HELP

moran14h

New member
נכון שהוא עשה אותו בצורה מושלמת?

ת'אמת שבהתחלה לא זיהיתי אותו , ועד שהבנתי שזה הוא החלטתי שהוא שילוב של דייב גרוהל (מ"פו פייתרס" ו"נירוונה") ולבין צ'אד קרוקר (הסולן של "ניקלבאק").

Eowyn of Rohan

New member
הוא היה היפי מעולה בסרט

אבל אהבתי מאוד גם את הדמות בספר.. אין עליו

WallFlower

New member
צ'אד מאסט די!

הוא כזה איכסה... וסאם יותר חמוד ממנו
אני רק לא זוכרת את מי הוא מזכיר לי סאם רולז ג'יזס אני בלי משקפיים ואני לא רואה מה כתוב על המסך...זה מרחק של איזה 70 ס"מ ואני אל רואה כלום! אז אני מצטערת אם הגבתי במקום הלא נכון...וגם אם יצאו לי כמה מילים מוזרות וכאלה

moran14h

New member
צ'אד מאסט ליב א לונג אנד האפי לייף

אני דווקא מאוד מחבבת את צ'אד ויש לו קול ממש סקסי. אבל סאם באמת הרבה יותר חמוד. על מה אני מדברת..סאם מושלם.

Eowyn of Rohan

New member
קראתי איפשהו..

שהאחיין הקטן שלו(של צ'אד) ראה אותו בטלויזיה וממש נבהל שהוא התחיל לבכות

aniviel

New member
סאם רוקוול...

כן, פגשתי אותו בAFTERPARTY של המדריך בלונדון. הוא חמוד ביותר. יש לי גם 2 תמונות משונות שלי ושלו חח הוא חתם לי שם עם לב, ולחברה שלי לא אז היא עושה "היי! גם אני רוצה לב!" אז הוא צייר לה לב חח

moran14h

New member
הו אלוהים! גם אני רוצה לב!

ואת יכולה בבקשה בבקשה להעלות את התמונות! וראיתי שאמרת משהו על יואן ואני פשוט...פשוט...לא יודעת...אני חושבת שקוראים לזה "קנאה".

aniviel

New member
חיח ../images/Emo6.gif

אני יעלה אותן בקרוב, אני רק צריכה לסרוק אותן. התמונות היחידות בינתיים שסרקתי מהטיול האחרון הן של אורלנדו בלום בגלל שהיו מספר אנשים שהיו קרובים ללרצוח אותי ואיימו עלי לסרוק אותן כבר חח יואן, אני מקווה שיהיה במה לקנא! חח אומרים שהוא מאוד הפכפך, ומאוד מוזר. יום אחד הוא יכול להיות ממי ולחתום על המון שטויות (חוץ מסטאר וורס, הוא לא חותם על סטאר וורס) ויום אחר הוא יכנס בדרך אחרת כדי שלא תראי אותו חח

moran14h

New member
יאייי..אני כבר מחכה לתמונות.

אני מקווה שבאמת ילך לך טוב אם יואן. שתתפסי אותו ביום טוב...

moran14h

New member
הוא שחקן

הוא שיחק ב"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" את זייפוד. ב"גרין מייל" את הפסיכי ההוא בילי שמהו..לא זוכרת. ב"המלכאיות של צ'ארלי" את הרע ב"אנשים המזימות" את פרנק. איש מקסים.

טוב..הוא מוכר לי../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

אבל אני עדיין לא בטוחה במאה אחוז מי זה

aniviel

New member
ואל קילמר מופיע עכשיו...

בתיאטרון בלונדון, מה שאומר שמתי שאני שם (בחודש הבא, בבכורה של באטמן מתחיל בשביל גארי
) אז אני אקפוץ לבקר את ואל באחד הימים, וגם את ידידינו יואן מקגרגור שגם כן מופיע שם בתאטרון חח חוץ מזה שואל קילמר גם יהיה בCONVENTION באנגליה ביוני הקרוב, ואם הוא עושה CONVENTIONS אז כבר עדיף לפגוש אותו שם מאשר לשלוח מכתב ולקבל תשובה בדואר
(בדרך כלל אלה שעושים כנס/CONVENTION אחד, עושים עוד הרבה חח)

למעלה