תעזרו לי=]

../images/Emo32.gif תעזרו לי=]

אני צריכה שתצביעו לי באתר הזה בתוצאה 10=] תודה רבה לכל מי שיצביע
www.sprite.co.il/?cID=91600E0B-A7A3-4010-8B05-D71ED8FC6F2E

../images/Emo32.gif אני חייבת עזרה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני צריכה כמה משחקי צופים חמודים, כמו אני יושב תחת עץ רענן.. (ואם על הדרך מישהי תוכל גם לרענן את זיכרוני ולהזכיר לי איך משחקים את זה, אני אשמח) זה למחר וזה נורא חשוב. תודה מראש :)

Magic Melody

New member
../images/Emo6.gifצופיפניקית מורעלת

סורי עברו איזה 8 שנים מאז שהייתי בצופים.

moruush

New member
חחח אז ככה:

את המשחק "אני יושב תחת עץ רענן" יושבים במעגל, מתחילים ממישהו, מישהו אומר "אני" זה שלידו אומר "יושב" והבא אומר "תחת" ואז הבא אומר וממשיך.. המשפט זה אני יושבת תחת עץ רענן ומחכה ל... ואז בעצם כל אחד אומר מילה. ולמי שיוצא את ה"ל.." יושב על זה שמימינו [או בישיבה מזרחית או שהוא עושה פיסוק והוא יושב בין הרגליים] ואז הם אומרים את הדברים בפועל רבים [כל מיש יושב ביחד עם משהו]. -מקווה שהבנת -. יש עוד משחקים כמו : המאפיונר, המאפייה, בולדוג בריטי, ויש לו משחק ממש כייף שיושבים בזוגות מפוזרים ברחבי החדר/ דשא ו2 עומדים ומישהו רץ אחרי מישהו ואז זה שבורח יושב לי איזשהו זוג ואז מישהו מהזוג הזה צריך לקום ולתפוס את התופס.. אני לא זוכרת את השם.. זה משחק ממש כייף. אם את רוצה עוד - תגידי

מההההההההה זה לא ככה../images/Emo2.gif

יושבים במעגל, מחלקים לכל המשתתפים מספר, ויש כיסא פנוי. המשפט המלא זה "אני יושב תחת עץ רענן ומחכה למספר..." אחד מהשניים שליד הכיסא הפנוי מתחיל "אני" ועובר לכסא הפנוי, זה שאחריו ואמר "יושב" ועובר לכסא הפנוי, "תחת" ועובר לכיסא הפנוי וכו' וכו'.. ואז מישהו עובר כיסא ואומר "למספר" ומי שלידו נשאר בכיסא ואומר נניח "שש" מי שמספר שש עובר לכיסא הפנוי ואז מתחילים הכל מחדש אם מישהו נפסל הוא נשאר בכסא שלו. נפסלים כשמישהו מתמהמה יותר מדי, קוראים למספר שנפסל, מתבלבלים. אחד מהאדירים

מי לימד אותך את המשחק?!../images/Emo2.gif

זה כמו שאני אמרתי
אל תהרסי לי את תמימות

moruush

New member
מהמהמהמה

מכיתה ד' ככה משחקים אותו אצלינו.
אל תהרסי לי את הילדות!!

O0NoNi0O

New member
ב "אני יושב תחת עץ רענן".

את צריכה שכול חניך [חניך או אחד שמשתתף] יגיד מילה אחת מהמשפט "אני יושב תחת עץ רענן ומחכה ל-" ואז מי שאומר ל- זה שאחריו צריך לבוא ולהתיישב עליו. עוד משחק [שיו אני בצופים מלא זמן יש לי מלא חח..] שכול אחד שם מלא מסטיקים בפה ואז צריך לדבר ומחכים לאחרון שנשאר עם המסטיקים. זה יכול להיות גם עם במבה ומרשמלו וכול מיני דברים כאלה אבל הכי כיף זה עם מסטיקי בזוקה כי זה מתוק בטירוף. זה משחק שמתאים לפז"חים כי זה קצר יחסית ולא עם הרבה משמעות. אמ..כולם עושים מעגל צפוף ממש וכול הנים של החניכים למרכז ובמעגל יש מישו, כולם עם ידייים מאחורי הגב ומעבירים תפוח או מה שלא יהיה וצריך לאכול ממנו בזמן שזה מהמעגל לא רואה והוא צריך לנחש איפה התפוח. את שמה לכול אחד מדבקה על המצח כדי שהוא לא יוכל לראות מה כתוב עליה המדבקה ועליה כתוב שדם של חייה בזמן שכולם עם המדבקות מסתובבים וזה שהם נתקלים בו צריך לתאר את החיה שהוא יצא בלי להגיד לו מה היא כלומר עם כתוב עלי זבוב אז אני אתאר אותו כשחור מעצבן עף וקטן כול מיני כאלה. בתחילת השנה עושים ציפית ציפיות לפעמים את לוקחת ציפית [מקושטת והכול כי אז זה פחות מגניב] ואז כול אחד כותב את הציפיות שלו לשנה שמתחילה וזה ציפיות מכול מיני דברים מעצמך מהבצפר מחברים מהקבוצה. אמ..אני יפסיק כאן כי הסתכלתי בתאירך ואת צריכה את זה להיום אבל עם את צריכה עוד לפעמים הבאות אז יש.. מקווה שאיך שהוא זה יעזור לך חח..

למכירה

נעלי אול סטאר גבוהות שחורות חדשות לגמרי, לא ננעלו מעולם. מידה 35-36 (22 ס"מ) פרטים במסר

למעלה