יש לי תחושה שאני מספימה את +האוף P:
B Bleeding Roses New member 7/8/06 #11 ../images/Emo90.gif אה וכן זה אותו כאב שהופיע אחרי שעשיתי לו כמה היקים P:
S shmeksit New member 7/8/06 #20 עשיתי היום גבות ../images/Emo122.gif זה קצת כאב (וזו לא הפעם הראשונה) סתם כי בא לי לשתף אתכן טוב עכשיו אני אסתום. X:
עשיתי היום גבות ../images/Emo122.gif זה קצת כאב (וזו לא הפעם הראשונה) סתם כי בא לי לשתף אתכן טוב עכשיו אני אסתום. X:
S shmeksit New member 7/8/06 #29 עם שעווה זה כן;;; טוב נו רק קצת, אחרי זה כל העיניים שלי היו אדומות מסביב. זה היה מפחיד oO ותודה על החיבוק
עם שעווה זה כן;;; טוב נו רק קצת, אחרי זה כל העיניים שלי היו אדומות מסביב. זה היה מפחיד oO ותודה על החיבוק
ז זוהר נוגה New member 7/8/06 #33 אני לא עושה ממש סידור../images/Emo211.gif הורדתי כמה שיערות בפינצטה. כי הגבות שלי חמודות ככה. וזהו
S shi66 New member 7/8/06 #73 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifקורע : כנסו http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=900482
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifקורע : כנסו http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=900482
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 7/8/06 #75 אניאני!!../images/Emo54.gif../images/Emo96.gif אני אצל תאמי, ועועועוע!!(זו נועה, למי שלא הבינה . תאמי אמרה לי להגיד כדי שלא תחשבו שיש לה פצל"ש ). איזה כיף לנו. ראינו האלופה עם ג'לאל המצונן . והוא היה בלי חולצה! ואנחנו נראה האוס. והאוס. והרברוקבק. והיומן. והאוס!! ובבית של תאמי אוספים כריות!(תמי: שקר!!! אנחנו פשוט אוהבים אותם^^( כריות-המאכל))(זה לא שקר! יש להם שלוש קופסאות!)(יכולהיות שיותר!) (אהההההההההההההההה!!!)(קארין תתחברי למסן!)
אניאני!!../images/Emo54.gif../images/Emo96.gif אני אצל תאמי, ועועועוע!!(זו נועה, למי שלא הבינה . תאמי אמרה לי להגיד כדי שלא תחשבו שיש לה פצל"ש ). איזה כיף לנו. ראינו האלופה עם ג'לאל המצונן . והוא היה בלי חולצה! ואנחנו נראה האוס. והאוס. והרברוקבק. והיומן. והאוס!! ובבית של תאמי אוספים כריות!(תמי: שקר!!! אנחנו פשוט אוהבים אותם^^( כריות-המאכל))(זה לא שקר! יש להם שלוש קופסאות!)(יכולהיות שיותר!) (אהההההההההההההההה!!!)(קארין תתחברי למסן!)
B behind the masc New member 8/8/06 #81 ../images/Emo210.gifהר ברוקבקק../images/Emo99.gif היומןן|מאוהב איזה ערב בנות עשיתן לכןXD העהעא גמנאי ארוצה אפשר לבואאאאא?? רגעגרע אתן גרות קרוב?D: ויהי כיף לכן, אנג'וי^^
../images/Emo210.gifהר ברוקבקק../images/Emo99.gif היומןן|מאוהב איזה ערב בנות עשיתן לכןXD העהעא גמנאי ארוצה אפשר לבואאאאא?? רגעגרע אתן גרות קרוב?D: ויהי כיף לכן, אנג'וי^^