שרשור off

אלישיר

New member
הרעיון שלי והרעיון שלי ../images/Emo9.gif

בעזי"ת זוכרת... זה אפילו במאמרים! " היות שיהיו כאן מן הסתם הרבה הודעות שלא ממש מענינות אותנו כחרדים, והרבה השמצות, אציע שיהיה כאן שירשור קבוע, אליו הן יופנו. הייתי מציע בד בבד, שההשמצות שלא משתמשות בשפה מזוהמת לא ימחקו, אלא יוכנסו לשם. אתם הדוסים צמים כל היום שמנים זברות שחורים ולבושים לבן מסריחים ולא שמים דאודורנט וגונבים בשמים מהמשביר לצרכן ולא הולכים אף פעם למקומות כאלה בולשביקים ולא אכפת לכם מה אנחנו עושים נשארים בגטו וכל היום מסתובבים לנו בין הרגליים כולכם טפשים ואף פעם אי אפשר לנצח אתכם בויכוח מגדלים זקן ובלי שאף אחד יודע עושים אפילציה ברגליים גונבים גלגלים רזרביים של מכוניות ונוסעים איתם בשבת לבית כנסת לומדים כל היום ולא עושים כלום אוספים גופות בפיגועים ואוכלים אותם עם המצות בפסח. כשאנחנו רואים אתכם אנחנו מבינים את הנ- - " ...

דודו דו

New member
תבדוק פרטים.

דרכם של בני אדם להוסיף לכל סיפור תוספות אישיות ומענינות. נראה לכאורה שגם פה ידם של מנפחי סיפורים בחשה בקלחת. מי אמר לך שהוא הבטיח?! אין דרכו של ר` חיים להבטיח מסתבר הרבה יותר שהוא בירך, יש הבדל גדול. וגם אם הוא הבטיח זה לא צריך לתת לך קושיות באמונה אפילו אברהם אבי האומה פחד שההבטחה לקבל את ארץ ישראל לא תקוים "שמא החטא גרם". את ההקבלה אני משאיר לך לעשות לבד.

אריאלה נכון שסלחת לי?

את מתייחסת אלי!! אינני צריך כלום יותר!! בבקשה אל תשימי לב לאלישיר...

אריאלה נכון שסלחת לי?

את מתייחסת אלי!! אינני צריך כלום יותר!! בבקשה אל תשימי לב לאלישיר...

למעלה