Google בקלינגונית

Bajoran Priest

New member
|off| בא לי לעשות אוף.

מה תעשו לי ? וכשאני אומר שבא לי לעשות אוף, אני לא מתכוון שבא לי לעשות עוף, חלילה. אולי בתור ארוחת צהריים, אבל לא בתור פרטר מיני. בעצם, גם בתור ארוחת צהריים לא בא לי *לעשות* עוף. אני מעדיף שמישהו אחר יעשה אותו בשבילי ושאני אראה אותו מחופש לשניצל ואהיה מסוגל לשכוח מזה שהוא היה פעם עוף ועשה קוקריקו והטיל ביצים(כנראה לא את שניהם ביחד...).. בקיצור, בא לי. בא בלי בא לי בא לי בא לי. אני חושב שאחרי שנתיים וחצי בפורום הזה אני חושב שמותר לי לעשות לפחות פעם אחת הודעת off ממש לא קשורה לכלום ושלא תורמת שום דבר לאף אחד. כן. אני חושב שיש מן חוק כזה. "בעבור שנתיים וחצי מהצטרף חבר הפורום ואחרי שטרם בצורה מספקת, כפי המצויין בסעיף 314\ג, והכיר באופן אישי את המנהלים ואכל איתם ארוחת טרק ויש לו איתם פרוטקציות וכאלה- יוכל חבר הפורום לכתוב ככה סתם הודעות אוף שלא קשורות לכלום". ואם אין חוק כזה, אז לא אכפת לי. צריך שימציאו אותו. או משהו. רגע, לאן אתם הולכים? עוד לא סיימתי ! מה? מה זאת אומרת "מה אתה רוצה לנו מהחיים?" מה אתם רוצים מהחיים *שלי* ?! מי אתם בכלל? וגם ! כן ! טוב, לא משנה. או כן? טוב, לא.

S h a y 9 9 9

New member
משה

דיברתי עם שלוותא- הם אמרו לא לדאוג ושתשאר בבית ביום ראשון בן 11:00-13:00

Bajoran Priest

New member
מה זה שלוותא?

זה סוג של חלווה? תגיד לי, מה אתה מדבר עם חלוות, הא, יא סוטה? אגב, זה מאוד טעים חלווה. ממליץ לכולם. זה מתוק ופריך בפה. ממממממ. חלווה. או, כן. הו, יה, חלווה.

[TNT]

New member
איכס חלווה

זה חומר מסוכן אתה יכול להרוג ככה אנשים על כל גרם של זה צריך כוס מים, יבש ומתוק!!!!

[TNT]

New member
שנינו יודעים

שלשום שום יש רק יעוד אחד וזה זעתר!!! כל הטחינות והחלוות למיניהן הן בגדר כפירה אגב גדר כפירה זה לא יעיל במיוחד עדיף גדר חשמלית

למעלה