ER שכטר

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif../images/Emo3.gif

לא באה ולא באה
בוקר טוב לכולם
עדיין ריח של עשן מדורות בחוץ

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגםאני רוצה מפגש נוווווווו

בואו נעשה D::

../images/Emo42.gifזהו! בחופש נפגשים! אני חייבת לראות אתכם!

וווואייי אני ילדה משועממת! מ-ש-ע-מ-ם לי!! אין לי מה לעשות ומשעמם לי! :( כן, יש לי בעיות קשות P:

../images/Emo42.gifאהה והכי רע!

זהו! הגעתי לתובנה היום [או איך שלא אומרים את זה]
הילה צדקה, ושחר, והורקרוקשנס שאין לי מושג איך קוראים לה, הם כולם צדקו
היא כן נהיית פרחה
אני לא אוהבת את השירים בדיסק שלה. היא נהיית.. פאקצה! עם כל הורוד והריקודים המוזרים. וכל ה-היי היי והמילים המותמטמות. אברילל?! לאן הלכת?! זהו, אני מתאבלת עכשיו
אוי, אני מוזרה :S

הדס,

היא לא הפכה לפרחה, זו סאטירה, והיא מעולם לא הייתה איכותית במיוחד|: וכן, זה אכן אחד האלבומים המטומטמים ביותר שיצאו מאז הומצא הפטיפון. וכולם מוזרים! מוזרויות זה טוב.

../images/Emo42.gifהיי הדס ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

היא כן די פאקצה עכשיו! ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה
אני אהבתי אותה
מאוד! אמא!! איך אני נשמעת, כאילו אני מכירה אותה בכלל.. XD אבלאבל.. אני אוהבת אותה
בתור זמרת, והיא חמודה. אבל בכל זאת.. איפה התקופה של סקייטר בוי? קומפליקטד? טיי מי אווי? שירים יפים! נורמלים. לא כמו כל ה- היי היי.. יה יה.. יו יו.. שתקוע בכל שיר? מילא פעם ב.. באיזה שיר או שתיים, אבל זה בכל השירים
וכל הורוד, והריקודים, והחצאית הזאת שהיא לבשה בקליפ, זה לא חצאית זה חגורה! וכל הזמן מצלמים לה שם מקומות שעדיף לא להגיד.. ו.. ו.. זה לא פייר
הייתי חייבת להוציא

hilonet14

New member
שאלונת....

איפה בדיוןק היא אמרה שזו סאטירה? לפי כל הדברים והראיונות שקראתי על האלבום... לא התרשמתי במיוחד שזוהי סאטירה, ופשוט הלכה לפני האופנה של היום.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יוהוו אני לא היחידה בעולם

למעלה