תעזרו לי=]

GoOni

New member
טוב, הוא נראה קצר. בטוח שזה 100 שאלות?

שעת התחלת השאלון- 1.שם: גוני 2.גיל: 17 3.עיר: מזכרת בתיה סיטי דברים אהובים- 4.צבע: סגול, אדום או שחור. 5.חיה: חתול 6.שיר: here comes the sun 7.זמר: יוני בלוך 8.זמרת: רג'ינה ספקטור 9.להקה: coldplay או הביטלס 10.שחקן: אין ספציפי. אני ממש אוהבת אבל את ג'וני דפ. 11.שחקנית: אודרי טוטו 12.סרט: מדעי החלום, שמש נצחית בראש צלול 13.סדרה: סקס והעיר הגדולה, OC זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 15.סקעת או מויאל? ממש לא מזיז לי את הציפורן 16.קיץ או חורף? חורף 17.יום או לילה? לילה 18.קולה או מים? קולה 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? אף אחד. 20.שוקו או וניל? וניל 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? בעד 22.אימה או קומדיה? קומדיה 23.לינדזי או הילארי? בהתחלה חשבתי שזה לינדזי לוהן או הילארי קלינטון D: ממש לא אכפת לי 24.הוט או יס? אני לא רואה מספיק טלוויזיה כדי שזה ישנה. אבל הוט VOD תמיד מציל מרגעי שיעמום וביס אין את זה. 25.רן דנקר או רן יצחקי? אין לי מושג 26.חלב חם או קר (אם בכלל)? קר 27.סרט או ספר? ספר 28.מחשב או טלוויזיה? מחשב 29.אנגלית או עברית? עברית 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? אבריל 31.בריטני או כריסטינה? לא יודעת 32.לינקין פארק או סימפל פלאן? את סימפל פלאן שמעתי יותר 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? לא יודעת 34.ים או בריכה? ים 35.עם או בלי נעלים? עם 36.מסן או אייסי? מסן מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: אתמול בערב 38.שתית: עכשיו 39.היית בשירותים: אתמול בלילה 40.רבת עם מישו: אתמול בלילה 41.ראית טלוויזיה: אעאע לא יודעת. 42.התקלחת: אתמול בערב 43.יצאת מהבית: אתמול בערב 44.ראית סרט? אתמול אחה"צ 45.דיברת בפלא? אתמול בלילה 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? כל חודשP: אבל חשבון ענק זו ההגדרה של אמא שלי ל-300 ש"ח. 47.היית בקולנוע? לפני שבועיים 48.היית במסיבה? בשבוע שעבר 49.היית ביומולדת? הממ חודש כזה? 50.שכחת יומולדת של חברה? לא נראה לי שזה קרה. 51.השתכרת: בשבוע שעבר מתישהו 52.הקאת: אף פעם! בכל חיי. 53.שמעת דיסק: אתמול. 54.איזה דיסק? אוסף של The velvet underground, produced by Andy Warhol 55.צרוב? לא 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? אביתר בנאי- אביתר בנאי 57.היית בהופעה: בשבוע שעבר. זו הייתה הופעה-מסיבה כזו. 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול 59.היית בתל אביב: ביום שישי 60.הייתי בחיפה: בפברואר 61.דיברת בטלפון: לפני כמה שניות 62.עם מי? עם המנהל משמרתת המניאקק (מה את עושה? תתקשרי אחר כך) כלליות 63.אתה צמחוני? כן 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה 65.אוהב אותו? הוא בסדר 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לשחור ולאדום 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי 68.אוהב את זה? כן 69.מה צבע העיניים שלך? חום 70.אוהב אותו? לא 71.מה צבע העור שלך? לבן 72.פירסינג: אין 73.קעקועים: אין 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שאני קטנה 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש כמה 76.עברת פעם על החוק? כן 77.איך? קניתי אלכוהול מתחת לגיל 18, שתיתי בקבוק מים בסופר ולא שילמתי. פרוע. 78.גנבת פעם? לא. 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. 80.כמה קומות בבית? 3 כולל מרתף 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2, אבל היא גם הקומת כניסה. רוב החדרים ב-3. 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. חזרה לביצפר 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה, עסוקה כזאת. 84.מחכה לשנה הבאה? לא 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? קולנוע ומחשבת ישראל 86.כמה יח"ל מתמטיקה? 3 87.כמה יח"ל אנגלית? 5 88.כבר קנית ציוד? ממש לא 89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) קולנוע ומחשבת ישראל. יש לי דז'ה וו. 90.אתה מתכוון להשקיע השנה? כן, זה י"ב 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? האמת שזה לא נכון. 92.לאיזה מורה הכי התגעגעת? מורה למחשבת. 93.איזה מורה הכי לא בא לך לראות? מורה לתנ"ך. 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? ממ כן 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? מחשבת ישראל, תסריטאות 96.הכי שונאת? מתמטיקה, תנ"ך שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? לא גיבשתי את זה כל כך. אני מאמינה שיש משהו, אבל אני לא יודעת אם זה האלוהים שדתיים מאמינים בו. משהו יותר מופשט, משהו שלא אכפת לו אם תחשפי את גופך או לא. 98.בגלגול נשמות? לא 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת, לא קרה לי 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? בסדר. שעת סיום השאלון-

