קצת צומת לב בבקשה!!!!!

אני כבר נצלשתי איזה 20,000 הודעות (לא ממש חשובות כמובן)אם אותה השאלה ואף אחד לא טורך לענות לי אז אולי אם אני אפתח שירשור אוליי מישהוא יטרח לשים לב לשאלה שלי!!!!! והרי השאלה: לאן נעלמה לינה!!!!!??!?!?!?!?!?!?!??!

manguy

New member
דוכן חופש גדול ביום חמישי ברשל"צ ^^

היי אנשים , רציתי להזמין את כולם לדוכן חופש גדול מיוחד שיהיה ביום חמישי זה בקניון ערי החוף בראשון לציון ( צמוד לקניון הזהב ) . הדוכן יהיה מ 10:00 בבוקר ועד 20:00 בערב והוא על שטח ענק וגם מותר להשמיע מוסיקה . כל מי שרוצה להביא Osts או JRock מוזמן . יהיה מבחר עצום של דברים כגון Art Books של Sakura , מניפות יפניות של Weiss Kreuz , Art Book של Tokyo Babylon , מחזיקי מפתחות מדברים ובובה מדברת של InuYasha , לוח שנה ענק מימדים של Chobits עם Cd ופוסטרים , פוקרים , סיכות , מגילות קיר וגם קצת חולצות ו Osts ( יש עוד בדרך ) . מבחר גדול במיוחד יהיה מ Fma , Naruto ו One Piece . אם אתם רוצים אני אעלה סריקות מסדרות ספציפיות . ja ne , גיא .

דוליז 666

New member
כל מי שמעוניין להכיר את ...

מועדון ווינX או שבאנגלית WINX CLUB .... יכול ורצוי שיכנס לאתר הבא, בשלבים הבאים (סתם, צחוקים אתם יודעים להשתמש במחשב, אתם גאונים) http://foxbox.tv/winx/ ***כל הקטע של העתק הדבק ....

rocket

New member
ושוב דוכן שאני מפסידה ....

מה הצפי לחודש הבא ? אחרי השמיני ביולי יהיה משהו בתל אביב ? אני ממש רוצה להגיע ;;

manguy

New member
תל אביב ביולי

אני עוד לא יודע , אבל אני אעדכן כאן מיד כשאני אדע .

star_female

New member
סובארו-צ'אן!! *___*

*אהם* ^^; לא יכלתי לבוא, ראשון זה קצת רחוק לי מדי... אולי לדוכן הבא. ^^

יכול להיות שאני באה.../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif

אגב, סתם מסקרנות - מה המחזיק מפתחות המדבר של אינויאשה אומר?

h p g i r l

New member
גמני!!../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אבל אני ממש רוצה להגיע! איזה דברים נחמדים!! מה הוא אומר באמת??

דוליז 666

New member
התמונות האלו מוכרות לי ...

אאאההה ...... זה ממשחק מכות מזה יפה ב - http://www.adultswim.com/games/inuyasha_demon/index.html ממש יפה המשחק, ממכר לגמרי ...

akane

New member
זה לא משחק- זאת סדרה ~_~

סדרה מעולה ^^ קוראים לה אינו יאשה, היא ממשיכה לשדר ויש לה כרגע 154 פרקים
המשחק ששיחקת בו מבוסס על הסדרה (והאמת הוא לא ממש עושה לסדרה צדק :< )

manguy

New member
שמח שנהנתן ^^

לא יצא לי לשחק רוצח אפילו פעם אחת אבל שתיתי הרבה ברד XD

OFIRB9

New member
סודה וניל ../images/Emo11.gif

*יוצא קרח קטוש מהאף* בדיחה פרטית נו אז בסוף יצאתי משם עם מגילה שני פוסטרים קישוט לפאלפון וכרך מנגה מעו-לה! (עם קטע שונן איי נחמד שאני עוד בוהה בו שעות) ופגשתי את לירון! *סוגדת* ואת עדי שרצחה את יוסקה בדם קר! אורן נחטף בדרך ע'יי ההורים שלו ולא יכל לבוא, כנ''ל לגבי ליבנת, חבל! אבל היה ממש כיף, אני נהנתי במיוחד, אסף ואתי היו איתי כל הזמן לבדר אותי! ומסיבה כלשהי לא היה שם אפילו דבר אחד של סיילור מון (מעניין למה) והכי חשוב דוד לוי אסמתי!!!!!!!!!!!!!

למעלה