תעזרו לי=]

../images/Emo32.gif

אני מעשן רק כשאני צריך. אף פעם לא יותר ממה שאני צריך. אם היה לי כח הייתי קם וצועק. בורח מתפרק אף פעם לא חוזר יותר. מליון כדורים, נותנים לי הרופאים. שלא אצעק שלא אצחק, שלא אתעורר יותר. זה משחק. משחק מתוכנן היטב, שלא כמו בחלומות אתה צריך לנוע. לנוע ומהר. מאש הצלפים מאש המחשבות מאש החלומות. אני בתוך הצינור. עכשיו ארבע בבוקר, מזיע מתחת שמיכת כותנה שחורה, מסתכל על התיקרה העקומה. הייתי רוצה לאהוב אותך. בלי לחכות. בלי הפסקות. כאן ועכשיו בין ההריסות. לקחת אותך איתי לתוך הצינור. עכשיו מתחילה מוזיקה של מחלה. מוזיקה של גהנום זה לא אושר. זה סתם חיוורון. אני לא אוהב שמפריעים לי להתרכז בחלומות שלי. יגיע הסתיו יסלק ממני את כל הליכלוך. והלילה, אתה הולך לחלום את כל החלומות הכי יפים שיש. החלומות שלנו זה הסיפור האמיתי. עכשיו אני מושלם. עכשיו אני לא זוכר שום דבר קטן, אפילו לא פרט קטן. ויש ויש ויש ויש את כל הזמן שאפשר, שנשאר, חודש, חודשיים. אולי שנה אולי יותר. הכדור בתוך הדם, אין כבר מחשבות, אין כבר קולות, יש רק אהבה בין ההריסות. אני בתוך הצינורות. כבר כמה ימים. כבר כמה שבועות. כמה שנים טובות. אולי איבדתי כל תחושה, חושב שאני עף אבל בעצם על הריצפה. אז שותה את הגשם המלוח. מסומם מהים, שיכור מהרוח. אני בתוך הצינורות. -- אלג'יר- בתוך הצינורות.

Jiglly

New member
אחד מהשירים האלה

שגורמים לך לרצות למות אבל שיר מקסים

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo32.gif למישי יש קצת סבלנות להלוות לי?

[אני צכה קצת.]

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif וואו המון.

זה מתחלק לכמה דברים שנורא קשה להסביר. בכל אופן, אני אמצא. תודה על הרצון לתת לי מעט. [הערה לא קשורה: נמאס לי מניק שלי קצת. כמו מהרבה דברים אחרים. להחליף או לא?]

הדרוש13

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo32.gifהיי בנות:] יש לי שאלה:]../images/Emo41.gif

אני לא בדיוק כותבת פה :> אבל נראה לי שאתן מוכשרות אז החלטתי לשאול :] אני רוצה להכין לחברה שלי לוח שעם יפה כזה ליומולדת עם תמונות שלנו ודברים שקשורים רק לשתינו [כל מיני בדיחות פרטיות, כינויים וזה].. יש לכן רעיון או אפילו תמונות [שזה יהיה ממש מצוין!!!] לעיצוב לוח כזה?
אני ממש ממש אשמח לכל רעיון:] היומולדת מתקרבת בצעדי ענק :| תודה רבה :]

Summer moved on

New member
אממ

קודם כל זה רעיון יפייפה! אם זה לא ילדותי לדעתך אפשר תמונות של הדמויות מפו הדב, שזה ממש חמוד לדעתי. יש גם את הדמויות האלו, שבדיוק שאלתי למעלה איך קוראים להן וליבי ענתה לי:), שאת יכולה להשתמש בתמונות שלהם...

OriginalMe

New member
../images/Emo32.gif שאלה בקשר למדגישומטיק ><"

לא הבנתי איך משתמשים ראיתי את ההסבר ולא הבנתי כלום האם את כפרה מספיק בשביל להסביר לי? ^______________________^ תודה למסבירה!

את שמה את הטקסט בתוך התיבה הלבנה

מדגישה אותו עם העכבר ולוחצת למטה "עשה מודגש"

moruush

New member
אין צורך להדגיש עם העכבר.

פשוט עשה מודגש ואח"כ העתק ללוח ואז כאילו זה מעתיק אותו במקום לעשות ctrl+c.

Lost Lullaby

New member
סיבכתן

את מעתיקה את התקסט שאת רוצה [שיהיה בקופי פייסט יעני], את לא חייבת בכלל להדביק אותו בתיבה, פשןוט ללחות על הכפתור שעושה הכל או על כפתורליבי [
] הוא עושה הדגשה ושם לך את הטקסט המודגש בזיכרון, פשוט תדביקי איפה שבא לך

B a Z u K a

New member
../images/Emo32.gifאני מחפשת יורקשר טרייר למכירה../images/Emo107.gif../images/Emo41.gif

מישהי אולי מכירה מישהו שמעוניין למכור? אם כן בבקשה תצרו איתי קשר.. תודה מראש!

Galuush

New member
באתר של משרד החינוך כתוב...

שבסביבות אמצע יולי...

Small talk

New member
מה אמצע יולי?

הבגרות במתמטיקה באמצע יולי... שאלתי את הרכזת למתמטיקה אצלי בבית ספר והיא אמרה לי ששנה שעברה הציונים הופיעו 10 ימים בערך לפני המועד ב' שהיא מניחה שזה יהיה גם השנה. אז בטח בסביבות ה- 5-7/7

למעלה