shelly1975

New member
אני נוטה להיות רגישה מדי

אבל דווקא השרשור הזה לא מה שפגע בי. דברים רבים טורדים את מנוחתי, הפורום הזה הוא לא אחד מהם

שלי

תשמעי...בסוסים מתים לא בועטים..... את בטוח לא סוס מת קראתי כמה דברים שכתבת האומץ..הישירות..וזה שאת לוקחת מה שרוצה מבחינתי אומר שאת ענקקקקקקקקקקקקקית אז אם מנסים לבעוט...זה רק בגלל שהיו רוצים להיות כמוך.

shelly1975

New member
יש לי לא מעט ביקורת עצמית

אבל אחרי שיצא לי להכיר אנשים צבועים ודו פרצופיים בכל מיני מקומות, אני מאוד שמחה שלפחות זה אני לא, אני אמיתית אולי יותר מדי לפעמים אבל then again דברים הם לא תמיד כמו שהם נראים

ליבית1

New member
../images/Emo24.gifנשמה טובה ויפה שלי

דווקא כל כך חיפשתי אותך היום, להגיד לך שלקחתי דוגמא ממך, ואמרתי להוא את כל מה שאני מרגישה... איזה בלגן... אל תשאלי. כל כך מבינה את התחושות שלך, ואני כל כך איתך, באמת.... אני חייבת לחזק אותך ולהגיד ששום מסכה לא תעזור, כל עוד זו מסכה... האני האמיתית שלך תצא ותחשוף את עצמה בסופו של דבר, אז בשביל מה בכלל להתעסק עם מסכות? אני חושבת שצריך לתת את הלגיטימציה לתחושות האלה, לתת להן לבוא, ולא לשפוט את עצמינו תוך כדי התהליך, הכול לטובה בסופו של דבר. אנשים שאוהבים אותך יאהבו אותך בלי המסכה, מה גם שישר ישימו לב למסכה... אז תני לעצמך את הזמן, אנחנו נחכה לך כאן, ובינתיים קבלי
ו
ואני כאן IF YOU NEED ME

ליבית1

New member
לא רציתי להטריד אותך ../images/Emo4.gif

וגם הייתי כל כך מבולבלת ועצובה, שלא רציתי להפיל את זה עלייך. אבל לקחתי דוגמא ממך ופתחתי את הכווווווווווווווולללללללללללללל..... איך את???

ליבית1

New member
תודה ../images/Emo189.gifית שלי.... ../images/Emo9.gif

אני מקווה שיסתדר לי יותר מאוחר... בעבודה אני לא יכולה לדבר בטלפון, ויש לי יום ארוך לאללה, עם מינימום אנרגיות וכוחות לעבור אותו.... אבל תודה נשמה.

de1de12

New member
ימים קשים אבל עוברים והופכים לטובים

אני יודע איך זה להגיע לימים מלאים ורייקים גם כן , תתעודדי יש ימים טובים וטובים יותר היום אני מקווה כי את תרגישי יותר מלאה, הכל זה פונקציה של סקס טוב וחיבוק חז...........ק חזק.....

shelly1975

New member
תודה על חברות כ"כ טובה ../images/Emo25.gif

שאת ומלאכים ושדים מפגינות. וגם תודה על התמיכה של אלו שטורחים מעבר למילים בפורום.

ד נ י ת3

New member
תשאלי את עצמך למה את מרגישה

ככה. מה הסיבה לדאון הזה? אין דברים בטוחים בחיים. הכל יכול להשתנות. פעם ככה ופעם ככה. אין ערובות. תהיי אמיתית עם עצמך ורק את יכולה להוציא אותך מהמקום הזה. אני כאן אם את רוצה.

shelly1975

New member
אני יודעת בדיוק למה אני חשה ככה

נוברת עמוק בנפשי. מן הסתם לא אשתף את כולם כאן, כבר אמרתי יותר מדי אבל את חשבון הנפש עושה גם עושה בפני חברים הכי קרובים בלבד

קצת כביסה נעימה, אל חשש

שלחתי לך מסר אישי, ואז ראיתי שביקשת ממני break - דווקא משעשע. פרויד היה אשמאי זקן, ולי יש אחלה אינסטינקטים, לא חוזרת בי מדברי הביקורתיים והתומכים. מקווה שתצליחי לראות את זה. בהצלחה כבר אמרתי?

shelly1975

New member
../images/Emo51.gif לכל מי שטורח להגיב ולתמוך

מאוד מעריכה זאת, באמת, גם ממך יקירתי :)

M a x i1

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

לצערי אני לא כ"כ מעודכנת... אולי זה בגלל שיצא לי לעבוד בימים האחרונים בשני גנים רצוף באותו יום...אז קצת נעלמתי גם אני... התחלתי לעבוד גם כמחליפה. אבל בהחלט אתעדכן. אני מקווה שהכל בסדר... שלך תמיד

למעלה