HELP

aniviel

New member
../images/Emo32.gif HELP

אוקי למי בא לתת לי רעיונות לאיזה שחקנים לשלוח מכתבים? חח אני אוהבת את הציפייה של לחכות לתגובות ואין לי רעיונות למי לשלוח! אני בטוח אשלח לסמואל אל ג'קסון אבל חוץ ממנו, למי עוד כדאי?
לירון

אל פאצ'ינו,שון פן,רוברט דה נירו,

כריסטופר ווקן,ניקולס קייג'..חסר? השאלה אם יש לך מאין להשיג כתובות..

aniviel

New member
אל פאצ'ינו ורוברט דה נירו...

אפשרי כי הם עונים. שון פן לא חותם בכלל, כריסטופר ווקן גם לא לפי מה שזכור לי *בודקת* וניקולאס קייג' מאוד קשה אבל אני אנסה
תודה

moran14h

New member
כריטופר ווקן, דומיניק מונהן

ג'ארד ליטו, מרטין לנדאו (אם הוא לא מת עדיין..),אלן ריקמן,ליאונדרו דיקפריו,הוגו וויבינג........ לא חסרים שחקנים...

aniviel

New member
כריסטופר ווקן עניתי למעלה ../images/Emo13.gif

דומיניק כבר יש לי דרך הדואר (דרך הכתובת של LOST), ג'ארד כבר ניסיתי, בינתיים לא הייתה תשובה, נחכה עוד קצת. אלן ריקמן ניסיתי כבר פעמיים, גם בינתיים עוד תשובה ואני אמשיך לחכות ליאונרדו לא עונה הוגו וויבינג חשבתי על לנסות כי הוא מצלם עכשיו את V FOR VENDETTA ויש לי את הכתובת... טוב יאללה, ננסה

moran14h

New member
את ממש בעלת הישיגים...

דומיניק מותק וכל השאר סנובים.
(אלא אם כן הם יענו לך בסוף , ואז אני לוקחת את זה בחזרה..) ובקשר להוגו..נקווה לטוב.

aniviel

New member
יש לי כבר דום ../images/Emo6.gif חח

ובילי בכל מקרה יותר חמוד
נכון דנה??

aniviel

New member
את קוראת מחשבות...

אתמול כשהתחלתי לחפש שאלתי בכל הפורומים עם סמואל וליאם עונים. נראה שליאם ניסן פשוט לא עונה דרך הדואר אז אני אוותר בקשר אליו, נקווה שהוא יבוא לבכורה של באטמן מתחיל (הוא גם בסרט)... יוווו בכלל, איזה מגניב זה יהיה אם גם גארי, גם מורגן פרימן וגם ליאם ניסן יבואו, אני אמות!! חח טוב גארי לבד אני כבר מתה

Eowyn of Rohan

New member
מחזיקה לך אצבעות../images/Emo9.gif

חחח מגניב, זה אומר שאני כבר מכירה אותך ממש טוב
.

aniviel

New member
טוב הבאים שאני אשלח יהיו

סמואל אל ג'קסון ואל פאצ'ינו, אני מנסה לחשוב אם יש עוד מישהו שמגיע לו להיות יחד עם השניים האלה חח רוברט דה נירו חביב ביותר אבל הוא לא יהיה בפעם הבאה, אולי אחר כך

למעלה