featuring Elvis Costello שאין לי מושג מי זה.
Tiffany Blews Featuring Lil Wayne (בלעדיו אולי השיר לא היה מושלם כמו שהוא עכשיו) 20 Dollar Nose Bleed Featuring Brendon Urie (מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!) West Coast Smoker Featuring Debbie Harry (הסולנית של בלונדי לאלו מכן שמכירות)

The Rasmus

New member
../images/Emo204.gifקניתי אותו בצליל.

לטאוור רקורדס יש סיכסוך עם הספקים שלהם (הליקון) אז לא ניתן להשיג מהם את הדיסק. לפחות ממה שהמוכרת הסבירה. ראיתי את הדיסק גם בדיסק סנטר, בדיזינגוף סנטר. hurry hurry you put my head in such a flurry flurry! oh freckle freckle

למעלה