תגידו, שמתם לב ש...

voguemaster

New member
זה הכרטיס רשת שלך ?

סביר להניח שב-LIVECD לא תמצא דרייבר לכרטיס של יצרן אקזוטי. מה שכן, אני יכול להבטיח לך שב-99 אחוז יש דרייבר להתקנות נורמליות של לינוקס. כמו שאמרו לך, אם אתה רוצה להתנסות הדרך הכי טובה היא לקנות דיסק נוסף ולנסות שם. אובונטו באמת טובה ונחמדה, יותר מהאחרות בד"כ (אם כי אני גם אוהב דביאן). אני תמיד אומר לעצמי שאני אעבור סוף סוף לעבוד מלא עם לינוקס אבל לא ממש הולך לי
. אולי בגלל שאני יותר מדי קשור לענייני משחקים ?

De-Panther

New member
תאכלס, לינוקס ומשחקים../images/Emo6.gif אחרית הימים. זה לא..

שאין משחקים בלינוקס. וזה לא שאי אפשר להריץ משחקים שונים של ווינדווז על לינוקס... אבל הדרך להפיכת לינוקס למערכת הפעלה שמסוגלת להריץ כותרים חדשים וכבדים במיוחד - רחוקה. וזה למרות עניין התמיכה בריבוי ליבות

voguemaster

New member
ביצה ותרנגולת

הסיבה שאין כותרים גדולים היא כי אין הרבה שחקנים שיש להם לינוקס. אם ללינוקס היה נתח שוק גדול הרבה יותר והייתה דרישה למשחקים על לינוקס, היו כותרים. מבחינת בתי התוכנה, לבצע PORT נוסף זה לא בשמיים. המנועים כמעט תמיד נכתבים בצורה שהיא CROSS PLATFORM כדי שיוכלו לעבוד גם על PC, גם על XBOX 360 וגם על PS3 (וקודם לכן PS2 כמובן). עוד PORT ממש לא יהרוג אף אחד. פשוט כרגע לא משתלם להם. מבחינה טכנית אין שום בעיה.

De-Panther

New member
איפה ראית את זה? בדקת עם הלייוסידי? בלינוקס..

אין עניין של דרייברים הקרנל(הלינוקס עצמו) מגיע עם תמיכה בחומרות שונות, והוא כל הזמן מתעדכן. אם בדקת בהודעה ישנה בפורום כלשהו, יכול להיות שזה לא מעודכן. לצערי אני לא זוכר כתובות של אתרים עם רשימות של איזה חומרה נתמכת, אבל אתה יכול לבדוק בפורום 236 בתפוז. קודם תנסה את הלייוסידי של אובונטו, אם הוא לא עובד ישר, אז תחשוב האם אתה רוצה להסתבך. לי למשל הייתה בעיה עם הרשת כי הכרטיסרשת שלי דפוק, אז הייתי צריך הגדרות מיוחדות כדי להפעיל אותו(גם בווינדוז הייתי צריך לסדר את זה)

somebodddy

New member
מממ... לא ראיתי בהתחלה שלאובנטו יש לייוסידי..

מוריד עכשיו. אני מוריד את הגירסה של הx64. מערכת ההפעלה שלי בחלונות היא x86 הישן והטוב - כי אצל מייקרוסופט חדש זה אף פעם לא טוב...

De-Panther

New member
מזכיר לי שאני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט

איזה ווינדווז לשים עליו. התכנון הוא לקנות מחשב שהיום נחשב לפצצה, כדי שעוד תקופה ארוכה הוא יוכל להריץ משחקים חדשים. פשוט עכשיו יש את העניין של דיירקטאיכס10, שקיים רק בויסטה. השאלה היא, האם להתקין ויסטה - ולסבול ממערכת הפעלה שגם היום נחשבת ליחסית צעירה - ולך תדע איזה תוכנות שאני רגיל אליהן יוכלו לעבוד. או להתקין XP. מיותר לציין שאני אקנה משהו עם ארבע ליבות - רוב המשחקים החדשים בנויים לקונסולות(שעובדות על מספר מעבדים ולא משתמשות במשהו כמו GPU) - כך שכדי שהם ירוצו אני צריך מחשב שיתאים יותר למבנה של קונסולה. אבל איזו מערכת הפעלה תתאים לזה? האם ויסטה היא האפשרות היחידה, או שיש גם גירסה של XP שתתאים?

