greenpeace

tapas tapas

New member
../images/Emo32.gif greenpeace

היום דיברה איתי מישהי מgreenpeace וביקשה שאני אצתרף. נשמע מעניין, הם רצו להחליף את המפעלים של החשמל שעובדים על פחם או מזות או אנא ערף מה, בתחנות סולרייות. לא יודע אם זה בכלל מציאותי, אבל היא טענה שזה האנרגייה של העתיד, שגם חברת החשמל ירוויחו מזה כלכלית, ובקיצור זה טוב לכולם. הסיבה היחידה לא לעשות את זה זה בגלל עצלנות, ואולי זה יעלה הרבה כסף להחליף את המפעלים, אבל היא לא אמרה את זה. בכל מקרה, היא רצתה שאני ארשם ואתן כרטיס אשראי או הוראת קבע מהחשבון בנק שלי בשביל תרומה קטנה של מינימום 15 ש"ח בחודש או 180 ש"ח בשנה. אמרתי לה שאני אחשוב על זה, אבל היא אמרה שמתוך כל האנשים שאומרים שהם יסתכלו באתר שלהם וירשמו דרכו, עד היום רק ארבעה ממש נרשמו דרך האתר. היא אמרה גם שאפשר לבטל את החברות אם הנושא הנוכחי שמטפלים בו לא מוצא חן בעינייך. אז הנושא הנוכחי שהם מטפלים בו בארץ זה התחנות הסולאריות. כך שאם למשל הם ילחיטו לתרום חלק מהכסף שלהם לאירגונים פלסטינאים או משהוא כזה, אפשר להתקשר אליהם ותוך 24 שעות "מנתקים" אותך. החברות זה לא רק בשביל לתת תרומה אלא לתת תמיכה, כלומר אם הם באים לממשלה ומראים ש 30000 איש תומכים בהם, אז זה יכול להשפיע. כרגע יש להם בארץ משהוא כמו 13000 או 30000 חברים. מה אתם חושבים? כדאי לתרום להם? נראה לי יכול להיות נחמד תחנות כח סולריות.

JuffoWup

New member
לעולם אל תיתן את מספר האשראי שלך

ככה, לך תדע מה יקרה עוד כמה שנים. אתה רוצה לעזור? לך תאבק בעצמך ואל תתרום כסף בכדי לממן את האנשים שנאבקים (הכסף שתתרום ילך סביר למשכורת או מקסימום לפליירים). אני אישית לא אוהב את גרין פיס. אגב, שום דבר במדינה הזו לא זז ככה, חברת החשמל היא לובי עוצמתי בכנסת והקמת מפעל סלולרים לא בהכרח מבטיחים את השליטה שלה בהם ובטח שלא את המונופול שלה בשוק. שלא לציין את כל עסקני הנפט שיתנגדו.

Serpent Axis

New member
לא!

קודם כל, ההערה המעורפלת על "ארגונים פלסטינאים" לא מוצאת חן בעיני. דבר שני, אם זה קשור לגרינשיט או לכל ארגון יעני-למען-איכות-הסביבה אחר בכל דרך, אל תטרח בכלל. דבר שלישי, זה נשמע לי כמו בולשיט. מה שמביא אותנו לחביבינו פן וטלר באותם נושאים: על הבהלה הסביבתית: http://video.google.com/videoplay?docid=-4480559399263937213&q=penn+teller על מיחזור: http://video.google.com/videoplay?docid=7734998370503499886&q=penn+teller סתם דברים לחשוב עליהם בפעם הבאה שאתה שוקל לבזבז את הכסף שלך על בולשיט.

tapas tapas

New member
מה מעורפל?

לא רוצה שהכסף שלי יגיעו לאירגונים פלסטינאים, גם אם זה אירגון למשחקי תפקידים בפלסטין (יש להם מקוצע יוקרה לוחם מתאבד?) בדיוק כמו שאני לא ארצה שהכסף שלי יגיע לאירגון איראני, גם אם זה אירגון התומך בשלום כלל עולמי ובקידום שימוש באנרגיות אלטרנטיבות לנפט כמו אנרגייה גרעינית.

אני חושב

שעצם העובדה שהבחורה ציינה שהכסף שלך עלול להגיע לידי ארגונים פלסטיניים אומרת משהו.

tapas tapas

New member
לא, התבלבלת

אני הוספתי את האפשרות הזאת. לא אמרתי שהיא ציינה את זה. מצטער שהטעתי אתכם.

braxat2000

New member
Irving R Shyster

Hi, I can recommend you never to believe a word anyone like that is saying. There are lots of swindlers and liers which will be happy to get your credit cards, you can see their victims in TV show like kolbotek . Another point is that when you give her your credit card, she can now basically take whatever sum of money she want, and you have no control over what she's doing. It sounds very fishy... Myself I won't even listen to people who call me and say they are from my bank. You can never know who is behind the phone.

Super Monkey

New member
אירגון של אימפוטנטים

אני מעדיף לקחת את הכסף שלי, לערוך מגבית מהחבר'ה ולשם את הכסף לנציג של משפחת אלפרון כדי שיחטוף את הילדים של השר לאיכות הסביבה. ילד אחד עושים ממנו דוגמה: טובלים אותו בקישון + בירקון ושולחים אותו בחזרה לאבא (בתוספת סרטן + 3 עיניים שצמחו לו) כדי שיזיז את התחת שלו, יפסיק לקבל שוחד מכל תעשיות הענק ויתחיל לאכוף את החוקים של איכות הסביבה בצורה רצינית. ילד שני שומרים בקומה 3.5 בבניין של הפקולטה לפיסיקה ביחד עם השרת הפדופיל. אם מצב איכות הסביבה לא משתנה שולחים לו דוגמיות מהילד (אצבע/אוזן...). זה איכות הסביבה הארדקור ולא השטויות של גרינפיס. פפפפ.... ערימת מתרוממים.

