check this out

תומר שי

New member
האם לתת שיעורים פרטיים במתמטיקה?

קצת משהו אוף טופיק אבל אשמח לשמוע את דעתכם ועצותיכם בנושא. חשבתי עקב המצב הכלכלי לנסות לתת שיעורים פרטיים במתמטיקה במחיר סביר לתלמידי בית ספר ולחלוק איתם את הנסיון והידע שלי. מהו לדעתכם המחיר הסביר כיום לשיעור? כיצד לפרסם את הענין? מאיפה כדאי לי להתחיל? תודה מראש לכל העוזרים.

freedom rider

New member
קצת תשובות

1) ניתן לפרסם בלוחות הפורום. 2) ככל הידוע לי, מחיר מקובל כיום הוא באיזור ה-100 ש"ח לשעור (פלוס מינוס).

ShadowFlash

New member
אני לא יודע איך זה בת"א אם אתה משם

אבל כאן בכרמיאל זה ככה... מורה בחטיבה עליונה לוקח כ-70 עד 80 שקל לשעה... מורה במכללה (איזה חור קרוב..) לוקח 110 שקל.... יש גם הודעות של סטודנטים והכל בכל חור אבל אף פעם לא התייחסתי אליהם כך שאני לא יודע את המחיר... בעקרון זה כסף טוב..

ShadowFlash

New member
קטע של פרסום.....

אתה יכול לעשות כמו עם כל הדירות האלו שבאים מכינים דף נושא ומלא פעמים את מספר הטלפון כך שאפשר לטלוש את מספר הטלפון.. אתה שם את זה על לוח המודעות בבית ספר או בלוח המודעות של הכיתות ורואה איך זה עובד......

ShadowFlash

New member
עוד משהו אחד...

רק שתדע שהכל הולך עם קשרים.... ככה אני השגתי את כל אבל את כל המורים הפרטיים שלי... וזו כמות גדולה.. פשוט משהו המליץ לי עליה\ו.

Mister Matrix

New member
שאלות בטריגו

שלום לכם אני יודע שאתם אנשים גדולים וטובים , אשמח לעזרה תודה מראש... 1) שתי צלעות במקבילית הן אלפא וביתא והאלכסון הגדול הוא k. הוכח שהאלכסון הקטן שווה שורש של 2a^2+2b^2-k^2 2) שלושת התיכונים במשולש הם 12 ס"מ,15 ס"מ ו- 18 ס"מ. חשב את הצלע שאליה מגיע התיכון הארוך ביותר. 3)בטרפז הבסיסים הם 4 ס"מ ו-10 ס"מ ואחת השוקיים 2 ס"מ. חשב את האלכסון הקצר אם נתון שהאלכסון השני גדול ממנו פי 2. תודה שוב (אשמח גם אם יהיה שרטוט)

דבר ראשון, האם הבנת את ההסבר

לתרגיל 2 משאלותיך הקודמות? אחרת אין טעם להתייחס לשאלותיך הבאות...

למעלה