^_^

Jillian

New member
../images/Emo32.gif ^_^

אוקיי... אז נתחיל- אחרי הביקור שלי אתר HEL LOOKS חשבתי לעצמי... למה שלא יהיה גם פה מין אתר כזה של אופנת רחוב ישראלית (?!?!?!?). חלק כאן יודעים אני אוהבת לצלם, עורכת תמונות וכו... אז החלטתי שיהיה נחמד אם אני יסתובב לי בכל מיני רחובות ויחפש אנשים שמתלבשים מגניב/מיוחד/ שונה/וכו, ויצלם אותם... ויעשה לזה אתר כמובן... ובכלל חשבתי לעשות באתר הזה עוד כל מיני דברים כמו : מאמרים, עשה זאת בעצמך וכו. אז למה בעצם אני מספרת לכם? טוב: 1. אתם חברים שלי :p ופורום שולט! 2. זה קשור לאופנה 3. אני צריכה תמיכה! 4. תמיכה 5. עזרה האתר עדיין לא בנוי, אבל קצת פוש לחברה שלי שהיא תעזור לי 3> אני חושבת שזה דיי יעזור לי בכל מה שקשור לצילום ואופנה... ולכם גם מאוד! כל העשה זאת בעצמך, כל מיני מאמרים של דברים שאולי לא ידעתם, והכי מגניב שיהיו תמונות שלכם באתר... אז רציתי לדעת מה אתם חושבים? הזוי? מטומטם? דפוק? או בעד?

רעיון מעולה../images/Emo45.gif

אני בעד! ואני מוכנה לספק לך תמיכה אם תרצי... (GO YAEL, GO YAEL) חחחח

Jillian

New member
אוו מצויין!

חשבתי שאני אתחיל מהמפגש, כי אתם בטוח תתלבשו מיוחד.. את כבר יש לי מה להכניס.. יש לכם רעיון לשם (לאתר)?

אמממ שם... ../images/Emo4.gif

אנ יחסרת רעיונות כרגע... אז בואי נפנה את השאלה ליתר חברי הפורום. כולם מוזמנים להציע שמות.

אהה יעל!

אני נמצאת הרבה פעמים בכל מיני מקומות בארץ ופסטיבלים והופעות ושטויות כאלה. אני יכולה לצלם ולשלוח לך הכל.

Jillian

New member
תודה 3>>

אבל בינתיים חכו עם הצילומים... אני צריכה לבדוק מה עם האתר עצמו...

Keitarou

New member
רעיון מצויין... =)

הבעיה היא שבארץ אין לנו איזור שבו מתלבשים באופנת רחוב כמו שיש איזורים כאלה ביפן... אלא אם את רוצה להחשיב את ת"א פשוט.. ^^

כן... ת"א מלאה בסגנונות...

מספיק להסתובב באיזור שינקין- דידינגוף- קינג ג'ורג' ואתה פוגש שלל טיפוסים מוזרים.

Jillian

New member
:p

אני יודעת שאין הרבה אנשים שמתלבשים כמו שביפן, אבל בת"א (כן, שם אני הולכת לעשות את כל זה) אפשר למצוא אנשים שלבושים מגניב ומיוחד, לא כמו שביפן, אבל עדיין... ואני שמחה שזה נשמע מצויין ^_____^ חשבתי בהתחלה שאנשים יגידו שזה מטומטם

pazbuzz

New member
../images/Emo79.gifרעיון יפה../images/Emo70.gif

אני בעד.. ואם את צריכה עזרה בצילום אני מוכנה לעזור אני לאהוב לצלם.. -אני לא מצלמת מעולה אבל אני אוהבת חחח-

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif רעיון ממש נחמד. ^^

[את רוצה לעשות את זה בלעדי לצילומים שלך, או שכל מי שרוצה ישלח תמונות?
]

Jillian

New member
מה הכוונה?

אני רוצה ליסתובב ברחובות ולצלם אנשים, כמו שבאתרים

למעלה