"פיקמיאפפיקמיאפפיקמיאפפפפ...."

["אפרקאטאפרקאטאפרקאטטטט...."] שעת התחלת השאלון- טוב, שכחתי לענות על זה. :p 1.שם: אנה 2.גיל: 18 וחצי 3.עיר: ת"א דברים אהובים- 4.צבע: סגול, חום, ורוד, ירוק 5.חיה: פינגווין [בחיי שכבר יש לי תשובות מוכנות. וזה מגוחך, כי אף פעם לא חשבתי שאני מחבבת פינגווינים כ"כ...] 6.שיר: Sea Song של רוברט וואייט. אבל לאחרונה מתנגנים אצלי ברוטציה בעיקר Flourescent Adolescent של הארקטיק מאנקיז, Left Foot Stepdown של The Bees וPick-Me-Up Uppercut של Pop Levy [שמילותיו מלאות המשמעויות מצוטטות בנושא ההודעה, אגב]- שלושתם, כמו גם האלבומים מהם נדגמו, מומלצים בחום כבד ולחות של מרכז ת"א בצהריים... 7.זמר: רוברט וואייט, טום ווייטס, ניק דרייק, לאונרד כהן, אליוט סמית'...שאמשיך? 8.זמרת: פטי סמית', רג'ינה ספקטור...טוב, זה כבר פחות השטח שלי. :p 9.להקה: את זה באמת אין לי. ;[ אבל אני חורשת בזמן האחרון על החדש של הארקטיק מאנקיז [לא התלהבתי במיוחד דווקא, אבל משמיעה לשמיעה הוא די ממכר], על The Bees ועל Of Montreal. הם כיפיים נו, מה עוד צריך?... 10.שחקן: ג'וני דפ, מנשה נוי, יורם חטב ואסי דיין. באמא'שלי. :| 11.שחקנית: תיקי דיין, נטע גרטי... אני פחות טובה בלפרגן לבנות, נו. :p פעם היה לי קראש על ג'נין גרופאלו. זה אומר לכן משהו?... 12.סרט: התפוז המכני 13.סדרה: מסכים!!
זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? להתעורר 15.סקעת או מויאל? 16.קיץ או חורף? חורף, אם כבר. אבל תכל'ס הכי טוב סתיו... 17.יום או לילה? לילה 18.קולה או מים? דיאט קולה 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? 20.שוקו או וניל? אני כבר לא יודעת. התמכרות המתוק שלי השתלחה בכל רסן...;[ 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? בעד 22.אימה או קומדיה? קומדיה [לאלא, רק יצירות צרפתיות מינימליסטיות של גודאר...] 23.לינדזי או הילארי? פריס 24.הוט או יס? הוט [אבל ביס יש את "מסכים". לבי נקרע.
] 25.רן דנקר או רן יצחקי? מי זה רן יצחקי?... 26.חלב חם או קר (אם בכלל)? קר 27.סרט או ספר? תלוי איזה, מתי, באיזה הקשר ואת מי אני שואפת להרשים באותו רגע. 28.מחשב או טלוויזיה? מחשב 29.אנגלית או עברית? עברית. סתם כי יש לי מבטא של פקיסטני שיכור. 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? 31.בריטני או כריסטינה? איכויות הטראש של בריטני פשוט כובשות אותי, אין מה לעשות... איך אומרת פקידה-פרחה#3מהמשרד? "איןןן, כבר לא עושים דברים כאלהההה!!!11" 32.לינקין פארק או סימפל פלאן? 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? רק או.ג'יי. 34.ים או בריכה? ים 35.