שרשור off

היום בתפוז אנשים ../images/Emo101.gif../images/Emo25.gif

סיגל חורי-דואק, קלינאית תקשורת, תתארח הערב ב-21:00 בפורום טיפול בשפה ובדיבור. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
ערב בריאות ורפואה יתקיים ביום ג', 27/01/04 בשעה 20:00 באודיטוריום המרכז הרפואי ת"א (רח' וייצמן 6), והפעם בנושא הרטבות ומומים בדרכי השתן בילדים- שיטות טיפות חדשות. יש להזמין כרטיסים מראש בטלפון: 03-6974708/239 . מחיר כרטיס 15 ש"ח. פרטים נוספים באתר האינטרנט של איכילוב

שאלה קטנה..

מישהו כאן היה בהחלקה על הקרח בכיכר רבין היום? אם כן אז איך היה? אני רוצה לדעת אם שווה לי ללכת לשם מחר. תודה.

רולי NO 1

New member
יקותיאל...

מה אתה חושב זה צאט? אתה חדש..עוד מעט אריאלה תגיד לך שלא פותחים סתם שירשור!

חושבני...

שכשאנשים יראו איזה שרשורים שורשרו ל off ויזכרו קצת בכללי הפורום, ידעו את התשובה הזאת לבד. תשובה בגדול: כדי לעשות סדר בפורום.

מני 22

New member
בסדר תודה. תגידי מה אם.....

הכתובת של אתר הכותל. רפוש על קוצים. כמה את לא מתייחסת אליו? אני מילא אבל הוא.

לפני שאני מתחילה לענות להודעות

בפורום, אני קודם כל צריכה לעשות סדר. אחרי שעשיתי סדר בפורום, אפשר להתחיל לענות להודעות

מני 22

New member
סליחה סליחה. קיבלנו. תמחקי בבקשה את

הודעה הזו תודה לך ושוב סליחה.

שאלה באמונת חכמים

הרב חיים קניבסקי,קדושם של הליטאים מבני ברק,הבטיח לרוצח עמי פופר בברית המילה לבנו השני,כי הברית הבאה-בחוץ.ומאז-אברי מין נקצצים,עורלות מתעופפות,ופופר עדיין נמק בכלאו...מה הפשט?

הפשט הוא:

שתלך לשאול את אחד מגדולי הדור שלנו ר' חיים קנייבסקי למה הוא התכוון. אנחנו לא פרשנים וגם לא נביאים.

אגב, אני רואה עכשיו שהתחלת להכניס

את ההודעה שלך בכל שרשור אפשרי, עד עכשיו 3 פעמים. עוד פעם אחת - תחסם! ראה הוזהרת!

אלישיר

New member
אפשר לחסום אותו מלכתחילה.

בעזי"ת קודם כל נוסח השאלה גס פוגע ומעליב. דבר שני הוא משתדל לשרשר אותה בכל חור אפשרי. ולפני כן, את מסע השאלות הוא מתחיל באתאיזם ודת. הדפוס מוכר וידוע: הטרול חביבנו: הוא וחבר שונאי החרדים שלו, זה הכל.

למעלה