EA: The Human Story

itaym02

New member
אני יכול להעיד שבאמדוקס זה לא כך

כאשר עבדתי שם - היינו אני ושותפיי לחדר עובדים 4-5 שעות ושאר הזמן משחקים, ולרוב גם עומדים בזמנים.אני מניח שהמצב דומה בהרבה חברות גדולות ומבוססות. הבעיה היא בחברות הקטנות, שעדיין צריכות להצדיק את קיומן.

DadleFish

New member
מאמדוקס לא מצפים מכלום,

וזה שיש אצלכם אבטלה סמויה זה ידוע ורק מוריד מערך הרזומה שלכם.

itaym02

New member
../images/Emo6.gif

תקרא טוב - אני לא שם. שיטת הניהול של אמדוקס הוכיחה את עצמה מעל ומעבר. ואתם, אנחנו, צריכים להבין, שאם נעבוד בצורה כזאת - זה לא שווא לרובנו. יש את המיעוט שנהנה מכך, גם אני הייתי ביניהם - עד שהשתנה מצבי המשפחתי.

zoti

New member
זה שאתה עצלן זה משהו אחד.

ישנם הרבה פרוייקטים באמדוקס שבם טוחנים את האנשים עד דק.

itaym02

New member
לא עצלן - מקצועי: תמיד עומד בזמנים

וזה שטוחנים אתכם - אתה מוסב? וחוץ מזה פרשתי מאמדוקס - די משעמם שם, לא?

DadleFish

New member
מזעזע

אבל מי שקרא את התגובות לכתבה יודע ש-EA חברה גדולה מאוד (אלפי אנשים) ולא כל החברה מתנהלת בצורה כזו.

tempy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עוד מאמר

והפעם מ-blog של ממישהו שעובד ב-EA (תודה ל-shacknews.com על הלינק).

zoti

New member
YOU BEAT ME TO IT

בדיוק נכנסתי לפורום לשים לינק לבלוג. אני עוקב אחרי הבלוג הזה מהבוקר (אצלנו בארה"ב) ומספר התגובות מבהיל. רובכם לא מכירים אותי אבל אני מתגורר בארה"ב כבר שנתיים וחצי. לפני כן גרתי באנגליה ועבדתי בתחום משחקי המחשב. כשהגעתי לארה"ב חיפשתי עבודה בתחום אבל הימים היו סוף ימי נפילת ההייטק והתחום האחרון להיפגע היה תחום משחקי המחשב. כמעט שנתיים חיפשתי עבודה בתחום ולא רציתי להתפשר על מקצוע אחר. פתאום, הגיעה הצעת עבודה. לאחר מבחן אנימציה (אני אנימטור ומודלר) הלברה ביקשה ממני לבוא לראיון עבודה. בראיון הם הזכירו את העובדה שיש לחץ. הנסיון שלי מאנגליה בכלל לא הכין אותי לצורה בה הם עובדים. ביום הראשון לעבודה הודיעו לי שבמשך החצי שנה הבאה אני צריך לעבוד 12 שעות ביום באופן קבוע. אחרי שלושה ימים בלבד נשברתי. נכנסתי לדיכאון רק מהמחשבה שאין לי חיים יותר. שהכל הולך להיות עבודה, עבודה, עבודה. בסוף היום השלישי התפטרתי. הצורה שבה החברות האלו עובדות (ומדובר על רוב החברות שבתחום) היא לנסות למשוך לתוכן את אלו שרק עכשיו סיימו את הקולג'. לתחום פיתוח משחקי המחשב יש הילה אבל אחרי שהם מציעים לך משכורת ותנאים (עאלק) הם מבקשים ממך לעבוד עוד 33% משרה ללא כל תמורה. ככה סתם דופקים עליך הנחה של 33%. אני מאד מקווה שהתביעה שעומדת עכשיו כנגד EA שנחשבת לפאבלישר הגדול ביותר בתחום, תביא לשינוי מהותי ביחס החברות לעובדים ובדרישות המטורפות שלהן מאלו שבעצם מוכרים את החיים שלהם בשביל שהמנכ"ל יוכל לטוב בג'ט הפרטי שלו.

womandl

New member
disagree about EA

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=25&msgid=42292927

למעלה