עם או בלי נעלים? סנדלים תנ"כיים. רק מטעמי היגיינה בסיסית [אבל גם ככה הרי אני חוזרת הביתה עם שכבת רפש שחורה ועמידה להפליא דבוקה לרגליי, אז אולי זה בעצם לא כ"כ משנה...] 36.מסן או אייסי? אייסייקו, אבל גם בו אני כבר בקושי משתמשת מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: כרגע אני אוכלת איזה טופי משונה שבנדוד של שותפה שלי שכח אצלנו, אז זכיתי מן ההפקר. דווקא די מגניב. אקזוטי! 38.שתית: כרגע. גולדסטאר. 39.היית בשירותים: מ..קודם?.. אני לא רושמת שעות. 40.רבת עם מישו: לא רבתי, אבל די עצבנתי את אמא היום אחרה"צ, כשהודעתי שאין לי כוח לנסוע להרצליה להופעת סיום חוג ריקוד של אחותי בהתראה של שעה... 41.ראית טלוויזיה: לפני חודשים, כנראה... [אבל ראיתי את הפרק הראשון של "מסכים" במחשב, כןכן!] 42.התקלחת: לפני שעתיים בערך 43.יצאת מהבית: לא מזמן, לקנות נייר טואלט. יש משהו קצת מביך בלהסתובב ברחוב בנונשלאנטיות תלאביבית מגניבה כשחבילת ענק של 40 גלילי נייר טואלט משתלשלת מזרועך...לא האקססורי הכי סטייליסטי שאפשר לחשוב עליו. 44.ראית סרט? מזמן מדי ;[ 45.דיברת בפלא? לפי איזה שעה, עם אחת השותפות. 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? לא דיברתי יותר מדי, אבל בהחלט שלחתי יותר מדי סמסים. הרבה יותר מדי. חלקם לפריז. :/ 47.היית בקולנוע? מי זוכררררר... 48.היית במסיבה? לפני מס' סופ"שים. אבל היא הייתה כה טראומטית ורוויית פאנקיסטים בני 12, שעוד יקח לנו זמן לחזור לחפש אחרות... 49.היית ביומולדת? יומולדת של אחותי בהרכב משפחתי מצומצם-משהו. היה, אעע, נחמד?..:p 50.שכחת יומולדת של חברה? אני מודיעה מראש שלא אזכור, ושואלת מדי יום מה התאריך, ממש עד יום ההולדת עצמו- כך שזה לא שמישהו ממש טורח להיות מופתע או להיעלב... 51.השתכרת: אני תמיד משתכרת. מעטים הלילות שאני זוכרת על כל פרטי-פרטיהם. העניין הוא שבדר"כ גם לא ממש קורה שום דבר, כך שאף אחד לא צריך לדעת וזה גם לא ממש רלוונטי. הפעם האחרונה שהייתה משמעותית, כנראה, הייתה כשישנתי אצל המשורר התמהוני....אפעס, לא ממש החלטה משכילה, הא? מעניין מה הגל היה אומר על זה. 52.הקאת: 53.שמעת דיסק: דיסק שהורדתי, ברשותכן, כי אני עבריינית ומעפנה. "אוקטופוס" של ד'ה ביז ברגעים אלו ממש. 54.איזה דיסק? 55.צרוב? 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? כמה שירים של "פיטר, ביורן אנד ג'ון", עד שנמאס לי. 57.היית בהופעה: הייתי בברזילי לפני כמה זמן והייתה איזו הופעה, אבל מי זוכר מה בדיוק... ההופעה המשמעותית האחרונה הייתה בניו יורק, בג'וזהפלוזה, של דוד ברוזה והדגנחש וג'ימי הנדריקס החסידי וכל החבר'ה...