shelly1975

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo10.gif

ימים קשים. חשבון נפש כואב. מוקפת חברים אך מרגישה לבד. מביטה בראי ולא לגמרי מבסוטה ממה שמשתקף מולי שם. הנפש מסתתרת בכספת שבתוך כספת והעטיפה שעל הכספת... סקס דברים שהיו כ"כ בטוחים, מתערערים.... איך זה קורה...? אולי לא אמורה לשתף אתכם בזה, ולשים מסכה של
אבל זו אני, אמיתית מדי, לא טובה בהעמדת פנים. ואלו מכם שאני קצת נעלמת להם... סילחו לי ואנא תבינו.

אני מאחלת לך

שתלמדי להבדיל בין רע וטוב שתלמדי לקבל ביקורת באהבה ובהבנה מתוך רצון להיות אדם טוב יותר וללמוד מאחרים..מתוך רצון לקבל השקפת עולם נוספת שתלמדי להגיד "טעיתי" ולהפיק מהטעויות את המירב שאת יכולה מאחלת לך חברים אמיתיים שידעו להגיד תמיד רק את האמת. והכי חשוב מאחלת לך שתאהבי את עצמך אהבה שלמה,אהבה שאינה תלויה בדבר זה נאמר מכל הלב,בלי טיפת צניות ובלי נסיון התנשאות-למען היסר ספק

מצטרפת לדברים

של המחליטה ורוצה להוסיף, שלפעמים את התשובות הכי אמיתיות והכי בונות שמהן את יכולה להפיק את המירב עבור עצמך, גם אם הן מגיעות בצורה פחות נעימה, את תקבלי דווקא מאנשים שכביכול לא חברים שלך, ובגלל זה מסוגלים לשקף לך את עצמך בצורה הכי נכונה ואובייקטיבית, במקום לעטוף אותך כמו אתרוג עם חיוכים וחיבוקים, שבסופו של דבר ישאירו אותך להירקב בתוך העטיפה... אז עדיף שתהיי מזועזעת מתגובות של "זרים" שאומרים לך את האמת, מאשר שתתנחמי בבעלי החיוכים המזוייפים, ש"יעזרו" לך לאבד את עצמך עוד יותר..

shelly1975

New member
מפנימה את דברייך

תודה. אבל האמת לאמיתה, לא הכי אוהבת את עצמי בימים אלה

shelly1975

New member
כן זה בטוח

בזמנים קשים אנשים מוכיחים מי הם החברים הטובים באמת.

שלי יקרה ../images/Emo9.gif

לי לא ממש נראה כל ההתנפלות הזאת עליך, וחלק מהעניין נראה לי מאוד צבוע ואולי אפילו לכפר על מעשים שנעשו בעבר. אני לא שופטת אף אחד ולא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי בנעליים שלך אבל מה שברור לי לחלוטין מקריאת כל השירשור זה שנטשה (בעיקר) ועוד כמה אחרים הגזימו באופן טוטלי. אז אל תקחי אותם ללב, ומי שמכיר אותך יודע בדיוק מה את שווה. ומי שלא מקבל אותך כמו שאת שילך להזדיין. וכן אני כועסת, השרשור הזה מגעיל ולא מגיע לשלי! וד.א. מאוד קשה להכעיס אותי.

no 33

New member
מה הולך פה לעזאזל חבורה של...../images/Emo46.gif

לעזאזל אנחנו בפורום של הכרויות לא של ריבים לא של מכות לא של ליכלוכים תפסיקו עם זה זה מגעיל ודוחה מי שלא מתאים לו שילך לפעמים אני מרגיש שאני נמצא בפורום של אנשים מת....
.... בואו נגמור עם השטויות ונפתח בדף חדש מי בעד

תגיד מה יש לך?????

מה כל כך נורא בויכוחים? יש כאן אנשים שמוכנים לשמוע דעות על מה שהם עשו, ומוכנים לשים יד על הלב ולהגיד: וואלה טעיתי. דף חדש? החיים מלאים בעליות ומורדות, בטעויות שאנחנו עושים, ובהתמודדות עם התוצאות. זה לא גן ילדים לא צריך לעשות כל רגע טקס שולם-שולם-לעולם-ברוגז-ברוגז-אף-פעם. אני חייבת להגיד שההודעה שלך (shelly1975) היתה מאוד כנה ואמיתית בעיני, כי הנה את מוכנה להודות שאת פוחדת להתקרב ושסקס הוא סתם מעטפת חיצונית חסרת תוכן, ושסקס הוא לפעמים בריחה ממחויבות. אני מאוד מזדהה עם התחושה הזאת ואומרת לך כל הכבוד על הכנות, בעיני את אמיצה ומגיע לך הרבה טוב.

למעלה