I-DOSE

Apoca Lypse

New member
זה מציק... אחרי 5% כיביתי

אולי כשיהיה לי משעמם בשעות הקטנות של הלילה נקשיב עד הסוף

../images/Emo45.gifזה אותו צליל ופעם ב נוסף לו עוד אחד

אפילו כשאתה מסטול זה לא נשמע מעניין.

מי שבאמת רוצה לדעת .. זה אמיתי לגמרי.. מנסיון

אני ניסיתי את זה לפני חודשיים ואני אומר לכם הייתי ערני והכל עשיתי את השפעת האלכוהול .. הייתי איזה 40 דק' עם זה.. אחרי זה קמתי ונכנסתי בדלתות בבית .. נפלתי על המיטה ונרדמתי מרוב סיבובים לא'דע איך .. אבל זה מעביר גלים מסויימים לתדר של המוח ומשגע אותו והופך אותו למסובב ונותן את הרגשת ה " HIGH " שאתה מקבל מאלכוהול .. זה אמיתי .. חבל על התגובות הטיפשיות שלכם .. אבל ממכר זה לא .. זה נחמד .. כמו שאלכוהול לא ממכר גם זה לא ממכר .. זה נחמד פעם ב- אבל זה מוזר ולא אמין אבל זה אמיתי לצערי שיש תוכנה ברשת שנותן לך סטלה ..

xvxxvx

New member
אז למה יש אלכוהוליסטים שמכורים לאלכוהול?

אני לא ממש מבין בזה אני באמת שואל

Apoca Lypse

New member
אממ...

באופן תאורטי ניתן להתמכר לכל דבר... הקטע הוא שאנשים חוזרים על מעשים שגרמו להם הנאה או הקלה או השתחררות או מה שהוא טוב (מבחינתם) ובגלל זה יש אנשים שמתמכרים לדברים ממש אבל ממש מוזרים חחחח אלכוהול וסמים זה משהו שקל להתמכר אליו בגלל ההשפעות החזקות.

Apoca Lypse

New member
בנוסף

יש חומרים שמשגעים את הגוף כמו ניקוטין וקפאין ואפילו רמה גבוהה של סוכר... ברגע שהגוף מתרגל לזה קשה לו להשתחרר מההשפעה והוא רוצה עוד ועוד ועוד וקשה לו בלי כי הוא התרגל לעם.

שלומי שתוק ! כנסו !

זה שאני נכנס בדלתות זה לא אומר כלום אני יודע שאני סטלן בלי שומקשר אבל תקשיבו סמים זה דבר שאם אתה מתנסה אתה מתמכר כי אתה תרצה את ההנאה הזאת שבעצם אתה בעולם של עצמך רחוק מאוד מכל הצרות בחיים .. אתה רק פשוט מרגיש כיף... ממש לא כמו אלכוהול .. אלכוהול אומנם אתה שותה תלוי בתדירות וכך אתה מקבל את הראש (HIGH) בעצם .. אם אתה שותה יותר מידי .. אתה מקיא .. אם אתה שותה על בטן ריקה אתה מקיא .. יש הבדל בסמים אתה לוקח ואתה הרחק הרחק מכל הצרות שבחייך אתה פשוט שוכח הכל .. אלכוהול אתה זוכר טוב מאוד מה הצרות .. איך הם נראות ומה השמות שלהם .. אתה פשוט מסוחרר .. אתה מרגיש כיף .. אבל שומדבר לא נעלם מעינייך ... התוכנה הזאת מציאותית לגמרי אני ניסיתי והיא עובדת אז ישלכם דעה ממישו שניסה אותה באמת .. וחבר שלי ניסה אחרי וגם הוא התמסטל .. איך ?! גלי תדר שנכנסים עמוק לראש .. ומבלבלים אותך ונותנים לך בעצם תחושה של סיבוב + עייפות והכל .. בקשר להתמכרות .. קוקאין אם אתה לוקח פעם אחת .. אתה מכור לכל החייםם.. ואל תגידו לי .. אתה מדבר שטויות והכל .. כי זה נכון .. בקשר לזה שאתה מתמכר ואתה אוהב את התחושה הטובה ואתה לא מוכן לעזוב יש בזה הבדלים ענקיים סמים - אתה ניסית !? אהבת ? התמכרת ממש לא ! אך לקחת פעם אחר פעם .. התמכרת ? כן ! .. אם תיקח סמים במשך שנה ומעלה .. הגוף מתרגל לחומר .. וברגע שלא תיקח סמים כמה ימים .. הגוף יכנס לקריז .. ואתה פשוט יכול לנשוך את הקיר .. לאכול את המיטה ואני רציני .. כשאדם שהיה על סמים ונכנס לקריז .. אני לא רוצה להיות במצב שלו .. כשאדם על סמים והוא כבר מכור .. לצאת משם זה כבר קשה מאוד .. הקריזים והעצבים וכל הדברים שקורים לך .. זה קשה בקשר לאלכוהול .. התמכרות.. יש הרבה אנשים שהתמכרו לאלכוהול .. אך זה לא ממכר זה כיף נחמד אני שותה בקבוק שלם של וודקה .. לא משנה איזה פינלנדיה .. סמירנוף מה שבאלכם .. ורק מתמסטל .. לא מקיא לא כאבים לא כלום .. שתית הרבה זמן והרבה מאוד עם חברים .. אבל לפני חצי שנה .. תפסתי את עצמי ואמרתי לעצמי שאני לא צריך לשתות והכנסתי את זה טובטבו לראש שלי .. והנה אני חחצי שנה בלי נרגילה ובלי שתייה וודקה .. להתמכר אי אפשר .. להנות מ'זה כן .. זה ההבדל תהנו נשמות המשך יום שישי מושלם ! =]

עשיתי את זה עכשיו

זה הגיע ל30% וחירפן אותי והפסקתי..... לא יודע זה די מעצבן....

למעלה