^^ 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: איי דונ'ט דו לאב שיט [אבל אמרתי למישהו בדרמטיות שאני פשוט לא מסוגלת לאהוב. כןכן, כולל הסטת המבט הנוגה לאופק וכל הפרוצדורה...]. 59.היית בתל אביב: תמיד, יהה! 60.הייתי בחיפה: מזמן 61.דיברת בטלפון: עניתי לשיחה מרגשת מההודעה המוקלטת של "קרנבל החשמל" ממש לפני מס' דקות. 62.עם מי? כלליות 63.אתה צמחוני? לא 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני 65.אוהב אותו? מאוד. במיוחד בקיץ, כשהוא משתעשע ברעיון של לעבור הסווה לבלונד. 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? את הקצוות, לורוד, אבל אני בספק אם יש כאן מישהי שלא שמעה את הסיפור כבר עשרות פעמים. 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי. אבל מתוחזק בפן מרושל [ייבוש של 20 דקות תוך סירוק עצבני עם האצבעות] רוב הזמן. גם כי הוא נראה ממש רע בקיץ, וגם כי אין לי כוח לחכות שיתייבש בכוחות עצמו. 68.אוהב את זה? אעע, כן? 69.מה צבע העיניים שלך? חום 70.אוהב אותו? לא ממש. אבל כשאני בוכה הוא ירוק! :0 71.מה צבע העור שלך? בהיר מאוד, אך לאחרונה שזוף משהו ביחס לעצמי. אני האחרונה שאתלונן. 72.פירסינג: אין. אך היו פעם בגבה, שענו לשם סקוטי [וסקוטי ג'וניור], עד שלא ענו עוד. ;[ 73.קעקועים: אין ולא יהיו. מעבר לדמותו של התינוק של במבה על קורקינט במדבקה אני לא מתכננת. וגם זה רק אם תפסתם אותי במצברוח נועז במיוחד. 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אעע, רזון? :p וגם שפתיים, שיער, כפות ידיים, אנאערף. 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? רוב האנושות לא, אבל אני יודעת בבירור שיש מס' אנשים שחושבים שאני נראית ממש טוב. למה? זה כבר לא ברור, אבל כשהם טוחנים על זה בשכל יותר מדי זמן אתה מתחיל להאמין שהם באמת מאמינים בזה... 76.עברת פעם על החוק? אעע, חציתי באור אדום?... 77.איך? 78.גנבת פעם? לא 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מאוד 80.כמה קומות בבית? בדירה אין קומות מן הסתם [אבל אנחנו בקומה הרביעית בבניין], ובבית בהרצליה יש שתיים. 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בהרצליה- בשנייה. 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? הסלון בדירה שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? לא. לא יודעת. אין לי מושג. קטונתי. 98.בגלגול נשמות? כנ"ל 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? ממש לא. התאהבות, אולי, וגם בקשר לזה אני סקפטית. 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? חביב דווקא. ואני לא קלה עם מחמאות. שעת סיום השאלון- 20:54 תקראו! ואם קראתן, תגידו לי שיהיה קצת טוב בסוף. טוב? :[

