The Rasmus

New member
../images/Emo204.gifיש להם הרבה שירים עם ברנדון. ../images/Emo12.gif

7 minutes in heaven what a catch, donnie 20 dollar nose bleed ובטוח יש עוד כמה. רק עכשיו שמתי לב שב what a catch donnie הם שרים עם: Gabe Saporta Travis McCoy Brendon Urie Doug Does Alex DeLeon William Beckett אם שמתן לב שבסוף השיר הם לוחשים את הלהיטים הכי גדולים של פוב. :) אז דוני זה שיר טוב אחרי הכל.

Fueled by ramen

New member
אומייגד גם טרוויס וויליאם שם? ס.ס

WTF איך לא זיהיתי את הקול של ברנדון אני אלך לשמוע שוב על בטוח אני אזהה :]

Fueled by ramen

New member
איך זה יכול להיות ._.

עכשיו אני שומעת את השיר ושמעתי רק את פטריק ועוד אחד שנשמע שחור אבל לא טרוויס מן הסתם O_O ואני לא סתומה לפטריק יש קול מיוחד אני יודעת מתי זה פטריק ._. מה הם שרים את הנהנהנה?XDDDDDDD הוו הנה גוינג דאון דאון.. מי זה? איפה ברנדון נוו.. נה נה נה נהההההההה אני לא שמעתי את ברנדון ]= זה לא הגיוני איפה ברני בר שלי? ]'= מישו יכול להסביר לי מתי שומעים אותו כי לא שמעתי אותו אפילו קצת ._.

Fueled by ramen

New member
זה מדלג על קטעיםזה לא בסדר! |בוכה|

הדבר היחיד ששמעתי מברנדון זה אוווו חלש ברקע והסתכלתי בליריקס והיה כתוב שברנדון שר קטע מאוד ארוך מדנס דנס ואני מצמידה את האוזניים לרמקולים ומילה לא שמעתי! זה מדלג על קטעים נגיד את וור איז יור בוי טונייט לא שומעים! ואת דנס דנס לא שומעים ואת תנקס פור דה ממוריז לא שומעים :\ זה לא הגיוני תסבירו לי רגע X_X

Fueled by ramen

New member
אעע הם החביאו את זה זהלא בסדר!@#$

נכנסתי למסטר ווליום הזה של המחשב והזזתי את זה שמאלה ככה שישמעו הרבה יותר חזק את הרמקול הימני ואז שמעתי את וור איז יור בוי טונייט ודאנס דאנס בבירור :] *נמסה לקולו של ברנדון* איזה יופי הוא עשה את זה3> ודווקא נתנו לו תשיר שאני יודעת לתופף XD

The Rasmus

New member
../images/Emo204.gifאיזה סמול טוק מעניין ניהלת פה.

:) אם שומעים באוזניות אז כל פעם שומעים באוזניה אחרת את הזמרים ברקע. ככה זה יותר כיף לשמוע. :)

Fueled by ramen

New member
אנסה 8)

תודה חח הבנתי הכל לבד שיחקתי עם הרמקולים ולבסוף שמעתי את ברנדון
הוא שר את הקטע הזה מדהים חח D: נתנו לו תקטע הכי ארוך חחחחP: מגיע לו יש לו קול מדהים
טוב תרסני את עצמך, זה פורום פוב לא פאניק XD

Fueled by ramen

New member
יוווו! *_* איזה כיףףףף~ P:

הרגע הזמנתי את לייב אין שיקגו של פאניק באמאזון!!!!!!11 120 שקל וכל שקל ושקל שווים את זה333333333333> יגיע בעוד שבוע-שבועיים. :] בחרתי באפשרות השנייה, 10 דולר משלוחה :| לאנורא333333> איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף D:
תמונה >

למעלה