D: אההה, אני עייפה
Y yaeloolik New member 7/8/06 #2 תתחברי מעצבנת../images/Emo122.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif
M mirymoo New member 7/8/06 #3 אני נוסעת!~ אממ מחנה של ילדי רופאים מהצפון-איזה יופי כן.... יש עוד מישהי???? כנראה שלא תגידו לי מה זה<???? 350 ש''ח אולסטאר????!!!!!!!!!!! או שזה רק בעזריאלי?
אני נוסעת!~ אממ מחנה של ילדי רופאים מהצפון-איזה יופי כן.... יש עוד מישהי???? כנראה שלא תגידו לי מה זה<???? 350 ש''ח אולסטאר????!!!!!!!!!!! או שזה רק בעזריאלי?
M mirymoo New member 7/8/06 #8 3 נדמה לי אין לי מושג מה יש שם כי ההוריםשלי דיברו איתם . זה בכפר הירוק...בחיים לא שמעתי על המקום הזה.. אבל האנשים האלה מקוריים כמו בויקינגים
3 נדמה לי אין לי מושג מה יש שם כי ההוריםשלי דיברו איתם . זה בכפר הירוק...בחיים לא שמעתי על המקום הזה.. אבל האנשים האלה מקוריים כמו בויקינגים
ז זוהר נוגה New member 7/8/06 #12 זו פנימייה../images/Emo211.gif אני וידיד שלי חשבנו ללכת לתוכנית מחוננים שם, בתור תלמידי חוץ.
B Bleeding Roses New member 7/8/06 #14 ../images/Emo90.gifאמג!!! אני קרה ליד הכפר הירוק!!! ואני בחו"ל מ..מחר!
M mirymoo New member 7/8/06 #31 או רגע זה לזאת שבחול הייתי אומרת לה להינות אבל אני מקנאת...וזה לא הוגן! כשאני הפלגתי לחול אם אפשר להגיד את זה ככה ניסיתי להקיא כל החופשה!!! זכרונות
או רגע זה לזאת שבחול הייתי אומרת לה להינות אבל אני מקנאת...וזה לא הוגן! כשאני הפלגתי לחול אם אפשר להגיד את זה ככה ניסיתי להקיא כל החופשה!!! זכרונות
S shmeksit New member 7/8/06 #32 XD גם אני הפלגתי פעם, לא לחול או משהו. באילת... גם אני מקנא;;; אבל זה לא עוזר לי או משהו
M mirymoo New member 7/8/06 #34 ההפלגה שלי הייתה 3 ימים וכל הזמן רצתי לאחות מבולגריה שידעה 3 מילים ברוסית ו4 באנגלית וניסיתי להסביר לה שאני צריכה כדור נגד בחילה... היא קלטה בסוף... נכון שזה מרתק??.. אממ נופ
ההפלגה שלי הייתה 3 ימים וכל הזמן רצתי לאחות מבולגריה שידעה 3 מילים ברוסית ו4 באנגלית וניסיתי להסביר לה שאני צריכה כדור נגד בחילה... היא קלטה בסוף... נכון שזה מרתק??.. אממ נופ
M mirymoo New member 7/8/06 #46 מה????!!!!!!!!!למה??????? זה לא שאת נוסעת לקפריסין. את לא נכון???? אל תסעי לשם! לאן את נוסעת?
B Bleeding Roses New member 7/8/06 #59 ../images/Emo90.gifצרפת. ויש לחבר יומולדת מתי שאני נוסעת. ב-8. ואני מעדיפה להשאר בארץ איתו עד הגיוס מאשר לנסוע לצרפת.
../images/Emo90.gifצרפת. ויש לחבר יומולדת מתי שאני נוסעת. ב-8. ואני מעדיפה להשאר בארץ איתו עד הגיוס מאשר לנסוע לצרפת.
M mirymoo New member 7/8/06 #63 צרפת?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סבבה תישארי אם החברשלך אני אטוס....
B Bleeding Roses New member 7/8/06 #65 ../images/Emo90.gifאני אשמח. באמת. מאוחר מדי, וההורים יהרגו אותי. אוף אני מתגעגעת לשרץ הקטן ><