רייל

New member
הו הו הו הו.

שעת התחלת השאלון- 1.שם: אפרודיטה דה-לקרוי. 2.גיל: 17 וחצי. 3.עיר: יישוב ליד נתניה. דברים אהובים- 4.צבע: אדום. 5.חיה: פומה. 6.שיר: כרגע, שום דבר ספציפי. 7.זמר: לו ריד ואיגי פופ. 8.זמרת: אמנדה פאלמר. 9.להקה: הדרזדן דולז, הבילויים והמכשפות. 10.שחקן: אני יותר מעריצה במאים משחקנים. 11.שחקנית: 12.סרט: המון. בזמן האחרון נזכרתי ב'מלך האריות'. ובחיי, זה סרט כזה טוב. 13.סדרה: בנות גילמור. זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון. 15.סקעת או מויאל? סקעת. 16.קיץ או חורף? חורף. 17.יום או לילה? יום. 18.קולה או מים? קולה. 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנו. 20.שוקו או וניל? שוקו. 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? הייתי בעד. 22.אימה או קומדיה? קומדיה. 23.לינדזי או הילארי? לינדזי. 24.הוט או יס? יס. 25.רן דנקר או רן יצחקי? דנקר. מי זה יצחקי? 26.חלב חם או קר (אם בכלל)? קר. 27.סרט או ספר? סרט. 28.מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה. 29.אנגלית או עברית? עברית. 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? לאבין. 31.בריטני או כריסטינה? בריטני. 32.לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין. 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? אף אחת? המ.. אשלי. 34.ים או בריכה? ים. 35.עם או בלי נעלים? עם. 36.מסן או אייסי? מסן. מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: ב8. 38.שתית: ב8 גם. 39.היית בשירותים: לא זוכרת. 40.רבת עם מישו: בלילה הלבן. 41.ראית טלוויזיה: לפני כמה דקות. 42.התקלחת: ב10. 43.יצאת מהבית: אתמול. לקנות סיגריות. 44.ראית סרט? היום. 'ילדה רעה'. סרט גרמני. 45.דיברת בפלא? לפני כמה שעות. 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? הו, תמיד. 47.היית בקולנוע? לפני איזה חודש וחצי, עם דניאל. שודדי הקריביים 3. 48.היית במסיבה? לא זוכרת. 49.היית ביומולדת? לא זוכרת. 50.שכחת יומולדת של חברה? ממ, לא זוכרת. 51.השתכרת: בלג בעומר. 52.הקאת: לפני חודש וחצי. בכפר סבא. 53.שמעת דיסק: לפני שניה. ברלין של לו ריד. 54.איזה דיסק? ^ 55.צרוב? לא. 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? את החדש של הסטוג'ס. 57.היית בהופעה: ממ, בחג המוסיקה הבינלאומי הצרפתי. 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום. לדניאל. 59.היית בתל אביב: בלילה הלבן. 60.הייתי בחיפה: ממ בפברואר. 61.דיברת בטלפון: אני לא עונה לטלפון בבית. אז שנים שלא. 62.עם מי? כלליות 63.אתה צמחוני? לא. 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום. 65.אוהב אותו? לא. 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? הו-הו. עכשיו הוא בלונדג'ינג'י. 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי. 68.אוהב את זה? לא. 69.מה צבע העיניים שלך? כחול-ירוק. 70.אוהב אותו? כן. 71.מה צבע העור שלך? בהיר. 72.פירסינג: 5 לובים. 73.קעקועים: אין. 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אני בסדר. 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן. 76.עברת פעם על החוק? כן. 77.איך? הוהו. 78.גנבת פעם? כן. 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. 80.כמה קומות בבית? אחת. 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באחת. 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? במרפסת. מעשנת את עצמי למוות. חזרה לביצפר 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצויינת. 84.מחכה לשנה הבאה? כן. 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? אמנות ומוסיקה. 86.כמה יח"ל מתמטיקה? 4. 87.כמה יח"ל אנגלית? 5. 88.כבר קנית ציוד? לא. 89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) אמנות ומוסיקה. 90.אתה מתכוון להשקיע השנה? אנסה. 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? זה הצליח בכמה החודשים הראשונים עד שנשבר לי. 92.לאיזה מורה הכי התגעגעת? המורה לתולדות אמנות. והיא לא תלמד אותנו בשנה הבאה כוסאמק. 93.איזה מורה הכי לא בא לך לראות? אנערף. 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? לא. 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? תולדות אמנות. 96.הכי שונאת? מוסיקה. השאר כבר סיימתי (ספרות והיסטוריה). שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? זה בא לי בתקופות. באלוהים אני מאמינה, ביהדות לא. כוסאמק, דת אמורה לבוא מבחירה, והיהדות זה הדבר האחרון שאפשר לבחור בו. כי אתה יהודי כי נולדת לאם יהודיה, ואתה תמיד תשאר יהודי לפי היהדות אפילו אם תמיר את דתך. מה זה החרא הזה, תעזבו אנשים בשקט. 98.בגלגול נשמות? אני מנסה, כי זה די עצוב לי שאחרי שמתים אין כלום. 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא. 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? הוא היה בסדר.

