היום בתפוז אנשים ../images/Emo101.gif../images/Emo25.gif
סיגל חורי-דואק, קלינאית תקשורת, תתארח הערב ב-21:00 בפורום טיפול בשפה ובדיבור. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
ערב בריאות ורפואה יתקיים ביום ג', 27/01/04 בשעה 20:00 באודיטוריום המרכז הרפואי ת"א (רח' וייצמן 6), והפעם בנושא הרטבות ומומים בדרכי השתן בילדים- שיטות טיפות חדשות. יש להזמין כרטיסים מראש בטלפון: 03-6974708/239 . מחיר כרטיס 15 ש"ח. פרטים נוספים באתר האינטרנט של איכילוב
הרב חיים קניבסקי,קדושם של הליטאים מבני ברק,הבטיח לרוצח עמי פופר בברית המילה לבנו השני,כי הברית הבאה-בחוץ.ומאז-אברי מין נקצצים,עורלות מתעופפות,ופופר עדיין נמק בכלאו...מה הפשט?
בעזי"ת קודם כל נוסח השאלה גס פוגע ומעליב. דבר שני הוא משתדל לשרשר אותה בכל חור אפשרי. ולפני כן, את מסע השאלות הוא מתחיל באתאיזם ודת. הדפוס מוכר וידוע: הטרול חביבנו: הוא וחבר שונאי החרדים שלו, זה הכל.