ER שכטר

fireyes

New member
../images/Emo32.gifER שכטר ../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

נא לשרשר כל מה שלא קשור לפורום בשרשור זה... ואני אתחיל:חלמתי על הפורום..!!!כאילו,על האנשים, כן?..... חלמתי שעשינו מפגש או משו כזה..היה ממש סבבה במפגש שלנו
יש לי שאלה...זאתי שבאה עם בגדים שחורים זו לוטן?!
אולי נארגן פגישה אמיתית...??!!

hilonet14

New member
איך נראתי????

אם בכלל הייתי שם חחח נראה לי שנמתין לחופש הגדול זה יהיה הכי סבבה.... לא? כי יש בגרויות עניינים... אתמול היה לג בעומר, היה כזה שווה!! באו ילדים חדשים שלא הכרתי והתחברנו אליהם כאילו אנחנו מכירים אותם שנים... היה ממש נחמד וחזרתי ב-6 לבית.. התקלחתי ואז הלכתי לישון... בעצם לא ממש הצלחתי להירדם....... קיצור היה כיף ר-צ-ח!!!! היום אמא שלי חוזרת מחול ואני צריכה לסדר לכבודה את הבית, הוא מטונף מאוד.. אחחחחח אין לי כוח

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

חח אני לא זוכרת איך כל אחד היה נראה..אבל היית שם בטוח!!! בקשר לחופש הגדול נראה לי סבבה
גם אצלנו היו מלא חדשים שהתחברנו אליהם וגם היה מישו בן 24(?!) שרצה להשתמש באש שלנו ונשאר בסוף עד הבוקר...חחחXD היה סבביישן!!

hilonet14

New member
לנו הגיעה מישהי בת 22

היא באה כדי להכין תפוח אדמה באש והלכה XD היא נדלקה על איזה ילד אחד (חדש) היא אומרת "תפסו אותו שלא יברח" חחחחחח זה מסוג האנשים שבכוח רוצים לעשות את ל"ג בעומר..... אבל אין להם עם מי... עצוב....=[ אני זוכרת שכשאני הייתי בת 3, אני ואבא שלי היינו מייטלים בין המדורות ומתנחלים לאנשים (לא יודעת איך אבל זוכרת) והיינו מעלים להם את המורל בשירי לג בעומר.... ^^ תגידי-> נשארתם לראות את הזריחה?? ואת הצלחת להירדם?

fireyes

New member
אהמ..

האמת נשארתי כולה עד 3 כי לא ישנתי כל היום...והצלחתי להרדם איך שחזרתי שזה נדיר כי בד"כ לוקח לי שעתיים לנסות להרדם...
גם לזה שבא אלינו כנראה לא היה עם מי לעשות והאמת שהוא היה ממש סבבה

גם אני חלמתי על הפורוםXD../images/Emo219.gif

אבל ממזמן. כמובן-זה היה קשור לשניצלים
. היה מפגש פורום בעזריאלי,ופגשתי את איתי מנולד לרקוד!!11 [זה היה ביום שבאמת פגשתי אותו
] ואז ראיתי את כולם,וכולם הפכו לשניצלים ;;. והמורה למתמטיקה באה ואכלה אותנו ;;. למה ירשתי מאמא שלי חלומות הזויים?!

hilonet14

New member
אממ

שניצלים זה טעים... מה השניצלים עשו לך.?? ואל תדאגי, בקרוב מאוד תפסייקי לחלום על המורה שלך אחרי שתעברי בית ספר XD

הם.הם.הם.../images/Emo219.gif

נתקע לי שניצל בגרון פעם
. ואני ממש לא חושבת שהחלומות על המורה שלי יעברו,עוד מהגן יש לי סיוטים. [היא שנאה אותי מאזXD]

הו.

ושנים הייתי בטוחה שדמיינתי אותך ע"פ תמונה שהעלית לפורום o: ומה רע בתמנים? [כמובן חוץ מהעובדה שהם שובניסטים]?

לא יודעת *-*. תימנים מעצבנים אותי. ../images/Emo219.gif

וגם אתיופים
. [נו,אני גזענית
] איך הגעת לזה שאני תימניה?!?!! XDD זה אפילו לא נראה ככה! והתמונה שהייתה פה [זאתי עם הקיר הצהוב נדמה ליXD] מלפני שנתייםP:. אם את מתכוונת לזו.

I L O V E MCR

New member
נראה לי שאני ראיתי פעם תמונה שלך.. :)

אם אני זוכרת טוב את נראת ממש חמודה :)

למעלה