:-O

שעת התחלת השאלון- 1.שם: שלומית 2.גיל: 18 3.עיר: יבנה דברים אהובים- 4.צבע: ירוק, שחור, אדום 5.חיה: כלב 6.שיר: 7.זמר: מוקמוק 8.זמרת: כריסטינה 9.להקה: placebo 10.שחקן: משה איבגי 11.שחקנית: 12.סרט: 13.סדרה: the L word זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? להתעורר [לצידו של קטניק] 15.סקעת או מויאל ? סקעת נראה יותר חמוד 16.קיץ או חורף? חורף 17.יום או לילה? יום 18.קולה או מים? מים 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה 20.שוקו או וניל? שוקו 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? השתנה הרבה 22.אימה או קומדיה? קומדיה 23.לינדזי או הילארי? הילארי יותר חביבה 24.הוט או יס? יס 25.רן דנקר או רן יצחקי? שששש 26.חלב חם או קר (אם בכלל)? חם 27.סרט או ספר? ספר בתנאי שהוא ממש ממש טוב 28.מחשב או טלוויזיה? מחשב 29.אנגלית או עברית? אנגלית 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? קלי 31.בריטני או כריסטינה? כריסטינה 32.לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? בעעע 34.ים או בריכה? ים 35.עם או בלי נעלים? בלי 36.מסן או אייסי? מסן מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: לפני כמה שעות..ב20 נראה לי 38.שתית: עכשיו 39.היית בשירותים: רבע שעה 40.רבת עם מישו: יומיים 41.ראית טלוויזיה: לפני שעתיים 42.התקלחת: לפני שעתיים וחצי 43.יצאת מהבית: לפני 3 שעות 44.ראית סרט? לפני יומיים 45.דיברת בפלא? באיזה 18 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? חה לפני כמה שנים טובות 47.היית בקולנוע? כנ"ל 48.היית במסיבה? לפני שנה? איכס מסיבות 49.היית ביומולדת? לפני חודש בערך 50.שכחת יומולדת של חברה? לא יודעת 51.השתכרת: בסילבסטר 52.הקאת: לפני חצי שנה בערך 53.שמעת דיסק: הו הו 54.איזה דיסק? 55.צרוב? 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? 57.היית בהופעה: לפני חצי שנה בערך 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום לפני כמה שעות 59.היית בתל אביב: לפני שבוע 60.הייתי בחיפה: לפני שנה 61.דיברת בטלפון: מוצ"ש 62.עם מי? חבר שלי כלליות 63.אתה צמחוני? לא 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני 65.אוהב אותו? כן 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, ג'ינג'י, שחור, חום שוקולד.. 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק 68.אוהב את זה? כן 69.מה צבע העיניים שלך? דבש 70.אוהב אותו? אחלה בחלה 71.מה צבע העור שלך? לבן 72.פירסינג: לשון 73.קעקועים: עוד לא 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שפתיים 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא 76.עברת פעם על החוק? כן 77.איך? סמים, אלכוהול בגיל 16 , גניבה 78.גנבת פעם? כן 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? בית מסורתי אבל אני חילונית 80.כמה קומות בבית? 1 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי חזרה לביצפר 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? משוקמת משהו 84.מחכה לשנה הבאה? כן 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? לא ידוע 86.כמה יח"ל מתמטיקה? 3 87.כמה יח"ל אנגלית? יש 4 אבלל אעשה 5 88.כבר קנית ציוד? לא מה אני עמה, יש לי ציוד לא משומש מכיתה י' 89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) אממ אין לי ממש בחירה אני באקסטרני 90.אתה מתכוון להשקיע השנה? כן 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? לא 92.לאיזה מורה הכי התגעגעת? NONE 93.איזה מורה הכי לא בא לך לראות? כולן 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? לא 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? אני למדתי השנה רק מתמ' ואנגלית, מתמ' סבבה. 96.הכי שונאת? אנגלית זה מעצבן עם החוקים בעעע שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? לא 98.בגלגול נשמות? יכול להיות 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? לא ארוך בכלל שעת סיום השאלון- 02:12