johnc1

New member
גם אני תהיתי בנושא

לפי דעתי (ולצערי) אין אפשרות לברוח מויסטה (הידועה בכינויה פיכסטה) - ממה שהבנתי, אחרי ה-SP1 היא כבר הרבה יותר נורמלית ממה שהיתה קודם. חייבים Directx10, ו-MS הרי הודיעו שלעולם לא יהיה DX10 על XP - אז כרגע זו האפשרות היחידה... ובעתיד Windows 7. אני חושב שגם ברגע שאתה קונה מחשב חזק, ה"כבדות" של ויסטה לא תורגש, כי הוא יהיה חזק מספיק.

somebodddy

New member
טוב, זה מוזר...

אובנטו מצליח להתחבר לרשת, אבל אחרי חצי דקה הוא מתנתק ולא מצליח להתחבר שוב - עד שעושים ריסט, ואז שוב הוא לא מצליח להישאר מחובר יותר מחצי דקה...

De-Panther

New member
לאינטרנט או לרשת הביתית באופן כללי? ההגדרות..

זהות להגדרות בווינדווז(DNS, דופלקס וכל שאר השטויות)

somebodddy

New member
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר סדגש

ככה שמבחינתי הרשת הביתית היא האינטרנט. וזה מצליח להתחבר - זה פשוט לא מצליח להישאר מחובר. אני כבר אטפל בזה מחר. היום אני צריך לבנות מנוע טקסט למנוע שלי...

De-Panther

New member
אצלי אם אני מגדיר את הכרטיסרשת על פולדופלקס..

אני יכול לסייר בקבצים במחשבים אחרים ברשת הביתית, אבל יש לי בעיות לגלוש באינטרנט. אם אני מגדיר את זה בתור הלף דופלקס - הכל עובד כמו שצריך. היו לי קצת בעיות להגדיר את זה בצורה קבועה כשהתקנתי אובונטו, אבל בסוף סידרתי את זה איכשהו. אולי עכשיו יש דרך נוחה יותר לקבוע את זה. יכולה להיות גם בעיה בהגדרות אחרות, אבל אם זה עובד לך חלקית - זה סימן שזה פשוט עניין של הגדרות

somebodddy

New member
../images/Emo32.gifבואו להצביע ולהשפיע!

קיבלתי את זה עכשיו באימייל: חשוב מאד שכל אחד מאתנו ישגר לכמה שיותר ממכריו ושכל אחד מהם ידאג להצביע כדי להטות את הכף בהצבעה שעורך CNN בין תומכי ישראל ופלסטין (כרגע היחס הוא 66% לטובת הפלסטינים ).// ככה זה היה כתוב במייל שקיבלתי. נכון לעכשיו זה 51.1 לטובתנו, אבל זה עדיין יכול להשתנות!) אנא לחצו על הלינק המצ'ב ודאגו להצביע בהקדם האפשרי ! לאחר שלוחצים עלהאחוז שמתחת לדגל ישראל, יש להקליד את הקוד שמופיע ואח"כ ללחוץ על submit code . להצביע כמה שיותר ולהעביר לכמה שיותר תומכי ישראל, יש גם אפשרות להצביע מהבית http://www.israel-vs-palestine.com/gz/

IdleThought

New member
סלח לי אך זה נשמע לי קצת מגוחך

אין משמעות לכזו הצבעה כפי שאין משמעות באם השאלה היא האם אתה אוהב יותר את אבא או אמא , מאמין בדת או חילוני , אוכל בשר או צימחוני ,נימול או ערל וגם אם הייתה משמעות, הרי בכל מבחן אמיתי ומנורמל היינו בנחיתות מספרית במידה בלתי נתפסת... יש הרבה יותר "שונאי ישראל" מאשר "חובבי ציון" זה רק ניסיון של בוני אתרים להרוויח מפירסומות על ידי הגברת חשיפה לתוכן שנוי במחלוקת

ahillel

New member
תשובה טיפוסית לספציפיסט

אבל אני חייב להסכים שזה בהחלט קצת שטחי לעשות סקר עם שתי אופציות "בעד ישראל" או "בעד הפלסטינים"...

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifאבל שמת לב מאיפה רוב ההצבעות? הדבר היחיד..

שאהבתי באתר הזה, זה הסטטיסטיקה. יצא לי להתקל בו כבר בכמה וכמה מקומות מאז תחילת המלחמה

למעלה