מי זאת?
H HuGo Hell New member 23/6/04 #8 כמו שלירון אמרה, ../images/Emo1.gif הודעות כאלו בבקשה תשרשרו להודעות אוף-טופיקיות (כמו שירשורי חדשים או הודעות של הנהלת הפורומים או תפוז אנשים מודיע.) ואם לא עונים - זה פשוט אומר שאף אחד לא יודע. ותמיד אפשר לשלוח מסר לבן אדם, במקרה שלך ולשאול אותו
כמו שלירון אמרה, ../images/Emo1.gif הודעות כאלו בבקשה תשרשרו להודעות אוף-טופיקיות (כמו שירשורי חדשים או הודעות של הנהלת הפורומים או תפוז אנשים מודיע.) ואם לא עונים - זה פשוט אומר שאף אחד לא יודע. ותמיד אפשר לשלוח מסר לבן אדם, במקרה שלך ולשאול אותו
O OFIRB9 New member 23/6/04 #15 נצ''לש נזעם! *שורפת את כולם* תראו מה עשיתם! לא אנקוט בשמכם אבל...אתם! *מצביעה על מישהו* בגללכם נעם עוזבת את הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא רעים *בוכה*
נצ''לש נזעם! *שורפת את כולם* תראו מה עשיתם! לא אנקוט בשמכם אבל...אתם! *מצביעה על מישהו* בגללכם נעם עוזבת את הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא רעים *בוכה*
M metuka15 New member 23/6/04 #19 מהההההההההה? הו לא! את מודעת לכך שאנחנו צריכות להלחם נגדם נכון? תכתבי לי במסר שמות אני יבוא אליהם עם גרזן! רוצים את נעמיתתתתתתתת!!!
מהההההההההה? הו לא! את מודעת לכך שאנחנו צריכות להלחם נגדם נכון? תכתבי לי במסר שמות אני יבוא אליהם עם גרזן! רוצים את נעמיתתתתתתתת!!!
ב בימבה של הצאט1 New member 23/6/04 #23 מה שקרה הוא שרוקט ועוד אחת (נעם לא יודעת מה שמה) עשו אליה זובור ! והיא גם לא תחזור לפה!!! אחרי כל מה שהיא תרמה לפורום הזה !
מה שקרה הוא שרוקט ועוד אחת (נעם לא יודעת מה שמה) עשו אליה זובור ! והיא גם לא תחזור לפה!!! אחרי כל מה שהיא תרמה לפורום הזה !
D DoRiT ChaN New member 23/6/04 #25 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo4.gif "נעם של הצאט" "בימבה של הצאט1" רק אני רואה פה קשר? ודי, הדיון הזה נגמר אל תפתחו אותו מחדש
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo4.gif "נעם של הצאט" "בימבה של הצאט1" רק אני רואה פה קשר? ודי, הדיון הזה נגמר אל תפתחו אותו מחדש
D DoRiT ChaN New member 23/6/04 #26 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifועוד משהו: אמ...את לא בטוחה בשמה מה? אמ..אבל בכרטיס האישי שלך ב'מקצוע' כתוב:"אוהבת לצייר עם נעם" או שמשום מה את מתכוונת לנעם אחרת ?
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifועוד משהו: אמ...את לא בטוחה בשמה מה? אמ..אבל בכרטיס האישי שלך ב'מקצוע' כתוב:"אוהבת לצייר עם נעם" או שמשום מה את מתכוונת לנעם אחרת ?
D DoRiT ChaN New member 24/6/04 #28 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifשאלה טובה../images/Emo12.gif
ב בימבה של הצאט1 New member 24/6/04 #30 מה אתם לא יודעים מה זה?! חחחחח זובור זה מין אממ בוא נגיד שקבוצת אנשים מיטנפלים על אחד.... אז במקום להגיד את כל זה פשוט אומרים זובור .. מישתמשים בזה בצבא ^^;
מה אתם לא יודעים מה זה?! חחחחח זובור זה מין אממ בוא נגיד שקבוצת אנשים מיטנפלים על אחד.... אז במקום להגיד את כל זה פשוט אומרים זובור .. מישתמשים בזה בצבא ^^;
O OFIRB9 New member 24/6/04 #32 זה ממש לא יפה לצערי לא הייתי פה להגן עליה, וזה היה מאוד מגעיל והיא ממש נעלבה, זה לא יפה!
R rocket New member 24/6/04 #34 אוקיי אני באמת לא רוצה להתחיל פה שוב ויכוח אז אני לא אגיד כלום. חוץ מהעובדה שאין לי מושג ממה היא "ממש נעלבה" ושגם היא לא בדיוק Little miss perfect. וגם את לא.
אוקיי אני באמת לא רוצה להתחיל פה שוב ויכוח אז אני לא אגיד כלום. חוץ מהעובדה שאין לי מושג ממה היא "ממש נעלבה" ושגם היא לא בדיוק Little miss perfect. וגם את לא.
ט טומויו האחת New member 24/6/04 #35 צריך לעשות הפגנה!!!! אסור לוותר ככה על נעם!!! שמישהוא ישכנע אותה לחזור..... מי העליב אותה!?!?!?!?!? יש פה מספיק תומכי נעם שיפרקו אותכם לחתיכות!!!!!!! איפה אתם בואו!!!!!!!
צריך לעשות הפגנה!!!! אסור לוותר ככה על נעם!!! שמישהוא ישכנע אותה לחזור..... מי העליב אותה!?!?!?!?!? יש פה מספיק תומכי נעם שיפרקו אותכם לחתיכות!!!!!!! איפה אתם בואו!!!!!!!