amit641

New member
עונה :) ../images/Emo129.gif

שעת התחלת השאלון- 19:46 1.שם: עמית 2.גיל: 14 3.עיר: תל אביב דברים אהובים- 4.צבע: לבן, צהוב ואפור 5.חיה: כלב 6.שיר: אינטרקום, אחריות ונפוליאון... אבל זה משתנה כל יומיים בערך 7.זמר: יוני בלוך
8.זמרת: יש כל מני... 9.להקה: שייגעצ 10.שחקן: ג'וני דפ 11.שחקנית: רייצ'ל מקאדמס 12.סרט: ילדות רעות 13.סדרה: פרינדס, הירוס וורוניקה מארס זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? לישון 15.סקעת או מויאל? סקעת 16.קיץ או חורף? חורף 17.יום או לילה? לילה 18.קולה או מים? קולה 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנו למרות שיש לי האלופה אבל האלופה זה משעמם טילים 20.שוקו או וניל? וניל 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? בעד 22.אימה או קומדיה? קומדיה 23.לינדזי או הילארי? לינדזי 24.הוט או יס? הוט... באמת שאין מה לראות ביס 25.רן דנקר או רן יצחקי? לא יודעת מי זה רן יצחקי אבל אני אבחר אותו כי רן דנקר כזה הומו 26.חלב חם או קר (אם בכלל)? בכלל לא אבל אם כבר אז חלב קר 27.סרט או ספר? תלוי... 28.מחשב או טלוויזיה? מחשב 29.אנגלית או עברית? אנגלית 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? קלי קלארקסון 31.בריטני או כריסטינה? כריסטינה 32.לינקין פארק או סימפל פלאן? 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? שתיהן פאקצות 34.ים או בריכה? שניהם עם קצת עדיפות לבריכה חח 35.עם או בלי נעלים? בלי 36.מסן או אייסי? אייסי מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: לפני שעה 38.שתית: לפני כמה שעות 39.היית בשירותים: לפני כמה שעות 40.רבת עם מישו: חודשיים בערך 41.ראית טלוויזיה: לפני שעה 42.התקלחת: אתמול 43.יצאת מהבית:היום בצהריים 44.ראית סרט? לפני כמה ימים 45.דיברת בפלא? עשרים דקות בערך 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? לא יודעת... 47.היית בקולנוע? שלוש שבעות בערך 48.היית במסיבה? שבועיים 49.היית ביומולדת? יום שני 50.שכחת יומולדת של חברה? יומולדת של ידיד לפני שבוע 57.היית בהופעה: לפני שישה ימים 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת 59.היית בתל אביב: אני תמיד בתל אביב...חח 60.הייתי בחיפה: לא יודעת... לפני המון זמן... 61.דיברת בטלפון: לפני עשרים דקות 62.עם מי? אמא כלליות 63.אתה צמחוני? לא 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום 65.אוהב אותו? לא 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי 68.אוהב את זה? כן 69.מה צבע העיניים שלך? חום 70.אוהב אותו? לא 71.מה צבע העור שלך? שזוף 72.פירסינג: יש לי הליקס 73.קעקועים: אין לי 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שפתיים ורגליים 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת... 76.עברת פעם על החוק? לא 77.איך? 78.גנבת פעם? לא 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני 80.כמה קומות בבית? 1 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי חח אחרת איך הייתי כותבת? חזרה לביצפר 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מאוד 84.מחכה לשנה הבאה? לא 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? עדיין אין לי... 86.כמה יח"ל מתמטיקה? 87.כמה יח"ל אנגלית? 88.כבר קנית ציוד? לא 89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) עדיין לא... אני מניחה שאני אקח מדעי המחשב ועוד משהו... 90.אתה מתכוון להשקיע השנה? בקטנה 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? לא... שנה שעברה אמרתי שאני לא אשקיע ובאמת לא השקעתי וגם השנה לא חח 92.לאיזה מורה הכי התגעגעת? ויקי אהובתי 93.איזה מורה הכי לא בא לך לראות? אסתי איככ 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? ראיתי מורות מהיסודי חח 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? היסטוריה 96.הכי שונאת? תנ"ך שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? לא 98.בגלגול נשמות? לא 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? ארוך ומשגע P: שעת סיום השאלון- 20:01

