*מפחד* אני מפחד שירו קטיושות לכרמיאל.... יש לי טראומה משנה שעברה תהיה מלחמה עוד פעם?
M MR Lordi New member 17/6/07 #1 ../images/Emo32.gif ../images/Emo10.gif *מפחד* אני מפחד שירו קטיושות לכרמיאל.... יש לי טראומה משנה שעברה תהיה מלחמה עוד פעם?
../images/Emo32.gif ../images/Emo10.gif *מפחד* אני מפחד שירו קטיושות לכרמיאל.... יש לי טראומה משנה שעברה תהיה מלחמה עוד פעם?
ו ווינגז New member 17/6/07 #2 ../images/Emo24.gif "כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה." (נחש מאיפה) נשום עמוק, הכל בסדר עכשיו - וזה מה שחשוב.
../images/Emo24.gif "כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה." (נחש מאיפה) נשום עמוק, הכל בסדר עכשיו - וזה מה שחשוב.
ש שיק לאב אנהיי New member 17/6/07 #4 =(../images/Emo176.gif../images/Emo199.gif שישרפו. אל תדאג , אל תחשוב על זה כדי לא לפתוח פה לשטן זה ל-א יקרה הביתספר שלנו ארח את שדרות ליום אחד [כיתות ו'] והם לא היו כל כך עצובים.. מסכנים..
=(../images/Emo176.gif../images/Emo199.gif שישרפו. אל תדאג , אל תחשוב על זה כדי לא לפתוח פה לשטן זה ל-א יקרה הביתספר שלנו ארח את שדרות ליום אחד [כיתות ו'] והם לא היו כל כך עצובים.. מסכנים..
א איציק ITZIK New member 17/6/07 #5 תשובה סופית.. אין לך מה לדאוג תראה באתר וואלה פליסטנים יראו את הקטשיות. היה גם כתבה שהסיכוים למלחמה הקיץ קלושים.
תשובה סופית.. אין לך מה לדאוג תראה באתר וואלה פליסטנים יראו את הקטשיות. היה גם כתבה שהסיכוים למלחמה הקיץ קלושים.
S spongbob New member 18/6/07 #8 ../images/Emo110.gif אל תדאג... כולם קקות הכוונה לערבים (טפו) שמיתו אל תדאג אחי תהיה רגוע מקסימום תלך לחופשה באילת =P
../images/Emo110.gif אל תדאג... כולם קקות הכוונה לערבים (טפו) שמיתו אל תדאג אחי תהיה רגוע מקסימום תלך לחופשה באילת =P
ו ווינגז New member 18/6/07 #9 בהצלחה לכולם בבגרות בהיסטוריה../images/Emo24.gif או כמו שחברה אמרה לי? "שמים את ההיסטוריה בהיסטוריה"
ש שיק לאב אנהיי New member 18/6/07 #10 חחח ../images/Emo176.gif הסט(ו)ריה לאחותי הייתה בגרות בהסטוריה,מסכנה =/
ש שיק לאב אנהיי New member 19/6/07 #14 כעע ../images/Emo176.gif אבל יהיו לה עוד בתחילת החופש הגדול : /