Serpent Axis

New member
עושים דברים דומים במשחקי שבת

....ואז הוא מתפטר. מה אז? יש לך אידיוט חדש להתמודד איתו, זה הכל. חוץ מזה, שרים בממשלה בד"כ עלולים להתגלות כמקושרים בעצמם. אתה עלול להציע שוחד למשפחת פשע זו או אחרת רק כדי לגלות שהם מעדיפים את המשך העסקים הרווחיים שלהם עם השר הנוכחי מאשר את משחקי ההפחדות שלך ולהגיב אליך בהתאם. ברוך הבא להגמוניה. דבר שני - לא שמעת את זה ממני, אבל זה הרבה יותר אפקטיבי לקחת את אותו שר, לסמם אותו ולזרוק אותו בבית מלון זול עם זונה, לחסל את הזונה ולהפליל אותו ברצח... אז להציע לו את דרך המילוט ולהשאיר אותו עם הזונה כשהשוטרים בדרך. יש לו שתי אופציות, נחש מה הוא יעשה...

Super Monkey

New member
"נוראי" זו מילה קשה. עדיף "אפקטיבי"

1- צודק, עזוב את משפחת אלפרון. נביא מומחה יוצא הקומנדו הרוסי (החבר'ה האלה אכזריים יותר מז'ימיסי משועמם שסיים כבר שלוש פעמים את GTA-SA ומחפש איך להעביר את הערב), ככה הוא לא יהיה מקושר לאף אחד וגם צריך לשלם לו בוודקה. 2- להפליל את השר ברצח זונה לא ייתן לך את הפאקט הכי חשוב - אפקט ההרתעה. במדינה כמו ישראל השר שיבוא אחריו עשוי לחשוב שהשר הקודם באמת היה סוטה שרצח את הזונה. על ידי חטיפה של הילדים את מפחיד לא רק את השר לאיכות הסביבה אלא גם את היורש שלו, היורש של היורש שלו, היורש של היורש של היורש שלו ואת הפקידה המעצבנת במשרד הרישוי שמסרבת לחדש לי את התוקף של הרשיון למרות שלפי החוק היא צריכה (ברגע שאני מתקן את המסור החשמלי תהיה לי שיחה איתה). 3- לא הורג את הילד. פשוט טובל אותו באותו נהר שאבא שלו סירב לנקות בגלל שהוא העדיף לקבל קצת דולרים מתחת לשולחן מהמפעלים במפרץ חיפה. האבא הוא זה שהרג את הילד שלו בשחיתות ובאוזלת היד. לא אכזריות - צדק פואטי. אז.... רוצה כרטיס חבר מועדון בצבא "12 הקופים"? (מקבלים תשלום בכל כרטיסי האשראי או בבננות לפי משקל).

JuffoWup

New member
הבעיה בתוכנית ההרתעה

היא שהיא משיגה תוצאה הפוכה- הציבור הופך "אנטי" התנועה בגלל שהוא לא מסכים עם השיטות וככה המערכת מטביעה את השינוי. להפליל ברצח זה יצירתי מדי, ובכלל די מסובך כי לדברים האלה יש נטיה להתפקשש. פתרון פשוט? תאספו מספיק כסף בשביל שוחד. רק תקוו שיהיה לכם מספיק בשביל לשלם יותר מהשוחד של הצד השני- ככה דברים פועלים היום. נ.ב לשניכם יש יותר מדי זמן פנוי על הידיים.

Super Monkey

New member
למה שהציבור ידע מהשיטות?

צבא 12 הקופים הינו אירגון מחתרתי. אין לנו שום רצון לקחת קרדיט אלא רק להביא לשינוי. כל השיטות יבוצעו בסודיות מוחלטת ועסקאות יבוצעו מתחת לשולחן.

Blue Beetle

New member
לא זו הבעיה

כל ארגון גדול (למשל האו"ם, מדינת ישראל) בנוי כך שישתק את עצמו. פרט בודד (אפילו אם הוא נושא את התואר שר) הוא בסך הכל נוירון במערכת עצבים מטומטמת למדי. תחשוב על בעית הקישון שהזכרת, כמה גופים צריכים לטפל בזה: המשרד לאיכות הסביבה משרד הבריאות עריית תל-אביב יפו משרד המשפטים משרד המסחר והתעשיה משרד הפנים משרד האוצר עד שהם יעבירו ניירות בינם לבין עצמם ויחליטו איך מחליטים מי יחליט מה עושים, מה שגדל לו בקישון כבר יפתח תבונה ותרבות מתקדמת ויבוא לכבוש את פארק הירקון. וזה בלי לדבר בכלל על האינטריגות והבירוקרטיה בתוך המשרדים עצמם.

Serpent Axis

New member
אם אתה מוכן להרוג ילדים

למה לעזאזל בעיות סביבתיות (אמיתיות ומוגזמות כאחת) מעניינות אותך?

tapas tapas

New member
כי זה פוגע בנו

בזמן השמנכלי"ם חיים באיזה יישוב יוקרתי לעשירים בלי זיהום בלי אנטנות סללוריות, אנחנו חיים בתוך כל הזבל שהם שופכים עלינו. גם אני בעד לטפל במנכלי"ם האלה בדרכים אלימות. למה לא? שלא לדבר על אנשים שחולים בסרטן בקריות בגלל מפעלים מזהמים.

Serpent Axis

New member
מילא במנכ"לים...

אבל מה הילדים אשמים? אם אתה מוכן לפגוע, לענות ולהרוג ילדים - במה לכל הרוחות אתה טוב יותר מהמנכ"לים האלה?

למעלה