24,000 לערך-

../images/Emo32.gif24,000 לערך-../images/Emo160.gif../images/Emo29.gif

הרוגים באסון טבע שהיה במזרח.. פיספתי את השרשור שהיה על זה
(שאלה רטורית למתקשים שבינינו...) טוב אז מה נראה לכם?מה אתם חושבים?איך אתם מרגישים וכל זה? פשוט. יש כל כך הרבה ישראלים שמטיילים שם ואיכשהו מישו מכיר איזה מישו שמכירה מישי שמכירה................................ששם!(אפילו אני) יש איזה איש שיש לו תוכנית ברדיו(משו על הקבלה וספר הזוהר)שאמר לפני כמה חודשים כבר שיהיה אסון טבע גדול מאד וזה גדול מאד! זה משו מטורף. ועכשיו זה נחמד לדעת שאחותי בחרה דווקא לטוס לניו זילנד(ועוד יותר נחמד שהרגע בדיוק היא התקשרה
)

Hawk 17

New member
על חזאים ושאר אנשים

היו כאלה שאמרו שבשנת 2000 העולם יחרב. היו כאלה שאמרו שביום מסוים תהיה רעידת אדמה ולא הייתה בקיצור, אז אמרו. יש אלפים שאומרים דברים כאלה, ואחד מהם חייב להיות צודק מתישהו. כמו באסטרולוגיה - אתה מאמין לזה רק כשמה שכתוב שם באמת קורה.. אלא אם אתה מסטול וחושב שזה שנולדת ביום מסוים אומר שאתה תהיה בדיוק כמו כל אלה שנולדו באותו חודש וכו' וכו'

יש משו בדברייך../images/Emo29.gif

(אם כי אני לאסטרולוגיה לא מאמינה) הוא הנבחר,האחד(=הצודק) (ובאנגלית זה נשמע <הרבה> יותר טוב) ואני אמשיך רגע על אחותי שבדיוק התקשרה. התכנון המקורי שלהן היה לנסוע לתיאלנד לאיים לשבוע אחרון לפני חזרה לארץ.....................אבל עכשיו הן ייאלצו לשנות את התוכניות שלהן. משום מה.

Da Agli Est

New member
40000* ../images/Emo12.gif

מזעזע.. היה כתוב בעיתון שהגל נע בגובה של כמה עשרות סניטימטרים במהירות שמגיעה עד ל900 קמ"ש (!!!!!), מטוסים מגיעים בכלל למהירויות כאלה? ורק בסוף זה מגיע לגבהים של כ15 מטר..
לא מכיר אף אחד שנמצא באיזור...

trigotrigo

New member
זה פשוט אסון

שזה מספר שהולך וגדל, הולך וגדל.. ואני נאלץ להתבונן מהצד, כי אין לי מה לעשות, באופן אישי.. לו הייתי רופא או משהו אחר הייתי נוסע מיד כדי לעזור, אבל אני מרגיש חסר אונים כל כך..

למעלה