HuGo Hell

New member
כמו שלירון אמרה, ../images/Emo1.gif

הודעות כאלו בבקשה תשרשרו להודעות אוף-טופיקיות (כמו שירשורי חדשים או הודעות של הנהלת הפורומים או תפוז אנשים מודיע.) ואם לא עונים - זה פשוט אומר שאף אחד לא יודע. ותמיד אפשר לשלוח מסר לבן אדם, במקרה שלך ולשאול אותו

OFIRB9

New member
נצ''לש נזעם! *שורפת את כולם*

תראו מה עשיתם! לא אנקוט בשמכם אבל...אתם! *מצביעה על מישהו* בגללכם נעם עוזבת את הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא רעים *בוכה*

OFIRB9

New member
לא יודעת, אבל

היא אמרה שאמרו לה שהרבה לא רוצים אותה כאן

metuka15

New member
מהההההההההה? הו לא!

את מודעת לכך שאנחנו צריכות להלחם נגדם נכון? תכתבי לי במסר שמות אני יבוא אליהם עם גרזן! רוצים את נעמיתתתתתתתת!!!

מה שקרה הוא

שרוקט ועוד אחת (נעם לא יודעת מה שמה) עשו אליה זובור ! והיא גם לא תחזור לפה!!! אחרי כל מה שהיא תרמה לפורום הזה !

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo4.gif

"נעם של הצאט" "בימבה של הצאט1" רק אני רואה פה קשר?
ודי, הדיון הזה נגמר אל תפתחו אותו מחדש

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifועוד משהו:

אמ...את לא בטוחה בשמה מה? אמ..אבל בכרטיס האישי שלך ב'מקצוע' כתוב:"אוהבת לצייר עם נעם" או שמשום מה את מתכוונת לנעם אחרת
?

מה אתם לא יודעים מה זה?!

חחחחח זובור זה מין אממ בוא נגיד שקבוצת אנשים מיטנפלים על אחד.... אז במקום להגיד את כל זה פשוט אומרים זובור .. מישתמשים בזה בצבא ^^;

OFIRB9

New member
זה ממש לא יפה

לצערי לא הייתי פה להגן עליה, וזה היה מאוד מגעיל והיא ממש נעלבה, זה לא יפה!

rocket

New member
אוקיי אני באמת לא רוצה להתחיל פה

שוב ויכוח אז אני לא אגיד כלום. חוץ מהעובדה שאין לי מושג ממה היא "ממש נעלבה" ושגם היא לא בדיוק Little miss perfect. וגם את לא.

צריך לעשות הפגנה!!!!

אסור לוותר ככה על נעם!!! שמישהוא ישכנע אותה לחזור..... מי העליב אותה!?!?!?!?!? יש פה מספיק תומכי נעם שיפרקו אותכם לחתיכות!!!!!!! איפה אתם בואו!!!!!!!

למעלה