צודקת, אני לא ביולוג.
אני רב חרדי שמנסה להחדיר את יד האלוהים לפורום ולהחזיר בתשובה כופרים שכמותכם, ובמיוחד אותך. יופי, עכשיו שהגענו להסכמה בנוגע לזה, נעבור לשאר: אל תזלזלי במי שאת לא מכירה. כן, אני בן שמונה-עשרה, כן, אני תיכוניסט, וכן, אני אדם צעיר במדינת ישראל. זה לא הופך אותי לטיפש, אפילו שרוב האנשים שעונים על שלוש הקטגוריות האלה הם אכן טיפשים. ולידיעתך, יש לי יותר ממספיק רקע בביולוגיה. ודאי שלא כמו שלך, אבל יותר ממספיק. כן, וירוסים משחקים תפקיד בהגבלת אוכלוסייה של אורגניזמים מסויימים, ידוע ומובן. אני אכן טעיתי בקטע הזה ואני מודה בטעות, אבל זה בעצם מקור המחלוקת: לוירוסים יש איזושהי השפעה שהתפתחה עם הזמן על הסביבה שלהם, בדומה ליצורים חיים. מצד שני, הם לא ממש מבצעים את כל פעולות החיים ולכן לא ברור לנו האם הם באמת יצורים חיים. ולסיום, חבל שנטפלים ומתלוננים ש-Serpent Axis הופך כל דיון לדיון V:TM, כאשר את חוטאת באותה אובססיה לגבי ביולוגיה. הרי הדיון הזה התחיל מציטוט שמקורו בסרט, והוא פילוסופי באופיו ועוסק בדרך מסוימת לתפוש את האנושות בצורה רחבה, וכך התייחסנו כאן לוירוסים: כאל יצור, שבראייה רחבה ומבלי לרדת לפרטים ולחדור לעומק הביולוגיה, גורם לנזק בלבד, וזה אכן כך: הוירוסים לא עושים דבר מלבד לפגוע באורגניזמים אחרים. בין אם זה טוב או רע, זו שאלה ביולוגית שמנותקת לחלוטין מהגישה הפילוסופית שננקטה בדיון הזה.