rocket

New member
אוי אוי אוי .... חלאס להיות כאלה

רגישים . זה פורום ובפורום כמו בכל חברה אחרת יהיו אנשים שיחבבו אותכם ויהיו כאלה שלא יחבבו אותכם. ואם תעזבו כל מקום ששם יש מיישהו שכאילו לא מחבב אותכם לא תגיעו רחוק. ובכלל לדעתי ה"בת דודה של נועם" = נועם .יש לי הרבה סיבות טובות לחשוב ככה. אני גם בטוחה שה"בת דודה" תופיע עכשיו בפורום אחרי שנועם "עזבה".

תעשי לי טובה.....

מה את מתחילה עכשיו אם תאוריות על קונספירציה!! ראיתי כבר את "הבימבה של הצאט" מלא פעמים בפורום ובכלל לאנשים יש זכות לחשוב שמה שעשית היה ממש מגעיל!!! ואם מישהיא כל כך נעלבה ממך את כדי עזיבה את יכולה לפחות להראות קצת כבוד ולא להמשיך להכפיש אותה עוד אחר שהיא כבר לא כאן כדי להגן על עצמה!!!

rocket

New member
בפעם המאה - אני לא עשיתי כלום

זה שנועם רגישה מדי זאת לא אשמתי. ולי יש את הסיבות שלי לחשוד לגביה ולגבי הבת דודה. ולא אני לא אראה שום כבוד. אני באמת לא רואה שום צורך.

shui chan

New member
אני לא יודעת על מה היה הויכוח

אבל אני חושבת שבעיקרון חבל שנעם הלכה גי זה הפסד שלה. וכן בעיקרון כמו שרוקט אמרה יהיו אנשים שיאהבו אותה ויהיו שלא. חבל לי מאוד שהיא עזבה אני אשמח שהיא תחזור.. אני ממש לא מבינה מה העיקרון שלה של לעזוב..

OFIRB9

New member
בעעעע טוב גם אני מסכימה

ממש לא איכפת לי מה חושבים אני רק רוצה שנומי תחזור

akane

New member
בעיה שלה....

הסיבה שהיא לא רוצה לחזור היא בהחלט לא בגללנו, אלא אם כן יש לה נפש עד כדי כך עדינה שהויכוח היחיד הזה ערער אותה....וממש לא עשינו עליה "זובור". ואחרי דיבור קצר שהיה לי איתה במסרים נראה שיש לנועם בעיות הרבה הרבה יותר קשות מאנשי הפורום אבל משום מה היא מוציאה את העצבים והקריזות שלה עלינו
אני לא אשים פה חלק מהשיחה שלנו אבל היא טוענת שחצי מהפורום שונא אותה. ומכיוון שאני וסבטה לא יכולות להיות חצי פורום הסיבה היא לא באשמתינו.

ShuNka

New member
../images/Emo12.gif

אני היחידה שלא שמעה ולא ראתה
אף אחד לא צריך לריב עם אף אחד. לפי דעתי, לא הייתן צריכות להעליב אותה אם אתן יודעות שהיא נפגעת הרבה. היא לא הייתה צריכה להתרגז לקלל ולעזוב אותנו (
), והייתן צריכות לחתוך את הריב לפני שהוא הגיע למצב כזה. כולן נתנו חלק בזה
ולא לעשות עליי זובור עכשיו כי זה מה שאני חושבת .. =\

S.Riddle

New member
מה שקרה הוא...

שהיה פה בפורום ויכוח שלא היה אמור להיות פה. אנשים פה התווכחו, אף אחד פה לא היה בסדר, לא סבטה ולא עינב ולא נעם. זה בכלל לא המקום לדברים כאלה. אז נכון, היה פה ויכוח, ונעם לקחה את זה יותר קשה. נעם תרמה משהו לפורום וכך גם כל השאר, אין פה מישהו שתרם יותר ומישהו שתרם פחות. אני מעריכה את נעם מאוד והייתי רוצה שהיא תחזור, אבל זאת החלטה שלה בלבד. אפ'חד פה לא עשה עליה "זובור", כפי שאת אומרת.

למעלה