../images/Emo32.gif המון המון זמן לא כתבתי

המילים שכבר נמצאות שם בלי שנגיד העיניים שכבר לא צריכות להפגש בשביל שנרגיש החיוך שכבר יודעים שהוא שם גם בלי שנסתכל הפשטות של להיות ביחד את מקום את שקט את בית אפשר כבר לישון ולנוח אפשר לתת ללב להפסיק את מרוצתו אפשר לשבור את החומות אפשר לשחרר, להישבר יש מקום יש שקט יש בית הגוף זז קצת אחרת העיניים מתרוצצות קצת פחות הראש מרשה לעצמו להשמט קצת הצידה לזמן יש קצב קצת שונה את מקום את שקט את בית

../images/Emo32.gif ../images/Emo94.gif נקבה חדשה. שלוםלום.

טוב, תכלס אני לא מאלה שעושות הודעות היכרות(?), אבל יש פה כלכך הרבה בנות/הודעות/כאלה שכדאי שאעשה זאת בכל זאת P: קיצור, אני תמי...חיילה בזמני החופשי ;[ וחוצמזה- בעלבניםעלבנות, סקסלנוער, סדירים וזה... ונראה משעשע פה אז חייבת להדחף מה :> (ועכשיו אני גם רואה ששרוני, לירון וליאור פה אז בכלל
) טוב חפרתי, יוםטוב צום קל.

לירון זה פורמלי מדיי, אה? D:

שש.. שימשיך לשעמם ;[ את לא רוצה שגבי ימות לנו ויהיה תוהו ובוהו(?!) בחמ"ל P: לירונייי!!

Olly New York

New member
../images/Emo32.gifבנות , מה אתן עושות בחופש?

אני משתגעת. נמאס לי לשבת בבית ולא לעשות כלום. כל החברים שלי עסוקים , XDD , ואין לי רעיונות מה לעשות. הלפ? אני יודעת שאם אני לא אעשה משהו בקרוב, אני אמצא את עצמי מתלוננת בתחילת השנה על חופש מבוזבז.

Summer moved on

New member
עבודה!

חפשי עבודה כלשהי...אפילו בייביסיטר! זה מעסיק, כיפי, וכסףףף

Summer moved on

New member
אז חפשי עבודה גם ליולי.

בייביסיטר זה אף פעם לא בעיה למצוא! תפרסמי מודעות איפה שיש קייטנות או בסופר....תוך כמה ימים יתקשרו והופה יש לך כמה משפחות.

stink

New member
מוצאים עבודה

רק הלוואי שזה היה קל לעשות את זה כמו להגיד את זה

למעלה