../images/Emo32.gif I-DOSE
קמתי היום בצהרים, התחלתי לקרוא את העיתון (ידיעות) ובאצע העיתון הייתה כתבה על I-DOSE, שמסבירה איך אנשים משתמשים בזה כתחליף לסמים, וזה חוקי לגמריי. אז ניגשתי למחשב חיפשתי את השם בגוגל ומצאתי את האתר שמספק את השירות הזה (2 דוגמאות חינמיות סהכ). בתור אחד שעוד לא ניסה שימוש בסמים כאלה ואחרים, התאכזבתי מאד ואני דיי בטוח שעכשיו אני גם לא אנסה בעתיד שימוש בסמים
. זה דבר טיפשי שאני לא מבין איך אפשר להתמכר אליו בכלל, אבל אתם תשפטו. למי שמעוניין- כנסו ל- http://www.i-doser.com - לכו ל "Free Doses" (רביעי משמאל) - יפתח לכם חלון קטן לחצו על Download איפה שרשום "2 Free doses included in installer! " (שזה הראשון בטבלה). תורידו את התוכנה ותתקינו אותה. בתוכנה עצמה יש לכם תפריט מלמעלה, לחצו על Options (שלישי משמאל) - Associate - בחלון שנפתח לחצו על YES - ואז בצד שמאל למטה של התוכנה יש לכם כפתור בשם "Open Dose" - ואז אמור להפתח לכם חלון עם 2 אפשרויות בחירה (Alcohol;Content), תבחרו מה אתם מעדיפים ותשמעו את זה. אומרים שעדיף לשמוע עם אוזניות בגלל ששומעים את זה בגלים יותר מרוכזים.
קמתי היום בצהרים, התחלתי לקרוא את העיתון (ידיעות) ובאצע העיתון הייתה כתבה על I-DOSE, שמסבירה איך אנשים משתמשים בזה כתחליף לסמים, וזה חוקי לגמריי. אז ניגשתי למחשב חיפשתי את השם בגוגל ומצאתי את האתר שמספק את השירות הזה (2 דוגמאות חינמיות סהכ). בתור אחד שעוד לא ניסה שימוש בסמים כאלה ואחרים, התאכזבתי מאד ואני דיי בטוח שעכשיו אני גם לא אנסה בעתיד שימוש בסמים