שרשור MSN/ICQ

shira245

New member
../images/Emo32.gif שרשור MSN/ICQ ../images/Emo39.gif

אמממ לא חייב אבל אולי נעשה שרשור ICQ MSN וכו'... שלי 332263727..

טוב...../images/Emo105.gif

למרות שזה נוגש את כל עקרונותי (שנאתי הגדולה לאיסיקיו..) אני אשים את מספרי
169602649 והמסנג'ר..? הלך לעולמו
(וטוב שכך! הוא הטריד את המחשב המסכן שלי..)

LillipooT

New member
אנשייים ../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

דבר ראשון - לא הייתי כאן יומיים בערך וכל כך התגעגעתי
אני עסוקה עם הבגרויות...
מחר בגרות באנגלית
אז רציתי להגיד שני דברים: - דבר ראשון.. שלום!
איך החיים? אני מקווה שאתם יותר נהנים ממני... ממ.. - דבר שני: אולי שכחתם ואולי לא ידעתם אבל.. יש קטגוריה בלינק של הלוחות ששם אתם אמורים לפרסם את האייסיקיו שלכם. אז פרסמו גם שם
יום טוב לכולם!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

כתבתי בלוח אייסיקיו נראה לי...
מסנג'ר - [email protected] - לא צריך להזדהות כי שאתם מבקשים לצרף את עצמכם הכתובת אי מייל מופיעה לי בהודעה , אני מזהה את כולם...
אייסיקיו - 258990235 - אני ממש אוהבת את ה- Ignor אז בבקשה להזדהות בהודעה שאתם שולחים...

shira245

New member
בההההצצלחחה אמא!!! ../images/Emo140.gif

קבלי |ג'וש הארטנט|
אנחנו נדאג לארוחת ערב אמא צריכה ללמוד

המון המון בהצלחה אמא!!!../images/Emo105.gif

יו קן דו איט (קנדי קן דו איט*זכרונות*)!

LillipooT

New member
חמודות! ../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

אני מפחדת.....!!!! אני מרגישה ששכחתי אנגלית...
בבגרות הקודמת הייתי חולה.. אז לא ממש תפקדתי בזמן הבחינה.. אבל יצא לי סופי 92. אין לי מושג אם אני אצליח לשפר או לא.. אבל אני אנסה לפחות.. למה לא? בכל מקרה.. תחזיקו לי אצבעות מחר מ-9 עד 12

LillipooT

New member
איזה ילדים מקסימים יש לי.. ../images/Emo60.gif

*גאה* איזה כיף! סיימתי עם אנגליייייייתתתתתתתתתתתתתת!!!! אני בחיים לא אצטרך לשבת 4 שעות (כולל הארכת זמן..
) ולפתור 3 אנסינים וקלואוז ולדאוג שהווקמן שלי לא יעבוד פתאום... והכי חשוב - אין יותר חיבורים!! זה הכי נוראיייי! בלע! *פשיו* ועכשיו נשאר רק ללמוד למתמטיקה ועוד יומיים הכל נגמר..

Dawson girl

New member
יופי לך!!!

כמה קיבלת בבחינה באנגלית במועד א'??.. ולמה עשית שוב? ואני דווקא מקווה שלי יהיו חיבורים (אני עושה את התוכנית החדשה של 5 יח''ל... כי סיימתי עכשיו י') כי בזה אני הכי טובה.. בכל מקרה: טוב שנגמר!!! שמחה בשבילך שהצלחת.. רק עוד יומיים וז-ה-ו.. נמש

LillipooT

New member
וואי....../images/Emo60.gif

וואלה את נכנסת לתוכנית החדשה... אני עדיין לא הבנתי מה הם עושים לכם עם מתמטיקה.. אבל למי שעושה חמש יחידות לא יהיה קומבינטוריקה ויהיו שני דמיון!! זה כל כך נחמד!!
וחיבורים זה נחמד... איכשהו... אבל לא כשעושים כל השנה 20 מבחנים שבכל מבחן זה שני חיבורים + מגן + שתי בגרויות.. אין לי כח לזה יותר.. הציון הסופי שלי הוא 92.. ונגשתי שוב גם כי נרשמתי עוד לפני שקבלתי את התשובה (חשבתי שהלך לי הרבה יותר גרוע
) וגם כי בבחינה הקודמת ממש לא הרגשתי טוב ולא תפקדתי ובטוח הייתי מוציאה יותר אם הייתי מרגישה טוב אז ממ.. למה לא לנסות
אם כבר שילמתי והכל...

למעלה