Google בקלינגונית קלטו קטע יש לגוגל שער בקלינגונית, באלמר פאדית, ובשפת מתכנתים
S S h a y 9 9 9 New member 30/12/04 #1 ../images/Emo32.gifGoogle בקלינגונית קלטו קטע יש לגוגל שער בקלינגונית, באלמר פאדית, ובשפת מתכנתים
S S h a y 9 9 9 New member 30/12/04 #5 אלמר פאד הצייד מלוני טונס שמנסה לצוד את באגס באני im gonna hunt me some rabbits נשמע כמו im gowwa whunt me some wabbits
אלמר פאד הצייד מלוני טונס שמנסה לצוד את באגס באני im gonna hunt me some rabbits נשמע כמו im gowwa whunt me some wabbits
I itstzar New member 30/12/04 #6 אמרו לך פעם שיש לך חור בהשכלה? ../images/Emo3.gif אלון, מה יהיה? נפטר אותך בסוף
C CaptainOok New member 30/12/04 #7 היי, עד כאן. אני לא יכול להיות מורה לסטאר-טרק ומורה ל-WB באותו הזמן
I itstzar New member 30/12/04 #8 הכרת לה את החבובות לא? ויוץ מזה, סגרנו על חינוך מחדש, לא רק על אנטרפרייז
ט טאשה יאר New member 31/12/04 #9 אז הכל מתוכנן מראש?...../images/Emo2.gif הייתי צריכה לדעת שזו קנוניה, ושאתה עומד מאחורי הכל, איציק... סגרתם עיסקה, מה? תיכמנתם אותי ולא שמתי לב במשך יותר משנה! תתבייש לך, אלון. אתה מפוטר! (you said you loved me and i believed you!)
אז הכל מתוכנן מראש?...../images/Emo2.gif הייתי צריכה לדעת שזו קנוניה, ושאתה עומד מאחורי הכל, איציק... סגרתם עיסקה, מה? תיכמנתם אותי ולא שמתי לב במשך יותר משנה! תתבייש לך, אלון. אתה מפוטר! (you said you loved me and i believed you!)
B Bajoran Priest New member 1/1/05 #40 אבל... רעים במובן של חברים(ולא ההפך מ"טוכים") גם כן נכתבת ב-ע'.
D deathcaster New member 31/12/04 #11 בושה וחרפה !......... hey i'm sewchhin' fow a wwabit not a duck ! a wwabit hahahahahahahahahahahaha אלמר פאז RULEZZZ !
בושה וחרפה !......... hey i'm sewchhin' fow a wwabit not a duck ! a wwabit hahahahahahahahahahahaha אלמר פאז RULEZZZ !