שרשור תרנגול!

Hawkgirl

New member
../images/Emo207.gif בואנה |:

הז**** בפורומים של FXP משמיצים ת'עבודות שלי ><" http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=8852375 בא לי לשפד אותם. רק חסר לי שהם יתחילו גם להציף ת'ערוץ שלי, כי אחד מהם כבר הגיב בצורה גועלית לאחד מהסרטונים. יימח שמם. אם מישו יודע מה זה וויבוז לעזאזל, תגידו >.>"

Hawkgirl

New member
XDDDD

החולירות יורדים על הדיבובים שלי O: יש שמה אולי שניים שהגיבו יפה על הפאנסונג לנארוטו. מרגיז שיש אנשים כאלו. אני אשמח להיות זו שתמחה אותם מהעולם... ככה.. לשסף את גרונם בקטנה ולהוציא להם את הקרביים דרך הנחיריים... *אהם* כלומר.. כן... הם חולירות >.>

yotam2233

New member
מע? הפושטקים האלה צחקו עלי....

וואי... איזה ערסים של מקלדת.. חושבים שהם מאגניבים כי הם רואים נארוטו XDDD איזה ילדים בני 13 גרועים......!!!!!!!!! לא הבנתי אפילו את הכוונה של מה שהילד אמר וזה עצבן אותי$@#$$@# ---------------------------- כשאני אהיה דיקטטור... אני אעשה טיהור עם!

yotam2233

New member
זה רק סובלנות מקלדת

אם היו עושים את זה למירי בחיים האמיתיים.. וואי וואי... היא בטח הייתה שולחת עליהם את כל ליןןן!!!!!%@#$

עוד פעם אתה?!@#%

שתדעעע לךךך~ שאני מגיבה טוב מאוד לביקורת!!! אתה אמור לדעת את זה, באקה ^^ מה שכן - יש אנשים שאם יתנו לי ביקורת... ביקורת כלשהיייייייייייייי... הם יחטפו מכות. כן O:

Hawkgirl

New member
את זה אני אהיה חייבת לראות XD

*מדמיינת את מירי מחזיקה מישהו מהצווארון עם יד מאוגרפת ושיער פרוע מקרב משיכות בשיער*

yotam2233

New member
את מסוג האנשים

שיגיבו מעולללה לביקורות... הבעייה היא שאחרי זה תלכו ככה בשושו שלכם ותשימו ציאניד בנסטי של מי שביקר אתכם... ואזזזזז תפיצו עליו שמועות מאחורי גבו, הוא (עם הציאניד בדם) יל למורה לנסות להלשין ולפני שהוא יצליח להגיד את השם שלכם... ימות מהציאניד.. ואז... אזזזזז לא ידעו שזה הייתם אתם... לא ידעו בכלל!!!!!!$#@$@# אאחחעחעחעחעחעחעחעחע#@!#!@%#^#!#$@@$#^%%#@@!!#$@@#!

אל תגזייים~

יש מצב שהייתי שמה ציאניייד במשקה של מישהו... אבל להפיץ שמועות?! אני ממש לא כזאת >: אני לא בטוחה אם זה נאמר בצחוק או ברצינות ם_ם

Hawkgirl

New member
בטח שלא תפיצי שמועות

הבנאדם כבר מת, מה עוד את רוצה?!?!

למעלה